Macky1992

Gold Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Macky1992

 1. haha ja dat begrijp ik! Die 6 andere hebben ook fotos gezien. maar inderdaad ik wacht gewoon 9 dec af wat er word gezegd.. ben heel benieuwd. Geld voor alles helemaal opnieuw is er niet. Op t moment met mijn rijbewijs bezig en in dec voor de derde keer Rijexamen doen ?? kon ik onderhand wel 2 nieuwe borsten van betalen ? we gaan het zien en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte! Dankjewel xxx
 2. dat kapselvorming kon hij de vorige keer wel uitsluiten eigenlijk.. geen pijn, niet hard en hij vond het er ook niet zo uit zien. hij Heeft zelf ook echt aangegeven dat hij hier totaal niet bekend mee is en niet zo goed wist wat hij er mee moest. Vandaar dat hij besloot om met meerdere chirurgen om dr tafel te gaan zitten.. de uitkomst: niemand weet het ?‍♀️? vandaar dat hij nu weer wil bekijken hoe het eruit ziet.. en bespreken hoe we verder gaan.. tsja.. ik weet ook echt niet wat ik moet verwachten nu. Ik ben altijd een buikslaper geweest.. maar sinds ik mijn borsten heb kan dat niet eens meer haha wel half op mijn zij/buik.. dan schuif ik mijn borst aan de kant.. als je begrijpt wat ik bedoel ? afvallen of bijgekomen niet echt.. want daar begonnen hun ook over.. in totaal 2 kilo afgevallen.. maar mag toch aan nemen dat dat niet het probleem zal moeten zijn. ik vraag me af of een second opinion nut heeft.. aangezien er nu een stuk of 6 chirurgen mee hebben gekeken.. en zal ook niet weten wie. p.s sorry voor mijn late reactie ?
 3. Hier alles even op een rijtje ? 1e foto = voor alle operaties 2e foto = eerste operatie 3e foto = bottoming out + bloeduitstorting litteken 4e en 5e foto = Na de 2de operatie 6e foto = nu borsten voelen niet harder aan en met de echo zag alles er goed uit. Geen kapselvorming zei de gene die de echo maakte. Het doet ook geen pijn of wat dan ook.
 4. Hoi Dames, Ik ben Maxine, 27 jaar en ben hier niet nieuw. Wel een nieuw account gemaakt. 3 jaar geleden heb ik een borstvergroting laten doen. In allebei de borsten 330cc mentor druppel vormig dualplane Bij dokter koeijers via kliniek veldhoven. Ik kreeg bloeduitstortingen bij mijn littekens en had een klein gaatje waar veel vocht uit kwam, toen heeft koeijers ze open gemaakt en weer dicht gemaakt. half jaar later begonnen mijn implantaten te zakken.. weer geopereerd door koeijers want mijn weefsel was blijkbaar te zwak. daarna ging het een hele tijd goed. Nu viel mij sinds een paar maanden op dat mijn linker borst er een beetje raar uitzag.. soort doubble bubble leek het wel. Weer kliniek op gebeld en kreeg te horen dat koeijers verhuist was naar het buitenland. Dhr. Donders heeft alles van hem overgenomen. Ik mocht na wat fotos gestuurd te hebben langs komen. Dhr. Donders zag precies wat ik bedoelde. Hij zei dat het littekenweefsel kon zijn, een spier of in het ergste geval een scheurtje in de prothese.. zijn gedachte ging het meest uit na dat laatste. Ik moest een echo laten maken in het ziekenhuis en als de arts ook maar iets vermoedde dat er een scheurtje zou zitten (ookal zou hij dat niet zien op de echo.. want achter de prothese kunnen ze dat niet zien via de echo) en hij dat op papier zou zetten. Dan gaan ze mij opereren en zal ik alles vergoed krijgen. Ookal zal t tijdens de operatie blijken dat er geen scheur zit. helaas heeft die arts dat niet op papier gezet en zag het er allemaal prima uit. Dhr. donders kon er niet zo veel mee en heeft er geen ervaring mee hij hoopte dat anderen daar wel ervaring mee hadden. 26 okt zouden alle chirurgen bij elkaar komen wat ze elke 3 maand doen om dingen te bespreken. Nu heeft hij mij terug gebeld en moet ik 9 dec weer bij hem terug komen. Niemand weet hoe en wat.. en hij wilt het weer gaan bekijken. Ze denken aan spier of litteken weefsel. Ik heb hem gezegd dat ik niet mijn borsten heb laten doen om vervolgens weer na 3 jaar weer de volle pond te moeten te betalen. Hij zei dat hij niet mocht spreken voor de kliniek maar dat hij denkt dat ze niet zo moeilijk zouden doen en dat ik waarschijnlijk een (kleine?) bijdrage moet neer leggen. ik vroeg hem of hij dan allebei de borsten ging doen. En hij zei dat moeten we even bekijken 9 dec of hij het hoognodige wilt gaan doen of dat hij allebei de borsten dan moet doen. En of ik wel tevreden ben met mijn andere borst. als er een scheurtje zit mag ik ze allebei doen en ook groter (wat ik vanaf t begin al wou maar niet paste) maarja daar komen ze niet zo snel achter. Ik ga niet voor 1 borst weer onder het mes. Doe ze dan maar allebei en groter. maar voor mij is vooral belangrijk.. wat en hoeveel word er vergoed en waar heb ik recht op?