Ga naar inhoud

Twijfelaartje123

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Twijfelaartje123

  1. Ladies, na lang wachten gaat het voor mij ook eindelijk gebeuren over 2 weken. En zoals het hoort begint er toch een beetje twijfel toe te slaan. Ik wil echt voor een natuurlijk resultaat gaan. En krijg om deze reden laag profiel prothesen (Motiva mini). Is er iemand hier op het forum, behalve de mensen met een borstlift, die ook een laag profiel hebben gekozen?? En zijn jullie tevreden??

  2. 3 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Haha ja zo moet ik eigenlijk ook mijn naam veranderen ?. Maar fijn dat de twijfel niet langer over de arts is. Ik kan tot nu toe zeggen dat ik ook geen moment spijt heb gehad van mijn keuze voor vd Pot en Blooming. En tja de wachtlijst is natuurlijk erg vervelend, je wil als je de knoop hebt doorgehakt zo snel mogelijk een datum weten. Ik ben 3 september op consult geweest en 2 maart geopereerd.

     

    Voor wat betreft de keuze tussen de demi en de mini. Het is natuurlijk maar net wat je wilt bereiken. Met de mini echt de meest natuurlijke look, maar dat kan met de demi ook zeker. Op de insta vab motivaimplants worden wel eens vaker mini's getoond. Wat ik zeg het is heel persoonlijk, maar ik vind de mini echt mini. maar ik hou wel van een beetje decolleté.

    https://www.instagram.com/p/B9mayznnt_w/?igshid=41kswsvn1inp

    Zelf ben ik 6 weken voor de operatie nog wezen passen met de assistente. En hoewel vd Pot zei dat ik de 625cc prima kon hebben dachten de assistente, ik en mijn vriend dat de 550cc toch beter zou zijn. Dus die is het geworden. 

     

    Oh zo zie je het wel, naast elkaar. Maar dan vind ik die mini nog steeds best fors...?

  3. 4 minuten geleden, denishaawh zei:

     

    Niet overal hoor! Ik ga vooralsnog langs bij Faceland, Diana Gabriels, Jan van Goyen (dr. van Selms) en Belgian Beauty Clinic (dr. Verdonck). Laatste was inderdaad wel 50 euro consult kosten, maar hoorde zo veel positiefs over hem dat ik er per se langs wilde. ?

     

    Zat ook te twijfelen om bij WvdP op consult te gaan maar de operatieprijzen zijn zo hoog bij Blooming. Niet dat ik het goedkoopste wil ofzo, maar moest toch even slikken toen ik die prijzen zag ?

    Lekker rijtje!!! Ja klopt wel idd, dat de prijzen ver uiteen lopen. En dan natuurlijk die wachttijd..... Als je eenmaal die knop om hebt gezet, dan wil je liever gister dan vandaag. Na, nog maar even plat zomertje dan maar..

  4. 8 minuten geleden, denishaawh zei:

    Hey en wat fijn dat je een fijne PC hebt gevonden! Ik zit zelf nog in de consultenfase bij verschillende PC's die allemaal met motiva werken omdat ik zo enthousiast ben over de ergonomix (o.b.v. verhalen en foto's). Kan je dus helaas niet echt helpen maar wens je wel veel succes met de keuze! Had WvdP hier een mening over? ☺️

    Aiiii, even overal die 50 piek aftikken. Maar helpt wel echt om een goed beeld te krijgen. Hoop dat je ook straks een yes-gevoel hebt bij een PC.

    Waar ga je allemaal langs??

  5. Hello Ladies,

     

    Na het nodige gluurwerk op dit forum. En hier en daar wat persoonlijke berichtjes en verzoeken om in albums te kijken, heb ik inmiddels de consultenreeks erop zitten. Dus ik dacht, even delen.

    Ik ben eind 30,  moeder, borstvoeding gegeven, en van mijn kleine maar prima borstjes was daarna niks meer over. Als in, op je rug liggen en eruit zien als een van je eigen kinderen.... Vreselijk. Ben bij Bergman geweest. Was prima consult. Anatomisch 280cc. Ben bij Velthuis geweest (Zaal), ook anatomisch 280cc overigens BW 12 cm gemeten. En ben bij Blooming geweest (WvdP). Wat een geweldige kerel! Voelde erg goed. Ik wil echt voor een natural look gaan. Ik hou van de zachtheid van de Motiva. En van de focus op de wat bredere, en in mijn ogen natuurlijke, borst die hij creëert. Hij kwam op een BW van 12.5 cm. En op een Motiva ergonomix mini 310cc of demi 360cc. 
    Maar over de maat kan ik nog laaaaaaaaang nadenken aangezien er een wachtlijst is tot....oktober!!!?

    Nu zie ik echt bijna nergens voorbeelden met de ergonomix mini. Ook nauwelijks op realself. Hier misschien iemand ervaring??

  6. Op 11-2-2020 om 08:00, Lindan zei:

    Ik ben bijna 2,5 week PO , en tot nu toe voelen ze stevig maar niet kei hard. Je kan er wel indrukken maar anders dan bij natuurlijke . Ik zie het een beetje als een onzichtbare BH. Ze hebben nog niet echte de natuurlijke hang. 

    Ik heb ze dual plane. Ik ben zelf ook Wel benieuwd of dit het is of nog zachter gaat worden. 

    Heb jij een album? Zou ik mogen meekijken? Heb aanstaande maandag mijn eerste afspraak van een rijtje. Dr. Melenhorst van Bergman. Ik lees weinig over hem op het forum maar vond zijn resultaten op de website wel mooi. 

  7. Lieve dames,

    Overweeg sterk een borstvergroting. Cup A, nauwelijks, en echt lelijk slap sinds twee keer borstvoeding. Maar nu ben ik zo benieuwd hoe ze voelen! Voelt het natuurlijk? Voel je de randen van de prothese? Zie je de randen van de prothese. Bewegen ze raar als je je borstspier aanspant. En hoe zien ze eruit als je op je rug ligt? Is dat heel neppig en strak? Of valt het mee. 

    Hoop op wat antwoorden.

    Fijne dag!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.