Lies-L

Bronze Member
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lies-L last won the day on August 3

Lies-L had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

5 Followers

About Lies-L

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

704 profile views
 1. Hoi @renaate01 ! Wat een spannende tijd ga je in zeg!! Ik heb inderdaad ook een foto van mijn “voor” situatie in mijn album! Mocht je willen vergelijken. Bij mij zat er echt maar 2 weken tussen consult en operatie, maar dat kwam omdat er snel een plekje vrij was gekomen. Anders had er bij mij 2 maanden tussen gezeten in verband met de zomervakantie.
 2. Hoi dames!! Ik heb gister een foto geplaatst van 3 maanden PO! Toen ik mijn album opende en zag hoe het 2 weken PO was schrok ik (positief!!) van het verschil. Ik had lang niet meer naar mijn foto’s gekeken van toen. Dus mocht je benieuwd zijn naar het verschil, kijk vooral in mijn album!!
 3. Hee meiden! Het duurt echt eventjes voordat je borsten soepel genoeg zijn om in een BH te vallen en een “spleet” te laten zien. Ikzelf ben nu 3 maanden PO en ik kan mijn borsten wel bijna helemaal tegen elkaar aandrukken, en in een BH gaan ze inderdaad ook meer naar elkaar toe staan Even geduld nog! Op dit moment zijn de protheses nog jullie interne BH hahaha
 4. Oh ja ik herinner me ook dat ik soms voorafgaand aan een gesprek zo zenuwachtig was en gedurende het gesprek ook omdat het steeds in mijn achterhoofd zat. Uiteindelijk flapte ik het er dan maar missen in een gesprek uit 😂 hahaha. Ja, heel begrijpelijk wel! Fijn dat je wat aan onze reacties hebt!!!
 5. @Kimmeke82 Zelf vond ik het ook spannend om het aan vriendinnen en collega’s te vertellen. Ik heb het uiteindelijk wel aardig wat mensen verteld en heb het bijv mijn vriend ook aan goede vrienden van hem laten vertellen. Dit besluit heb ik genomen omdat het toch een groot en belangrijk deel van mijn leven is en ik het ook lastig vond om erover te zwijgen. De reacties van mensen, ook mensen waar ik tegenop zag het te vertellen, zijn me eigenlijk allemaal mee gevallen! Misschien ligt het aan mijn omgeving, maar iedereen reageerde heel begripvol en ze vonden het juist heel stoer en knap dat ik de beslissing gemaakt had en zo voor mezelf heb durven kiezen. Ik ken jouw vrienden/familie natuurlijk niet, dus ik wil ook geen uitspraken doen over wat zij zullen gaan zeggen. Maar, het is gewoon wel heel stoer dat we zo’n grote beslissing als deze durven nemen en zelf voor het geluk kiezen 😊 !! Ongeacht wat anderen daar van zullen vinden.
 6. @ABS @Pelle hee meiden! Ik lees even mee en vraag me af of Velthuis zelf niet al beoordeeld had dat jij geen borstplooi hebt @ABS ? Of deelden zij die onzekerheid? Bij mij was er ook geen foto meegestuurd maar wel door de arts beschreven dat er aplasie is en dit zegt eigenlijk “geen borstplooi”.
 7. Hee @Pelle wat een rollercoaster zal dit geweest zijn! Al die hoop en dan teleurstelling. Goed dat je de knoop hebt doorgehakt en voor jezelf hebt gekozen!! Even een rib uit je lijf, maar je hebt er je hele leven plezier van 😊 ik denk dat 390 niet te groot voor je is! Ik heb zelf 350 cc gekregen en ben hier echt hartstikke blij mee!! Het oogt als een C. Dat van jou zal net iets groter zijn maar dat is bij jouw figuur gok ik alleen maar super mooi toch?! Maar als je echt twijfelt kun je misschien een extra consult aanvragen? Vinden ze vast geen probleem! Heel fijn voor je dat het leuke deel van deze “reis” nu eindelijk mag beginnen!
 8. Hee @vithoufiore! Wat goed en leuk om te lezen dat je inmiddels geopereerd bent en het zo goed is gegaan allemaal. Hopelijk verloopt de rest van je herstel ook goed!!! 75D klinkt als een hele mooie maat!! Er gaat nog heel veel veranderen, misschien moet je uiteindelijk wel een E aan 🙃🙃! Ik wil je meegeven het vooral over je heen te laten komen en je niet te teveel aan te trekken van kleine pijntjes of steken. Ook al voelt het de ene dag anders dan de andere dag. Ik had zelf gewild dat iemand mij dat op het hart had gedrukt want ik heb meerdere keren huilend en paniekerig op de bank gezeten omdat ik bang was dat het helemaal mis zou gaan. Maar dit is niet gebeurd 😊😊😊 Laat je lekker verzorgen de komende tijd en houd ons op de hoogte! ♥️
 9. Een update! Nu 2,5 maand PO. Mijn borsten zijn echt al een stuk soepeler en het grootste deel van de dag vergeet ik dat ze “nep” zijn. Het hoort ondertussen echt bij mij 😊 mijn littekens beginnen al mooie lijntjes te worden. Ze zijn wel nog rood en hard maar dit heeft tijd nodig. Ik smeer ze meerdere keren per week in. Sporten gaat ook goed, ik kan eigenlijk bijna alles wel normaal doen. Soms bij een stretch oefening merk ik dat er wat spanning op de littekens komt, omdat die nog niet zo soepel zijn. Maar ik heb er vertrouwen in dat ook dit goed komt. Ik ben blij met mijn cupmaat (70D)!! Een nadeel vind ik wel dat rimpelvorming bij mij echt heel erg voelbaar is!!! Je ziet het niet, maar zodra ik buk voel ik echt overal rimpels. Dit vind ik echt super jammer omdat deze rimpels het ook meteen erg nep laten voelen. Helaas is het zo en kan ik daar niets aan doen. Dit wil ik wel graag meegeven aan andere vrouwen, dit is dus een risico met Cohesive 1!!!! Als laatste zijn mijn tepels nog erg gevoelig. Hier heb ik overdag geen last van maar wel snachts met naakt slapen. Soms is dat echt niet prettig en doe ik toch een shirtje aan ivm de tepels. Maar ook hier heb ik geduld voor 😊 al met al kijk ik alleen maar positief terug op de operatie en het resultaat! Zoals hier altijd geschreven wordt is geduld echt een belangrijke factor! Dus die houd ik nog even vast. Liefs, Lies
 10. Leuk zeg!! Ik denk dat het wel moet kunnen, de tattoo naald gaat niet helemaal door alle lagen van je huid heen dus ik nek dat het de prothese geen kwaad kan doen? Maar goed ik ben geen professional
 11. Wat goed dat je deze stap gaat zetten!! Als ik het zo lees is het en weloverwogen keuze en ga je jezelf hopelijk heel fijn voelen als je eenmaal nieuwe borsten hebt! Qua lichaamsbouw lijk je best op mij, al ben ik nu wel wat aangekomen na een aantal maanden stilzitten (ik durfde vlak voor mijn operatie ook niet te trainen omdat ik bang was mijn borstspier strakker te maken en dit misschien meer pijn zou geven). Het maximale dat in mijn lichaam paste was 350 cc. De pc meet dan op hoe breed het oppervlakte is waar de prothese komt, bij mij was dat 12 cm en mijn protheses zijn geloof ik net iets meer dan 11 (11.3 of 11.5, ik weet het niet meer precies). Ik denk dat de meeste goede pc's hier wel rekening mee houden! Als ik zo jouw voorbeeldfoto zie denk ik dat je misschien wel ronde protheses mooi gaat vinden! Omdat je voorbeeldfoto ook wat projectie boven heeft. Dan is het misschien een idee om ook een pc te zoeken die ronde protheses plaatst? Zodat je in ieder geval advies rond en anatomisch naast elkaar kan leggen? Er zijn geloof ik meer pc's die liever anatomisch plaatsen.. Spannend dat het traject voor jou langzaam gaat beginnen!! Ik wil nog aanraden om, hoe moeilijk ook, ook een naaktfoto van je eigen boobs zoals ze nu zijn te maken! Ik heb dat toen (ook met walging) gedaan en ik heb deze er laatst weer eens bij gepakt. Ik kon me bijna niet voorstellen dat ik er al die tijd zo bijgelopen heb. Je nieuwe borsten worden zo snel "normaal" en dan is het moeilijk om je voor te stellen hoe het ooit was. Daarom vond ik het wel fijn dat ik de foto's nog had!
 12. @vithoufiore aaah dankjewel! Ik ben er zelf ook blij mee! Mijn pc wilde echt per se rond, en ik vond dat ook erg eng. Maar ik heb dus Cohesive 1 en dat is de zachtste vorm en deze zal uiteindelijk ook als een anatomisch implantaat vallen (of in ieder geval bijna). Mijn pc gaf aan dat dit wel zeker een half jaar kan duren, maar zoals je ziet beginnen ze daar nu al wel aardig heen te gaan! Dus ik ben nu al gerust gesteld!! Ik zal jouw voorsteltopic eens even lezen!!
 13. Hoiiii @vithoufiore ! Ja ik heb nu een week BH’s aan 😍 het was zo leuk om te gaan shoppen! Ik was naar de Hunkemöller gegaan en die vrouw was heel blij voor me. Ze zei dat ik een 70D aan moest en toen schrok ik zo van die D dat ik het even had uitgelegd. Ze heeft me echt alle soorten BH’s laten passen, erg leuk! Ze voelen redelijk eigen! Ze zijn al best wel soepel maar als ik lig zijn ze nog wat harder en dan liggen ze soms ook een beetje “in de weg”. Mijn tepels zijn nog erg gevoelig, ik hoop echt dat dit nog weg trekt!!!! Verder voelen ze wel echt als eigen 😊 ze zien er nu zo uit! Zoals je aan de zijkant kan zien is de overdreven bolling bovenin nu weg ze zijn echt al flink gezakt vergeleken met de andere foto’s. Wanneer ben jij aan de beurt?
 14. @ABS Hee meid hoe gaat het met jou? Hoe was het eerste consult?