marriebarrie

Members
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About marriebarrie

 • Birthday 10/11/1977

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  vlakbij amsterdam
 • Interests
  mijn man,mijn kinderen,mijn hond,en natuurlijk mijn twee nieuwe boobs

Recent Profile Visitors

9,436 profile views
 1. deel van mezelf..[vakantiegeld etc] en mijn ma heeft een deel gesponserd wat ik uiteraard wel terug moest betalen
 2. whoe alweer 3 jaar post op....nog steeds gelukkig en al 3 jaar borstencomplx vrij jahaaa!!
 3. werken zou ik idd rustig aan doen..als het niet goed voelt geen zware dingen tillen ook niet boven je hoofd ! Het is idd dat als je borsten voor de operatie al uit elkaar stonden ze nu niet bij elkaar komen helaas. Bij mijn wisten veel mensen het !Maar zo na bijna 3 jaar is bijna iedereen het vergeten lijkt wel.Ik zie er kennelijk heel normaal uit en niemand herinnerd zich meer van voor die tijd. In bikini zie je het bij mij niet,en ik heb ze op de spier ziet er bij mij heel natuurlijk uit!
 4. Ik ben bij de Boerhaave kliniek in Amsterdam gegaan daar betaal je 3400...3 jaar geleden all inn!! [toen ik ging 3000 ] anatomische zijn duurder 4250 ..ja het blijft afwegen. de reden waarom ik deze kliniek koos was omdat ik niet ver wilde rijden,want als er complicaties waren wilde ik snel terecht kunnen. Ik heb dat gelukkig niet gahd maar ben wel twee keer extra terug geweest omdat ik me zorgen maakte om mijn littekens en omdat mijn bh te klein was.werd netjes geholpen mocht zo langs komen.
 5. Ik was ook bang voor te kleine boos,wist ook niet echt waar ik overpraatte.ccs zeiden me niks en in cup maten was ik ook niet thuis. ik had zelf dacht ik toen een kleine slappe B. Ik ben naar de Boerhaave gegaan naar dr.Roddi.ik vertelde dat ik een dikke D wilde [want D stond in mijn hoofd voor groot!!] HIj adviseerde 350 - 375 cc.ik heb die gepast en ging accoord. Thuis gekomen was ik hier op het het forum gekomen en zag de boobs van Mii18 Zij had 450 cc gekregen en dat vond ik mooie boobs. Ben gaan twijvelen en toch weer op gesprek gegaan en gevraagd f dat kon.Dr Roddi ging accoord.Dus ik helemaal happy. Ben blij dat ik het heb geaan,alleen een dikke D is het niet geworden.....wel een Dikke F/G . Dus meid staat het je niet aan wat de pc zegt ga vooral nog ergens anders op consult.jou wensen zijn het belangrijkste!!
 6. Ik heb 450 cc rond medium plus profile gekregen ik had 80B [dacht ik ] en heb nu 75F/G. Ze zijn op de spier geplaatst. Je kan in mijn album kijken die staat open.! bij mij zien je niet dat ik wat heb laten doen. als je vragen heb hoor ik het wel!
 7. ik zou het er na doen..aangezien je huid nog oprekt word misschien je nieuwe tatoo wel lelijk...lekker even wachten [ze prikken heus je boobies niet lek ahahaha]
 8. die van mij kun je ook zo bekijken ik heb twee en half jaar geleden medium plus profile 450cc op de spier gekregen!!
 9. haha heb twee leuke bhs in maat 75F gevonden bij de primarkt ....voor 6 euro per stuk! tot D hebben ze daar nog veel keus ga je groter iets minder!
 10. ik kreeg in de kliniek eerst een sportbh maat0c...maar na twee weken ofzo zat die vet krap ben ik terug gegaan kreeg ik een 80D ...uit eindelijke bh maat is 75F
 11. 3400 euro bij de Boerhaave in Amsterdam..dat zijn wel de ronde [2 en een half jaar geleden toen ik ging kostte het me 3000 euro kennelijk is er meer btw overheen gekomen hahaha]
 12. klopt ongeveer wel 1 prothese bij mij is 450 cc als ik dat dus op reken kom ik op 0.99 pound ik geloof dat 1 pound 500 gram is.....maw ik heb een kilo tiet erbij!! hahahaha
 13. Hoi Annoki Ja meid ik herken je verhaal,ik denk veel dames hier op het forum. Het vrouw gevoel wat voor ons zo belangrijk is. Het enige wat is je kan adviseren is...lees je goed in.ga lekker op dit forum speuren hier vind je veel info en evaringen. Je moet je niet druk maken om wat er eventueel mis kan gaan.Er zijn natuurlijk risico's maar meestal gaat het allemaal goed! Wat wil je uit geven,in Belgie is het over het algemeen goedkoper dan in Nederland Ik persoonlijk heb het bij de Boerhaave in Amsterdam laten doen. Ik wilde niet die hele trip naar Belgie maken{ik woon in Noord holland} En achter af ben ik blij dat gedaan te hebben want ik kreeg een allergische reactie op de tape en kon zo ff tussen door langskomen.. 6 weken is lang,misschien ziek melden een idee.Het mooiste zou zijn als je open kaart kan spelen maar goed ik weet niet op welke voet jij met je werkgever staat! Je moet wel zorgen dat je de weken na de operatie voldoende hulp heb voor je kids,6 weken niet tillen of geen zware huishoudelijke klussen ik vond het een hel!! Zoek een paar klinieken uit waarvan jij denkt dat het wat is. Ga daar op consult en laat je adviseren,beslis niet te snel! Geef daar goed aan wat je wilt. Misschien krijg je een ander advies omdat jou wens niet gerealiseerd kan worden denk daar over na{misschien zegt een andere arts dat het wel kan}.Je wilt natuurlijk het mooiste resultaat! Als je vragen heb of iets niet weet stel ze gerust om dit forum er is altijd wel iemand die een antwoord weet. Ik wens je heel veel succes naar je boobie zoektocht!
 14. thanks meiden..zelfs na 2 jaar ben ik er nog steeds gelukkig mee.ik noem het altijd het beste wat ik voor mezelf heb kunnen doen.Tuurlijk heb ik ook dingetjes te "zeiken" maar net als infinity zegt kijk eens naar je voor foto!!! ik kan me helemaal niet meer indenken hoe ongelukkig ik me toen voelde..het is allemaal zo "normaal"geworden!