Ga naar inhoud

Mmmmi

Leden
  • Aantal items

    149
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Mmmmi

  1. 5 uur geleden, veel zei:

    Update! 

     

    Vandaag zijn de hechtingen verwijderd en alles zag er goed uit. Er zat nog wat korstvorming op, dus ga  nog niet smeren met vitamine E. 

     

    Herstel gaat goed! Kan alles doen en eigenlijk nauwelijks pijn. Nog wel steeds onwennig als ik de BH uittrek met douchen etc. Dus als mijn haar was heb ik een reserve aan haha. 

     

    Er zat onder mijn borstplooi een moedervlek bij de littekens. Die is ineens weg? PC gemaild met foto's en die zei dat alles er goed en rustig uit zag. Als ik het niet vertrouw ga ik naar de HA. 

     

    Vpk zei dat ik rustig onderlichaam mag trainen, dus dat ga ik denk ik lekker doen als het goed gaat.

     

    Nieuwe foto's zijn toegevoegd, dus als ik iemamd toe moet voegen let me know! 

    Ik ben ook door dr zaal geopereerd, maar dan in juli. Zou ik mee mogen kijken:)

  2. 11 minuten geleden, Danh zei:

    Dankje😀 van de zijkant lijken ze nog niet super mooi maar dat komt omdat ze nog moeten zakken. Maar ze zijn al mooie dan in het begin. Spannend zeg! Lastig is het he, keuze maken. Zo moeilijk om je in te beelden hoe het daadwerkelijk gaat worden. Ik wilde niet te groot en ben blij met mijn keuze. Heb nu de sport bh in maat 75c. Ben benieuwd welke cupmaat het uiteindelijk wordt 

    @Danh Ik had ook sportbh maat C75en heb nu bh maat E70.

  3. 29 minuten geleden, Danh zei:


    ik heb je toegevoegd en ook een foto van het litteken

    @Danh ohh dat trekt wel bij, heeft tijd nodig. Je zou eventueel nog zwaluwstaartjes kunnen plakken als denkt dat de wond echt ergens wijkt. Maar dat zie ik zo niet hoor. Bij mij zag je duidelijk dat de buitenkant van de wond bij re borst wat ging wijken, dus toen ben ik gaan plakken met zwaluwstaartjes. Het is niet gek als er nog wat wondvocht naar buiten komt.

  4. 6 uur geleden, Danh zei:


    Dankjewel! Ik zal het in de gaten houden. Donderdag zat er ook 1 druppeltje bloed maar toen was het knoopje net verwijderd. Had toen gebeld voor de zekerheid met de verpleegkundige en ze zei dat dat kon maar was niet erg.En nu dus gisteravond een druppeltje en vanochtend na het douchen een beetje wondvocht denk ik. Ik zit er verder maar niet aan en spoel met water om het schoon te houden. 

    @Danh als je kijkt met een spiegel zie je niet dat het litteken ergens wijkt? Mag ik ook toegang tot je album? 😊

  5. 2 uur geleden, Danh zei:

    Hi, ik heb een vraagje.. donderdag zijn bij mij de pleisters verwijderd en de knoopjes van de hechtingen. De verpleegkundige gaf aan dat het er mooi uit zag en de wond dicht was dus ik was helemaal blij! Alleen heb in bij mijn linkerborst gisteren en vandaag een druppeltje bloed in mijn BH. Zou dat van de korstjes komen? Iemand enig idee of iemand die dat ook had? Volgens mij ziet het er verder goed uit. 

    @Danh bij mij ging t wondje aan 1 kant een beetje wijken na het verwijderen van het knoopje door de druk. Even in de gaten houden of het niet meer gaat bloeden. Een dicht wondje bloed niet

  6. 45 minuten geleden, Jescar zei:

    Nazorg is een soort garantie op het herstel.... op de implantaten zit sowieso garantie maar nazorg is garantie voor als je bijvoorbeeld kapselvorming zou krijgen. Of als je litteken geïrriteerd raakt.. standaard zit er 3 maanden of 1 jaar bij maar je kan ook voor 3 of 5 jaar kiezen. 3 jaar is 300 euro duurder dan 1 jaar geloof ik. 

    Aha, is bij mij niet besproken. Wel dat ik bij klachten naar ze toe kan komen voor controle en krijg over 5 jaar een oproep voor controle van implantaten.

  7. 21 minuten geleden, Jescar zei:

    @Mmmmi hoihoi, mag ik vragen op welke cupmaat je nu zit? Ik word 6 oktober geopereerd en twijfel nog tussen mentor cohesive 2 HP 325cc of 350cc. Ik heb nu een kleine a cup/ 70b en wil graag uitkomen op een volle  c cup.

     

    C

    @Jescar van bh maat heb ik nu e70, vind het overigens niet zo ogen! het gaat er kleiner uitzien dan tijdens het passen, ik lees hier overal dat je het best voor grootste geadviseerde maat kan kiezen. Tijdens het passen dacht ik zelfs nog dat het te groot zou zijn, maar achteraf totaal niet !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.