Marie35

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marie35

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 22-6 op consult geweest en wordt 22-7 al geholpen. Heb nu een cup E maar niet meer zo vol als voor de twee zwangerschappen, wil dat echt weer terug. krijg 500 cc ben 160m en weeg 62 kilo zoo zin in.
 2. Oh wat leuk ik word ook 22-7 geopereerd! ik zou voor de grootste gaan. Mijn zusje en 4 vriendinnen hebben het gedaan en allemaal voor het hoogste gegaan zonder spijt!
 3. 22-6 bij kliniek heyendael geweest en uitgelegd dat mijn cup E er niet meer is hoe ik zou willen. Ik hou van grote borsten dus ook aangeven dat er best wat in mag. Begonnen met 450 cc en met 500 dacht ik ja dit is het! Vooral fijn om te horen dat Frans zei doordat ik zelf veel borst heb het natuurlijk blijft. Nu hadden ze nog plek op 22 julli en heb vanaf 21-7 vakantie en mijn man ook. Dus heb net gewoon gemaild dat ik akkoord ga🙈😱 best spannend nu! Zijn er nog meer die in deze week geopereerd worden.
 4. Klopt! Ze gaan ook dicht ivm vakantie, ik heb zelf 21-7 vakantie en die week kon het dus nog🎉 ben erg benieuwd wat er uit gaat komen hoeveel cc. Wil namelijk een goede bolling aan de bovenkant..
 5. Ooh vandaag contact gehad met de kliniek maandag 22-6 het consult gepland en nu hebben we als optie 22-7 operatie🎉🎉 want ik heb dan mooi 4 weken vakantie, mijn man 3 weken ( kan hij mooi helpen) Ooh nu is het echt!
 6. @Nog even wachten ik heb nog geen datum , ze nemen contact met mij op. Ben benieuwd.
 7. Goedemorgen, ik zou me even voorstellen. moeder van twee kids. Ben al bij Frans geweest toen mijn eerste zoon 2 jaar was. Ik wilde nog een tweede dus dat eerst. Nu is de jongste 2 is en veel vriendinnen en mijn zusje een borstvergroting hebben wil ik het ook graag. ( heb mooie voorbeelden) Ik heb een e cup maar niet meer zo stevig als vroeger. Kan er zeg maar een hand onder leggen. Ik hou meer van staan en een mooie bolling aan de bovenkant. de vorige keer was 475 cc geadviseerd ben benieuwd wat hij nu zegt. Ben 160 en 63 kilo. Nu dat ik weet dat ik twee nieuwe zussen krijg wil ik voor de 59/60 kilo gaan.