sannetje1980

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sannetje1980

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,379 profile views
 1. Hoi, Ik ben geopereerd door dokter Nio en er zeer tevreden over! Het is bij mij nu bijna 1 jaar geleden, ik ben geopereerd in het slaz, ga jij daar ook? Ik heb ook een consult gehad in de privekliniek waar hij werkt, daar heb je meer luxe bij opname, maar de siliconen etc zijn hetzelfde maar je betaalt wel bijna 900 euro meer. Als je op een van mijn topics klikt kom je namen tegen van andere meiden die ook door hem zijn geholpen. Succes ermee!!
 2. Super dat je nog steeds zo blij bent met je borsten! en wat de rest betreft, je had al een prachtig figuur!!!! dus niet te gek gaan doen mop, te dun is ook niet mooi.
 3. Fijn dat je tevreden bent. Wel balen van dat dode gevoel, ik heb het ook nog. Aan een kant voel ik niks onder de tepel, aan de andere kant heel licht. Ik hoop dat het bij gaat trekken?? Zo raar, de eerste weken was het overgevoelig, nu sommige deeltjes gevoelloos.. Nou ja, ik ben net als jij wel heel blij dat ik de stap heb genomen. De nadelen wegen niet op tegen de voordelen!
 4. 25 cc is ongeveer een eetlepel als ik het goed heb. Dr Nio verzekerde mij dat het verschil minimaal zou zijn. Het is ongeveer 1/6e cupmaat. Neem voorbeeldborsten mee, heb ik tijdens mijn tweede consult ook gedaan waardoor hij een goed beeld kreeg wat ik wilde. Zo ben ik juist daardoor op de medium profile uitgekomen. Dat komt iets minder ver naar voren, oogt natuurlijker (iets breder). Mijn borst had voorheen ook die vorm en zo wilde ik het weer.
 5. maak je geen zorgen meid. Ik herken het gevoel, want ik had het ook. Bij anderen kun je altijd goed relativeren, maar als het om jezelf gaat dan maak je je toch sneller zorgen. Zo werkt het nou eenmaal. Je borsten zijn twee aparte wonden. Met allebei hun eigen genezingsproces. de een kan dus echt voorlopen op de ander. Ik had dat ook. Mijn linkerborst was veel verder als mijn rechter, waardoor mijn tepels niet gelijk meer stonden etc. maakte me zorgen, maar is helemaal goed gekomen! Ik ben nu 4 maanden po en het heeft echt tijd nodig! Rechts zat bij mij gewoon ook veel hoger op het begin, maar is goed bijgetrokken. Ik heb wel een band gekregen bij de controle na anderhalve week. Maar lang niet iedereen heeft deze nodig. Ik heb wel het idee dat het geholpen heeft met indalen, maar er is wel een paar weken overheen gegaan voor beide borsten meer gelijk trokken. Ik ben bij dit topic terecht gekomen na je foto's in de galerij te hebben gezien. Wat een mooi resultaat al. Dit gaat echt prachtig worden!
 6. Hier nog een zeer tevreden Nio client. Maar goed, wij kunnen tevrden zijn, het gaat om jouw gevoel! Ik ben wel twee keer bij hem op consult geweest, had ook nog veel te veel vragen na de eerste keer en vond het te snel gaan. Al mijn twijfels en vragen opgeschreven, een tweede keer gegaan en daar een heel goed en vertrouwd gevoel aan over gehouden. Ook met vragen, bel het slaz, en hij belt je terug. Zo prettig! Bij mij zijn het ook twee prachtige kunstwerkjes geworden. Ik vermoed dat hij je de ronde druppel heeft geadviseerd hoor, dat heeft de voordelen van anatomisch, maar niet de nadelen ervan. Plan nog een tweede consult zou ik zeggen, het gaat tenslotte niet om een pakje boter. Hou je ons op de hoogte?
 7. top dat je zo tevreden bent! en dat het herstel zo goed heeft uitgepakt! Sterkte met de reden waardoor je momenteel vaak afwezig bent, hopelijk komt alles op zijn pootjes terecht meid. Liefs San
 8. eerst moeten de wondjes dicht zitten! daarna ben ik (vanaf 3 weken po??) bio-oil gaan gebruiken. Ik ben nu ruim 3 maanden po en gebruik het nog dagelijks. Mijn huisarts zegt zelfs dat je het een jaar consequent moet gebruiken..
 9. ik ben nu ruim 3 maanden po en merk voornl met zwemmen dat ik soms last heb. Ik dacht een keertje zo vanaf de rand omhoog het bubbelbad in te klimmen, maar dan moet je jezelf dus aan je armen omhoog duwen, jeetje... ik vroeg me echt af of dit geen kwaad kan voor mijn borsten want erg prettig was het niet. In principe mag vanaf 3 maanden po toch alles weer?
 10. ik ben nu 3 maanden po en heb op dit moment 5 beha's gekocht. Al is er eigenlijk eentje wat te klein inmiddels. En verder twee bikini's en wat broekjes/strings. De komende maanden zal ik er zachtjes aan wat meer bij gaan kopen, maar in een rustig tempo, want weet niet of mijn borsten nog veel gaan veranderen.
 11. nee, ik heb niet gevraagd of het normaal is, ik had al vaker gelezen op dit forum dat meer meiden hem voelen, dus vandaar dat ik al gerustgesteld was. Nio is op vakantie, maar bij vragen kun je ook advies krijgen van een andere pc daar, is bij mij ook voorgekomen toen ik zo'n pijn had door die band. Toch prettig om af en toe een professional te horen zeggen dat iets heel normaal is of er goed bij kan horen. Succes!!
 12. Hoi Caressa, balen dat je nog zoveel pijn hebt. Als je mijn topic leest zul je hopelijk wat gerustgesteld worden, ik had na twee weken ook echt nog heel veel last en is echt goed gekomen. Tot 4 weken aan de pijnmedicatie gezeten. Daarna ging het opeens met flinke stappen vooruit. Door de band had ik het idee dat ik weer even twee weken terug werd gegooid in het herstel qua pijn. Mijn protheses voel ik ook zitten. Ik heb ze dual-plane, dit betekent aan de bovenkant achter de spier (daar voel ik m dus niet) aan de onderkant voor de spier. Aan de onder en zijkant kan ik het echt goed voelen. Sterkte en succes!
 13. Meissie, heel veel succes, hopelijk krijg je alsnog je droomboobs zonder teveel hersteltijd nodig te hebben!!
 14. Hoi kiki, Ben er ook heel blij mee! Merk wel dat ik de afgelopen dagen weer last heb van mijn rechterborst. Dat gaat met ups en downs. een soort spierpijn. Volgens mij begonnen na het tillen van onze hond.. Nu wat vaker de sportbeha aan voor extra steun en wat meer opletten. Volgens mij horen zo nu en dan pijntjes er ook gewoon bij he, het eerste jaar.. er is nog wel een stuk huid gevoelloos onder de tepel, maar ook dat is heel normaal he, dat had jij toch ook? Hoop dat dat nog bijtrekt. Ik beloof bij deze dat ik deze week echt eens foto's ga maken!! en dan geef ik wel een seintje, zet ik het op mijnalbum oid. Gaat met jou ook alles goed??