masc87

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About masc87

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,923 profile views
 1. Nandaatje zo te lezen is je operatie nog wel een tijdje weg als je twijfels hebt zou ik nog ergens anders op consult gaan hoor, mocht je dit niet gedaan hebben dan! Ik heb dat toen niet gedaan en achteraf best spijt van gehad ondanks dat mn boobs er prachtig uitzien verder. Ik ging namelijk op consult en die maandag er op was er een plek vrij en ik ben er toen meteen voor gegaan. Er kan altijd wat gebeuren en bij andere artsen gaat het natuurlijk ook niet altijd goed etc maar ik lees bijvoorbeeld vaak bij Plovier dat deze er wel alles aan doet om het op te lossen en dat vind ik dan weer erg netjes! Hoop dat de meiden met problemen nu bij ACCZ ook een nette oplossing krijgen.
 2. Rebecca wat eng zeg dat je borst is gaan draaien! Hoop dat hij met een goede oplossing komt want ik vind dit wel heel raar hoor.
 3. Hoi Lekkie, Heb je nog contact gehad met van Onselen? Volgens mij heeft die man gewoon iets met de linkerborst. Ik ben in maart 2011 geopereerd en had ook bij de linkerborst zoiets van dat is niet helemaal goed. Er zit een kleine rand onder die mn vriend niet opmerkt maar ik merk het wel degelijk, de hele borst "voelt" niet lekker naar mijn idee. Ook na 1,5 jaar nu heb ik bij die borst nog een soort pijn onder de borst voelt erg raar als ik een tijdje zonder BH loop is de druk er gwn groter op, het is eigenlijk geen pijn meer een vervelend gevoel. Ik weet nog dat toendertijd ik geopereerd werd er nog 2 meiden waren die eenzelfde soort problemen hadden, namen weet ik even niet meer! Bij de nacontrole heb ik het toen aangegeven en ik werd ook weggestuurd met het moet nog zakken komt helemaal goed en dat is gewoon echt niet zo! Nu ben ik wel erg tevreden over hoe het er uit ziet en ik wil dat echt niet verpesten daarom laat ik het zo. Hoop dat jij al wat duidelijkheid hebt!
 4. Ja ik heb ook nog nooit spierverslappers genomen maar mijn hoofdpijn was zo erg dat ik braakneigingen kreeg en ontzetteMnd duizelig was dat een collega tegen mij zei van joh probeer dat eens! Zat net even te googelen maar blijkbaar bestaat er niet zoiets als "een spierverslapper" maar moet je aan bvb de diazepam ofzo om een effect te krijgen dat de spieren verslappen maar daar zou ik allemaal niet aan beginnen. Ben zelf al helemaal niet van de pilletjes (Hoewel ik bij de boobjob alleen maar paracetamol kreeg en toch wel graag wat sterkers wilde ) Met die paracetamol beginnen op donderdag en dan in het weekend geen pijn hebben is fijn dat het helpt maar je bestrijd alleen de klachten en niet de oorzaak.. Er zijn zo ontzettend veel soorten hoofdpijn en als je huisarts je niet verder kan helpen zou ik toch echt naar die hoodpijnkliniek gaan. Er zijn ook oefeningen voor en je kan die spier masseren (vriendlief even aankijken) en het helpt wel. Ik krijg er last van als ik verkeerd lees tijdens het studeren enzo en dan achter mn bureau op kantoor verergert het dan maar het komt bij mij echt door een verkeerde houding helaas..
 5. Ik heb ook ontzettende last van de pil en heb de afgelopen jaren flink gewisseld. Nu was ik het zo zat dat ik sinds januari helemaal gestopt ben ermee en mijn god wat voel ik me goed zeg! We gebruiken nu condooms en tja dat is misschien minder leuk maar ach ik ben toch meer van het voorspel Geen hoofdpijn, depressie en moeheid meer geweldig! Van die spanningshoofdpijn; ik heb dat ook soms aan een kant hoor dat kan goed. Meestal met liggen wordt het erger en het is echt een vreselijke hoofdpijn. Je kan er spierverslappers voor slikken (geloof dat je dat gwn bij de drogist kan halen) en bijvoorbeeld je nek en bovenrug insmeren met tijgerbalsem zodat het ontspant. Bij mij doet het dan namelijk aan een kant pijn naast je slaap en dan trek het door naar achter. Dit komt echter uit een spier in je nek. Over dat alleen in het weekend pijn hebben kan heel goed dat je je heel de week strest en meestal juist als je de kans hebt om te ontspannen komt het er zegmaar uit. Ook nog iets heb je wel eens je ogen laten controleren? Misschien ontstaat het doordat je ogen achteruit zijn gegaan en je deze moet inspannen doordeweeks met bvb achter de computer zitten. Weet niet of je achter een computer werkt maar je houding kan die pijn veroorzaken. O en met je zo veel pijnstillers slikken dit is echt slecht voor je hoor moet je nu mee stoppen ten eerste werkt het dan niet meer en op de lange termijn kan dit flinke schade aan je lichaam veroorzaken!!
 6. Trouwens nog iets je mams heeft het over fout gaan in je gezicht dat is echt haast onmogelijk. Dat apparaatje gaat heel langzaam over je gezicht het is echt niet zo dat je uit kan schieten of iets dergelijks! Je spreekt van te voren met die mevrouw af wat er mogelijk is en dan tekent ze het eerst op je gezicht (maak hier eventueel even een foto van voor jezelf) en daarna gaat ze pas aan de slag het is echt niet zo dat ze maar even zelf bepaalt wat ze mooi vind staan. Er zijn ook veel verschillende kleuren misschien kan je iemand meenemen bij het tekenen zodat je een mooie kleur kan bepalen die goed bij je gezicht past want het is echt niet een zwart streepje ofzo en ik denk dat je mams nu echt zo iets lelijks voor zich ziet hahaha.
 7. Hoi Marisjuh, Hier nog iemand met ervaring met permanente make up. Ik heb van mezelf heel licht haar (dus ook lichte wenkbrauwen en wimpers etc) en heb zo'n 5j geleden mn wenkbrauwen laten doen. Ik moet zeggen dat het nu wel vervaagd is want k heb het niet bij laten werken omdat het na verloop van tijd bij mij oranje werd. Er zat teveel rood pigment in voor mn huidskleur. Het moet ook wel vervagen omdat je gezicht in de loop van de jaren veranderd en je wenkbrauwen gaan dan als het ware "hangen". Maar als ik het geld had zou ik het zo weer laten doen. Ik heb gewoon mijn eigen haren gehouden en de rest opgevuld met de tattoo en niemand had het door dat het nep is ofzo je kan het hartstikke natuurlijk laten doen en ik leek er totaal geen barbie door maar had tenminste een vorm in mijn gezicht want wenkbrauwen maken echt je gezicht vind ik. Maar misschien moet je duidelijker uitleggen wat het inhoudt ofzo want toen ik van mijn bv vertelde vonden mn ouders dat natuurlijk niet leuk maar ze zagen het al aankomen. Mijn vader zei vervolgens "ach zolang je maar nergens een tattoo of piercing hebt" hahaha. Het is echt niet te vergelijken gewoon met een tattoo, als je je wenkbrauwen epileert ken je dat gevoel en zo weinig pijn doet het. Het is ook binnen het uur gepiept. Het enige vervelende is waar je wel rekening mee moet houden en waar je ouders dus achteraf mee kunnen zeggen van i told you so het ziet er niet uit of zoiets. Is dat het gaat korsten en met die korsten loop je wel 2 weken en vervolgens krijg je weer een vervolgafspraak na een paar weken om het bij laten werken wat je nog anders wilt (bij mij zat dat in de prijs) en dan loop je weer met korstjes. Regel ook echt een auto want die had ik toen nog niet en ik liep met zwarte strepen met rood er omheen in de metro. In het begin is het ook echt zwart voordat je korsten er af hebt.. Dusss bereid je familie maar alvast voor want in het begin is het echt niet fraai. Groetjesss
 8. Ik ben inmiddels 9 maanden geleden geopereerd en heb ook nog steeds last ervan! Precies wat hierboven allemaal omschreven wordt! Vroeger als mn vriendinnen een flesje ofzo niet open konden draaien was ik degene van stel je niet aan ik doe het wel en nu lukken dat soort dingen niet meer. Ook als ik een lange tijd niet veel inspanning heb gebruikt (dus wel inspannen maar op halve sterkte ofzo) dan heb ik daarna echt wel last ervan. Bij mij is het voornamelijk de linker kant en het voelt alsof het stuk spier dat er over heen zit dan niet lekker zit ofzo heel vaag.. Hoop dat het nog weg gaat want ik ben niet echt gewend om de "slapperik" te zijn haha!
 9. Ja het is ook oud nieuws dat het gebeurd is, maar wel nieuw nieuws dat hij een berisping heeft gekregen hiervoor.
 10. Ach ja waarschijnlijk let hij nu extra goed op of er complicatiess optreden! Lijkt me niet dat je dat nog een keer mee wilt maken.
 11. Ik ga ook naar Disney dit weekend! Voel me daar altijd net weer 5 jaar oud Als ik een stel grote boobies voorbij zie lopen zal ik wel even zwaaien haha Veel plezier alvast.
 12. Ik heb al sinds dat mn operatie is uitgevoerd de dag erna al dat 1 borst een lichte plooi heeft. Voelde al meteen dat het ander zat als bij de ander. Dus dat niet te voorspellen is echt niet zo hoor. Het valt bij mij meer mezelf op dan anderen en ik vind het niet erg genoeg om weer geopereerd te worden. Maar ik denk wel dat een grotere prothese helpt want ik voel mijn eigen weefsel er over hangen. Ik geloof dat femmy dat ook had en het bij haar door grotere ook opgelost was of haal ik nu dingen door elkaar? Ik zou de kliniek iig nog even bellen, de arts zijn eigen schoonheidsideaal moet natuurlijk niet de oplossing beinvloeden ik zou het liever in 1x goed doen! Heb je trouwens foto's ik zit op mn mobiel dus kan ff niet kijken.
 13. Hahahaha ik had geen idee dat dit bestond! Weer wat geleerd vandaag. Doet me een beetje aan van die Afrikaanse rituelen denken
 14. Ik heb ze dual plane en vind ze niet super fijn voelen. Als ik me armen naar achteren duw blijven ze echt op dezelfde plaats staan vind dat echt niet mooi! Maja verder als ik op me rug lig zijn ze erg hard maar als ikk sta niet. Had liever voor de spier gehad
 15. masc87

  Roken

  Ja ik heb altijd veel jeuk en huidirritaties en loop nu een tijdje bij de dermatoloog ervoor. En uit mn test bleek dat ik zo allergisch als je maar zijn kan ben voor nikkel. Nu wist ik wel al dat ik allergisch was vanaf jongs af aan maar omdat ik in de hoogste gradatie van heeft hij me op een nikkelarm dieet gezet.. Blijkbaar zit het ook in voedsel en dat wist ik dus niet. In chocolade zit eigenlijk het meest per gram en dat is nu dus uitgesloten om te eten.