Ssb

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ssb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja inmiddels heb ik de operatie achter de rug. 13/12 was de operatie. Nu 3 dagen later voel ik me weer goed. Zo wat een hel waren de eerste dagen die pijn is bijna niet voor te stellen. Weinig last van de borsten, maar de buik??. Maar nu 3,4 dagen laten gaat het stukken beter en heb weinig pijnstilling nodig.
 2. Nou ik ga dus niet bij blooming?, vandaag gebeld en ze hebben pas vanaf januari tijd voor mij. Dit is dus echt balen, want ik moet gewoon het laten doen tussen 9 en 13 dec. Dit komt mij het beste uit, met mijn bedrijf en mijn vriend die vrij gaat nemen etc. Ik ben dus nu met spoed opzoek naar een goede kliniek die motiva ergonomix plaatst. Mij adviseerde hij de 500cc full. Je moet doen wat jou goed voelt. Als je er nu echt niet blij mee bent. Waar ben je niet blij mee dan?
 3. En heb je weer voor prof van der lei gekozen? En hoe is jouw buikwand correctie geheeld ? Ik ga ook op consult bij prof vd lei?
 4. Nou mooi balen!! Ze belden me vandaag, nadat ik zelf weer ( voor de 3de x in 4wkn) gebeld had. Zou ik dan vanmiddag gebeld worden. En jullie raden het al.... december gaat ze niet lukken?. Ik baal enorm, 5 weken geleden op consult geweest en toen werd er gezegt dat gaat wel lukken, maar ja je wilt een definitieve datum en dan gaat het gewoon niet door. Nu moet ik dus opzoek naar andere kliniek en nog snel ook! Mijn bedrijf gaat tussen kerst en oud en nieuw dicht, mijn vriend heeft vrijgekomen. En gaan medewerkers extra werken. Alles staat al gepland. ? morgen bellen 2 klinieken mij terug, Bergman ( ben daar al eens op consult geweest) alleen wil ik de motiva ergnomic, dus zal ik daar weer opnieuw op consult gaan maar dan in Zwolle. Zij hebben alleen de motiva van al hun vestigingen. En esthetisch centrum Jan van goijen bellen mij morgen ook terug. Hebben er mensen nog tips voor mij?
 5. Hai moon, vraagje ik ben 5 sept geweest en ben op een operatie datum aan het wachten. Ik wil tussen 9 en 13 dec onder het mes, maar hoor maar niks. Heb natuurlijk gebeld al een paar x maar ze bellen mij, als ze de OK dagen weten. Heb jij al iets gehoord , of wil jij pas het nieuwe jaar? Pfff ik heb er zin in, maar die onzekerheid of het gaat lukken tussen die data is wel irritant. Ik wil gaan plannen?nog maar 2 mnd voor ik onder het mes zou willen. Gr ssb
 6. Ja dat is het enige wat lastig is, dat je niet gelijk een datum kan vastleggen. Mijn voorkeur gaat uit tussen 9 en 13 dec. En nu moet ik afwachten of dat gaat lukken. Het is nu 9 okt en weet nog steeds geen datum. En over 2 maanden zou het eigenlijk al zover moeten?. Heb al een paar keer gebeld, maar ze nemen met mij contact op als ze een datum hebben. Hoop dat ze snel bellen.
 7. Spannned !! Ben erg benieuwd voor welke jij gaat?! Ga jij ook voor de mommy make over ? Let op bij Velthuis zou ze me een ankervormige litteken geven, terwijl dit echt niet nodig is. Succes !
 8. Het is de bloomingkliniek geworden! Voelde daar echt super en hij kan me litteken iets kleiner houden als bij de rest. De arts kwam super kundig over. Deze kliniek is wel de duurste, ik ga nu een buikwand correctie met buikspieren hechten doen. Liposuctie maag/ buik/ zwembandjes , borstvergroting 500 CC ronde prothese high profile maar toch is het een ergonomische prothese dus beweegt wat mee. Nu nog wachten op mijn operatie datum. Omdat dit in het ziekenhuis gebeurd, moeten ze wachten op beschikbare OK dagen. Dat zou 2 maanden van te voren bekend worden, dus 1 deze dagen krijg ik de datum te horen ? spannend?
 9. Hai hai, zal me even voorstellen. Na 5 kinderen, zijn mijn borsten en buik niet meer zoals het was. Ik ben nu 38 jaar en mijn jongste is 2 jaar en is het tijd dat ik er wat aan ga doen. Na jaren denken denken denken, lezen lezen lezen. Ben ik nu op 2 consulten gegaan. En heb ik er nog 1 te gaan. Zelf had ik voor mijn kinderen 70/75 D. En nu denk ik een lege c of zelf B. En wil graag naar een E ongeveer. Mijn buikspieren moeten gereven worden. 1 was Velthuis bij dr Laura zaal, ik vond haar stug overkomen en maakt een mismaakte opmerking. Litteken zou daar ook groter worden. Dus die keuze valt af. 2 was bij Bergman bij drs Corion. Super aardige man, luistert echt naar je verhaal. Stelt vragen om je wat beter te leren kennen om zo een betere inschatting te maken wat ( naast je maten) het beste bij je past. Hij adviseert me mentor glad 450cc rond duel plane highprofile. 3 heb ik over 3 weken bij drs achmed bij blooming kliniek in haarlem. Ik wil rond 13 december de operatie plannen. Als mensen tips hebben en /of ervaringen met de bovenstaande chirurgen dan hoor ik dat graag.