Jump to content

chichi

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chichi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bedankt voor jullie input! Ik wil altijd het liefst zoveel mogelijk zelfstandig doen, dus maar goed dat je mij eraan herinnert. Ik zal het voor de zekerheid nog eens navragen. Ik beperk het liefst het aantal mensen die het weten, maar wellicht zijn er nog wel 1 of 2 die voor mij zouden willen zorgen. Over hoeveel dagen zorg zou je ongeveer spreken? Parkkliniek en Velthuiskliniek staan beiden op mijn lijst voor consult. Velthuiskliniek ligt op 5 minuten rijden (taxi ?) afstand, maar neig toch naar Parkkliniek ivm dr. Nio.
  2. Hallo allemaal, Normaliter ben ik een 'lurker', maar bij deze maak ik een uitzondering en stel ik mij voor. Ik ben bijna 30 jaar, 175cm lang, 60kg, momenteel 65A(??), woonachtig in Rotterdam, single zonder kinderen, studerend/werkend, en wil al bijna de helft van mijn levensjaren een borstvergroting. Nooit de stap gezet omdat ik dacht dat ik beter zou kunnen wachten totdat ik 'ouder' was. Vervolgens twijfels ivm de diagnose psoriasis (welke nu alweer 2 jaar rustig is gelukkig), en daarna paste het niet in mijn financiële plaatje. Maar nu zit mijn spaarpotje tussen de 3000-4000 wil ik in
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.