saskia1981

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About saskia1981

Recent Profile Visitors

388 profile views
  1. @M&M&m ja inderdaad heel toevallig! Had het vanmorgen weer bij het douchen. Ik heb wat pijn aan de plaats waar mijn incisie zit. Weet niet of de draadjes er al uit mogen. Zijn ze er bij jou al uit? Ben benieuwd straks wat ze er over zegt over mijn boobies :-))
  2. Hey! @M&M&m Hoe was je controle vandaag? Ik moet morgenmiddag op controle. Vandaag heb ik net hetzelfde gevoel als jouw gehad, alleen was het bij mij van het schrikken, omdat ik een kopje koffie vast had en liet het bijna vallen. Wat een raar gevoel was dat en deed in ieder geval geen deugd 😕
  3. Hey meiden! Ik lees al sinds mijn operatie mee op het forum maar nu pas de tijd gevonden om me uitgebreid te komen voorstellen. Ik ben een vrouw van 38 jaar, 3 kinderen waarvan 2 kinderen tot peuterleeftijd borstvoeding gegeven. Ik had geen ‘lege’ borsten omdat ik er gewoonweg geen had. Ik had cup AA75 maar had zelfs dan nog plaats over. Heb zelfs tijdens de borstvoeding of zwangerschap amper iets bijgekregen. Ik heb me laten opereren door dr Sara Ulens van Beaucairkliniek maar zij heeft me geopereerd in het AZ Sint-Maartenziekenhuis in Mechelen. Ik vond haar zeer vriendelijk en aangenaam, voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ik wou echt wel wat groter gaan, ook omdat iedereen me aanraadde om zeker niet te klein te gaan want nadien krijg je er spijt van. Ik ben 1m76 en weeg rond de 60kg en zij stelde voor om 440cc te nemen of als dit lukte, 495cc maar zeker niet groter. Ik heb nog getwijfeld tot op de dag van de operatie zelf en heb haar dan toch maar gevraagd om de grootste maat te proberen. Ze had ze beiden besteld, dus als ze het niet vond passen, ging ze die van 440cc plaatsen. Ze heeft de techniek dualplane gebruikt. Ik moet zeggen dat ik bijna volledig pijnloos ben geweest, tot gisteren. Toen begon alle wat stijver en beurs aan te voelen. Ook mijn tepels zijn gevoeliger en zelfs een beetje pijnlijk nu. Ook knelt mijn sportbh enorm en die band erbovenop. Maar toch merk ik als ik die band even uitdoe, dat het raar aanvoelt. Net of ik voel dat de protheses nog niet vastzitten. Omdat ik zo goed als geen pijn had, deed ik soms bewegingen die eigenlijk niet mochten, zoals mijn armen hoog tillen, me bukken, iets optillen, ik deed het en wist meteen van ‘oh nee, dat mag je niet doen!’ Overmorgen heb ik mijn eerste controle, dus ben benieuwd! Als er nog vragen zijn, stel ze gerust!