Polly_1990

Silver Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Polly_1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik ga sowieso voor mentor. Volgens vd Weij is dat de enige met FDA(?) keurmerk.
  2. Ik wil zelf ronde protheses dus over anatomisch hebben we het eigenlijk niet gehad... Dat ze gaan hangen ben ik inderdaad ook wel een beetje bang voor. Ben jij helemaal blij met je keuze van het aantal cc? Ik hoor zovaak dat vrouwen spijt hebben dat ze niet groter gegaan zijn. Op welke maat kom je nu uit?
  3. Heb je ook groter mogen passen bij vdW? Ik vind het zo lastig inschatten. Met 300 kom ik waarschijnlijk op een D/E uit. Met 253 zou dat dan C/D worden voor jou denk ik? Ik ben benieuwd wat de andere PC's bij jou aanraden! 350 cc had ook nog gekund bij mij maar dan zou het allemaal iets teveel uit proportie zijn. Ik denk dat ik toch voor de spier ga doen, er achter kan altijd nog na een wissel oid als het nodig is.
  4. Hi ladies, ?‍♀️ Ik ben Polly_1990 en al heel lang aan het twijfelen over een borstvergroting. Ik dacht... een vrijblijvende intake plannen kan geen kwaad toch? Maar nu heb ik toch weinig geduld meer over ? Ik ben bij dr vd Weij geweest en bij dr Verdonck. Beide raden mentor 300cc aan. Ik kom van een 70/75 B. Waar zou ik meer info kunnen vinden over soorten mentor? Ik wil graag een pushup effect maar geen ballen effect zeg maar? Zoals ook de ervaring is van veel anderen, raadt vd Weij plaatsing voor de spier aan. Zodat niet in een gezonde spier gesneden hoeft te worden. En het herstel vlot gaat en minder pijnlijk is. Verdonck raadt juist dual plane aan ivm minder kans op harde inkapseling en bloedingen. Ik ben het met vd Weij eens dat ik liever niet dual plane wil als het niet nodig is. Maar ik ben gaan twijfelen vanwege de risico's die Verdonck aankaartte. Wat denken jullie? Ik kan nog een consult ergens anders plannen maar ben bang nog meer te gaan twijfelen. Ik twijfel ook enorm om het nog voor de vakantie te doen zodat ik mooie boobies heb voor de vakantie. Maar dat moet dan redelijk snel geregeld worden allemaal. Of na de vakantie, al kan ik stiekem niet wachten. En tegelijk ben ook ook zo bang dat ik spijt ga krijgen ? Zijn er dames met dezelfde lengte/gewicht en ongeveer aantal cc's die foto's/albums met mij willen delen van de verhouding boobies en postuur?