ikke59

Members
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ikke59

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ikke59

  PiP implantaten

  Ik hoorde vandaag op de tv bij Zembla, dat er in 1997 ook al gewerkt werd met de PIP implantaten!! Ik heb toch voor de zekerheid maar eens een mail gestuurd naar de chirurg die toen bij mij de implantaten geplaatst heeft; Drs. martin Koopmann. Hij werkte toen in Heerlen bij het Atrium Medisch Centrum: maar volgens mij vertelde hij toen dat het prothesen van Mentor waren............maar ja: je weet maar nooit!!!!! de prothesen zijn sowieso vorig jaar januari verwijderd.
 2. Ik heb 10 jaar geleden mijn ogen laten laseren en het is nu nog steeds goed! Heb uiteraard wel in de tussentijd een leesbril nodig...maar ja, da´s gewoon de leeftijd! Mijn broer is trouwens ook in Turkije geweest: hij is er heel tevreden over! hij heeft een andere (nieuwere) lasertechniek gehad.....zodoende hoeft hij ook geen leesbril: IDEAAL!!!!!
 3. dat vraag ik me dus ook af. Ik had mijn vorige operatie in 1997 : volgens mij had ik toen Mentor!....maar ik ben toch gaan twijfelen. Ik ben in het Atrium Heerlen geholpen!
 4. Ik hoop dat deze prutser een hele hoge straf krijgt!!!!!
 5. Lieve Tammy Meid, wat heb jij meegemaakt zeg! Je bent echt door een hel gegaan. Ik hoop dat het verder heel goed met je blijft gaan! Sterkte
 6. ik heb vorig jaar januari een wissel gehad. Prothesen waren toen ook al 14-15 jaar oud. Was toen en nu heel tevreden!
 7. Ik ben járen geleden bij Dr. Koopmann geweest (1996) Hij werkte toen nog in het Atrium in Heerlen. Hele aardige man en hele goede chirurg!
 8. Het lijkt mij dat bij jouw moeder kapselvorming is: aangezien je het over een betonnen bal hebt! Ze heeft ze ook al 18 jaar...dat is voor prothesen van die tijd best wel lang!! Siliconen borsten zijn wat steviger dan echte borsten, maar niet hard!! Het ligt ook aan de plaats waar ze geplaatst zijn. Bij mij zitten de prothesen achter de spier....dan voelen ze denk ik wat steviger aan dan vóór de spier
 9. Deze link werkt wél ! http://www.rtl.nl/(/...implantaten.xml
 10. ikke59

  PiP implantaten

  Je link doet het niet deze wel : ik neem aan dat je deze bedoelde! http://www.rtl.nl/(/...implantaten.xml tot en met 2007 zijn er in het Atrium Heerlen 350 operaties geweest met PIP implantaten! Gelukkig heb ik in 1996 mijn 1ste BV gehad en heb ik toen Mentor gekregen: mijn 2de operatie was vorig jaar: toen werden ze dus al niet meer gebruikt.
 11. fijn om te lezen dat alles er prachtig uit ziet! Meid, geniet er maar lekker van!!
 12. Dat van die drains valt reuze mee hoor!!!! Ik voelde er haast niets van : ze doen dit héél snel! Ik vond het vooral vreemd aanvoelen: je voelt dat slangetje onder je huid door schuiven! Een keer diep zuchten en het is er al uit. Ik ben met drains naar huis gegaan en 3 dagen erna werden ze verwijderd.
 13. Het is ook belangrijk dat je ogen al een aantal jaren stabiel zijn in sterkte. Heb je nog regelmatig dat ze slechter worden: kun je beter niet laseren, want het laseren stopt dit proces niet!!! Toen ik mijn ogen liet laseren had ik al jaaaaaaaaaren -5
 14. Ik ben destijds gelaserd door Dr. Colla Zij heeft nu een privé kliniek in Tongeren. http://www.oogcentrumdoktercolla.be/
 15. Ik heb mijn ogen ruim 10 jaar geleden juist in België laten laseren omdat het daar goedkoper was.