Nina_a

Gold Member
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nina_a last won the day on March 7

Nina_a had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

4 Followers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Sporten, familie, uiteten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De 3xB is altijd goed (en nodig🤣🤣). Daar doe ik juist deze oefeningen voor, ik zit altijd meer op conditie ipv kracht. Maar ik twijfel dus ook bij deze oefeningen aangezien je toch ook borst er mee traint. Planken... geen idee of dat ook onder kracht valt?
 2. Inderdaad een mini golfplaat. Ik moest aan de sport golf denken, dacht al aan een Tees-stukje of iets dergelijks. Nooit gezien dit, fijn dat het werkt. Zier er wel netjes uit, maar inderdaad wel weer open wond erbij wat vast zeer doet. Heb je nu alsnog een sportbh aan (aangezien jouw speciale constructie vast niet meer handig is nu)?
 3. Sporten na borstvergroting - wat en wanneer? Ik heb dual-plane plaatsing en ben nu 8 weken PO. Ik kan alleen maar oude topics hierover vinden en ook die beantwoorden niet helemaal mijn vragen, dus hopelijk hier dames die er meer over weten 😀. Voor zover ik begrepen heb mag je na 6 weken weer je onderlijf beginnen te trainen, hardlopen bij 6-8 weken (of anders bij advies). Over het bovenlijf trainen kom ik wisselende informatie tegen, maar de meeste berichten geven aan dat dit mag na 3 maanden. Wat denken jullie....? Vanaf wanneer mag je je oefeningen doen zoals: - planken - kettlebell oefeningen - burn / X-Core (bewegingen met buisjes met grid erin)
 4. Gelukkig dat erger voorkomen is inderdaad. Moet toch een vreemde gewaarwording zijn zo met 1 borst, gelukkig dat het er wel redelijk ok uit ziet. Er is natuurlijk ook veel werk aan jouw borsten gedaan. Een mini golfplaatje, echt geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen 🧐. Ik zou iets van slangetjes verwachten, maar dat is dus niet zo? Hopelijk dat je wanneer er ‘groen’ licht is en de operaties weer plaats kunnen vinden jij tussendoor mag. Lekker in je eigen bed vannacht!
 5. Shit zeg. Inderdaad gewoon de tranen laten komen, enorme teleurstelling natuurlijk😞. Uiteindelijk komt het goed, alleen nog meer geduld nodig. Sterkte en hopelijk morgen weer fijn bij je mannen.
 6. Ah, jeetje meid. Je klinkt ontzettend nuchter/realistisch wat goed is, maar wat balen zeg. Mag je vriend ;of iemand d anders) bij je zijn? Veel sterkte dadelijk..
 7. Oh nee, wat ik vind ik dit vervelend voor je @Nog even wachten. Wat goed dat je meteen terecht kan, zelfs in deze tijd en met verkoudheid. Ik ga voor je duimen 🍀🍀. Zal aparte ervaring worden om nu in het ziekenhuis te zijn.
 8. Ik mag inmiddels op mijn zij slapen (7,5 wk PO) maar vind dat nog wat pijnlijk. Omdat ik toch graag wat op mij zij wil liggen ga ik nu op mijn zij liggen, leg vervolgens het Voedingskussen (of ander dun kussen) in mijn rug en kantel daar op. Daarmee leg ik geen druk op de borst. Werkt perfect voor mij. In mijn rechterborst heb ik vanaf het begin ook steken. De felle pijn is weg en het wordt minder maar ik voel het nog steeds. Links daarentegen helemaal niets, gek hè.
 9. Klinkt goed, zal je prachtig staan. Hopelijk nu wat rust in je hoofd en jezelf niet gek maken!
 10. Ik ben verder heel tevreden over het resultaat! Hmm, misschien dat ik er toch maar topic over openen om te zien of het veel voorkomt.
 11. @TinyAA @Robijntje02 Ik heb mentor anatomisch 295cc. Ik voel echt de rimpelingen aan de zijkant duidelijk (aan de zijde rug), met name als ik buk. Ik heb dit wel al vaker gelezen hoor. Ik ga het zeker nog navragen bij de pc, maar lijkt me niet dat die daar iets aan kan doen. Ik had het liever niet, maar ja, je stopt natuurlijk toch een volume in je lijf dus ergens ook weer niet gek. Gelukkig dat ik het op de andere plekken niet voel. Ook geen randen zichtbaar gelukkig, zou ik heel storend vinden.
 12. Ik zou zeker aangeven wat je hier beschreven hebt, maar tegelijkertijd ook goed naar het advies luisteren. En de vraag is ook voor welke ‘look’ je wilt gaan, mag het wat nepper ogen of liever natuurlijk. Ik voel trouwens aan de zijkant de borst de prothese heel goed zitten, ook de rimpelingen ervan. Als ik dit aan de bovenzijde had gehad zou ik dit verschrikkelijk vinden (is dus gelukkig niet zo). Oftewel, laat je goed adviseren en kies wat voor jou goed voelt!
 13. @Robijntje02 ik word altijd vrolijk van jouw posts. Wat fijn dat je zo blij met je vriendinnen bent. Maar dit klinkt als een afscheid, je blijft toch nog wel even doorkletsen hier?
 14. Mooi hoor!!! Dat is toch toch een voordeel van het even verstoppen onder verband, het ziet er direct goed uit.