Lies-L

Bronze Member
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lies-L last won the day on July 3

Lies-L had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

5 Followers

About Lies-L

Recent Profile Visitors

289 profile views
 1. Dag 19 PO Het gaat goed ! Het wondje van mijn rechterborst is inmiddels dicht en ook niet meer rood. Rechts heeft wel wat last van “morning-boob” in de ochtend maar dit trekt snel weg. Verder eigenlijk geen pijn aan mijn borsten!! Merk dat mijn borsten ook echt al een stuk soepeler zijn! Als ik er nu in por met mijn vinger dan geeft het mee! Haha in plaats van zo’n harde ballon waar je op drukt. Heb wel het idee dat ze nog erg hoog zitten (heb overigens geen borstband zoals sommige van jullie). Maar vergeleken met dag 1 zijn ze zeker al een stuk gezakt (mijn littekens vallen meer en meer in de plooi). Enige last is mijn nek! Heb altijd al veel spanning aan mijn nek gehad en nu met de druk op mijn borstspieren trekken mijn nekspieren extra samen. Binnenkort bezoekje aan de fysio en dan is ook dat geregeld 😊 Happy me!! 😊😊♥️♥️
 2. Ohhhh ik ben ook heel benieuwd hoe het geworden is!! Zou ik ook mee mogen kijken
 3. @Brenda68 wat betekend dragen? De wond is dinsdag bekeken en gister beoordeeld met een foto.
 4. Hooi! Het wondje ziet er beter uit, maar er komt nog steeds vocht uit. Vannacht is er iets fel geels uit gekomen en nu komt er alleen doorzichtig /roze uit (dat is goed teken geloof ik?) Ik ga zo maar weer even bellen inderdaad! Better safe than sorry.
 5. Heee @MissyJoy bedankt voor je altijd positieve kijk ❤️ Ik herken de pijn aan het borstbeen! Ik had het idee dat dat komt doordat ik nu extra moeite moet doen om met mijn schouders naar achteren te lopen (dus eigenlijk recht) omdat het door de borstspieren allemaal strak wordt getrokken (naar voren). Maar, dit is in jouw geval natuurlijk niet de verklaring omdat je voor de spier plaatsing hebt gehad. Maar misschien geeft het toch wat spanning of druk? Je hebt toch wat extra kilo’s aan de voorkant 🤩 Ik ben net terug gebeld door de arts. Hij vond de wond er prima uit zien (hoe dan?!) maar zei wel dat als ik me er morgen nog niet prettig bij voelde ik gerust even langs mocht komen zodat hij het in real life kon bekijken. Zo lang het niet roder/boller wordt kan het geen kwaad zei hij. Blijf me verbazen hoeveel verschillende soorten pijn en ongemakkelijkheden een lichaamsdeel kan ervaren 😂 soms op één dag.
 6. Dit is mijn wond, er is ook pus uit gekomen vandaag. Net gebeld met de kliniek en wordt vandaag of morgen terug gebeld. Ze vond het vooral gek dat het gister tijdens het consult niet besproken was. Is ook gek, maar toen had ik 1 nacht een beetje pijn en dacht ik dat het wel goed zou komen. Pffff niet leuk dit..
 7. Dag 16 PO. Gister op controle geweest bij een collega chirurg omdat dr Keulers met vakantie is. Bezoek was erg kort, eigenlijk zijn alleen mijn knoopjes verwijderd. Volgens hem zag het er verder goed uit, wel wat korstjes. Ik maak me sinds vannacht wel zorgen. De afgelopen twee nachten heb ik nauwelijks kunnen slapen van de pijn. Zodra ik ga liggen begint de pijn in mijn rechterborst. Het is een constante pijn die steeds erger lijkt te worden. Ik kan er niet door slapen, wordt ongeveer om de 2 uur wakker. Zodra ik ga zitten ebt de pijn weg en overdag heb ik eigenlijk nergens last van. Maar zodra ik weer ga liggen is het er meteen. Vanochtend was het echt ondraaglijk!! Zoveel pijn. Ik ben zo moe en wil graag verder slapen maar het kan niet... Gister tijdens mijn controle heb ik er niets van gezegd omdat het overdag zo goed ging en ik hoopte dat het eenmalig was. Helaas als het morgennacht nog erger is weet ik echt niet wat ik moet doen. Zodra ik naar de kliniek kan bellen ga ik dat doen.
 8. Hoi! Ik heb vandaag ook een verkeerde beweging gemaakt in de supermarkt draaide ik een klein pakketje om en toen schoot het erin. Ook precies een zere plek nu, als ik eroverheen wrijf voelt de huis beurs en erg gevoelig. Is dit erg? Ben zo bang dat ik mijn herstel nu verpest heb heb zo rustig aan gedaan afgelopen weken en nu dit ...
 9. @Plattepannekoek bedankt voor de buikspier tip! Wilde het vanochtend proberen maar de kramp kwam sneller dan dat mijn hoofd op dat moment werkte, haha slaperig! Maar toen de tweede kramp op kwam heb ik hem wel iets kunnen onderdrukken door mijn buikspieren aan te spannen.
 10. Hee! Dag 13 PO! De tijd vliegt. Het gaat goed me me, pijntjes zijn zeker minder. Eigenlijk heb ik alleen last van mijn nek als ik te lang heb gelopen / gestaan. Die verkrampt dan een beetje. Mijn borsten doen echt weinig zeer meer dus dat is echt heel fijn. Ik voel natuurlijk wel hier en daar nog dingetjes, maar ik ben hier een stuk minder op gefocust door al jullie fijne berichten op dit forum, soortgelijke klachten die gewoon normaal blijken te zijn! Mentaal vind ik het wel nog altijd zwaar. Hele dagen thuis zitten, soms alleen (mijn vriend werkt). Dat vreet wel aan je. Maar, aan de andere kant gaat de tijd echt wel snel voorbij en kan ik over een weekje weer lekker gaan werken.
 11. Hoi @Ellen1997, net je hele verhaal gelezen! Goed dat je voor jezelf gekozen hebt en toch voor een wissel bent gegaan. Lijkt me wel suuuper spannend om alles nogmaals te doorstaan! Hopende dat het resultaat dit keer wèl is zoals je hoopt. Gelukkig ben je er nu al blij mee :)! Echt heel fijn om te horen! Zou ik ook mee in je album mogen kijken?? Nog veel sterkte met je herstel! ❤️
 12. Heel mooi! Ze lijken goed bij je lichaam te passen 😊!! Gek he, om ineens borsten te hebben? Fijn dat je er al direct zo gelukkig mee bent! Ik heb het de eerste dagen wel even onwennig en ongemakkelijk gevonden. Alsof ze niet van mij waren 😂 maar we hebben ze echt!! Zo leuk. Ik kijk al uit naar volgende zomer, jij vast ook! Met mij gaat het inmiddels goed! Hier en daar wat pijntjes waar goed mee te leven valt. De eerste dagen (vond ik) zijn even afzien, maar het wordt daarna echt snel beter! Hopelijk verloopt jouw herstel ook soepel 😊 Pak vooral de rust!
 13. @MissyJoy goed om te lezen hoe alles verloopt bij jou!! En dat je zo aan het genieten bent 😊♥️ En het mooie is dat je er nog een lange tijd van kan blijven genieten!! Fijn dat de wonden mooi genezen! Dat is ook niet onbelangrijk. Dat blauwe plek gevoel herken ik heel erg! Vannacht de BH een tandje losser gedaan en nu is het weg. Heb hem vandaag weer gewoon strak (heb een rij met 3 haakjes).