fie123

Silver Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About fie123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dag 10 na de ingreep: alles verliep prima en geneest heel mooi. Een week geleden kwam mijn jongste zoontje thuis met 39° koorts en een hoestje, dag daarna de oudste overgeven. Resultaat: de kinderen zijn al een hele week thuis. En, guess what, ik ben ziek sinds maandag, een griep/ sinusitis (?) uit de hel. Sinds gisteren ben ik ook heel erg aan het hoesten. Vannacht echt veel hoestsiroop ingenomen, want ik was ongerust dat mijn 'naadjes' zouden loskomen. Vanochtend misselijk van de codeïne. Gelukkig moest ik papieren ophalen bij Dr. Bosselaers en ze heeft het even nagekeken. Alles ok voorlopig. Ik krijg niet echt hoogte van deze dame. Enerzijds is ze erg moeilijk bereikbaar (bv. voor bijkomende info e.d.). Anderzijds is ze echt heel vriendelijk eens ze met je bezig is. De 'meisjes' zitten voor de zekerheid nog stevig bij in het tubeverband, om de hoestbuien te doorstaan. Ondertussen ben ik het stilzitten echt beu en snak ik naar een warm bad. Zo, dat moest er even uit....
  2. Ja, daar moet ik constant op letten, want ik heb eigenlijk geen pijn. Het trekt hooguit een beetje. En af en toe mispak je je dan aan een beweging!
  3. Hoihoi, ik ben van plan om regelmatig een update te doen. Tot nu toe heel content, alleen het laatste uur last van een 'slapende' linkerborst. Heb mijn beha nu wat losser gezet en het lijkt te beteren! Het is nu Dag 4 na de ingreep en ik heb vooral vreselijke last van de plakkers. Langs de randen irriteert en jeukt het wreed en ik moet me constant bedwingen om niet te gaan zitten krabben. Elke dag komt er iemand van het Wit-Gele Kruis langs en die zeggen dat het heel netjes geneest. Ik doe ook altijd effe een 'tepeltest' en er zit evenveel gevoel in als voordien. Slapen lukt niet zo heel goed, dan moet de band nog eens bij rond de beha, net een bankschroef. Verder ben ik ondertussen grotendeels ontzwollen. Mijn buik was na de operatie echt dik en opgeblazen, enfin, eigenlijk was ik helemaal opgezwollen. Dat is nu zo goed als normaal terug. Ik probeer elke dag 's morgens en 's avonds een halfuurtje te wandelen om het bloed goed rond te zetten, in ruil mogen die afschuwelijke steunkousen uit :). Het is keitof om in de spiegel te krijgen, zeker in profiel eindelijk een normaal silhouette!
  4. Dag 2 na de ingreep. Thuisverpleging is net langgewenst, alles geneest prima. Ik heb ook echt geen pijn, hoef dus nog steeds geen pijnstillers te nemen. Heb vooral last van een opgezette buik, meer eigenlijk dan van de wondjes. Wat is me dat, zeg! Ik lijk wel zwanger, zo opgeblazen. Voor de rest overal gevoel in beide borsten, ook in de tepels (mijn grootste schrik). Voorlopig dus een 'walk in the park'.
  5. Gisteren een borstverkleining en -lift ondergaan van F-cup naar C-cup. Ik was bloednerveus, vooral bang om geen gevoel meer te hebben. Na het wakker worden direct gevoeld en ik was gerustgesteld. De eerste nacht amper geslapen door het strakke verband, de pijn van de operatie viel eigenlijk goed mee. 's Ochtends 'de meisjes' voor de eerste keer gezien en het ziet er echt goed uit. Netjes genaaid, precies de grootte die ik wilde. Ik heb overal gevoel in mijn borsten, dus ik ben supercontent. De band over mijn borsten mocht na de eerste verzorging minder strak (enkel ipv driedubbel), maar ik moet hem nog wel dragen tot dit weekend. Deze namiddag heel goed geslapen: met een borstvoedingskussen in mijn eigen bed. Vanaf deze middag geen pijnstillers meer nodig gehad, ik voel wel dat er 'iets' is gebeurd, maar verder kan ik eigenlijk vrij vlot bewegen. Ben wel nog opgeblazen van de narcose/ operatie, hopelijk morgen terug wat 'platter'. Ik neem vitamine C en E en vanaf morgen ga ik één à twee keer een toertje wandelen om de wondjes beter te laten genezen (en om snel van die ellendige flebitkousen verlost te zijn). Ben tevreden over dr. Bosselaers, ze begreep wat ik wilde en waar ik bang voor was. Tot nu toe heel blij met het resultaat.