Mariekje100

Silver Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mariekje100

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dank voor jullie berichten ladies! Echt heel fijn om te lezen dat jullie allemaal de twijfels wel hadden. Het is ook zeker een beslissing die ik zelf moet maken. Al moet ik wel even opschieten met m’n besluit want anders mag ik 50 procent van het bedrag betalen 🤣 De vragen die jij hierboven neerzet, Rosanna, zijn ook inderdaad de vragen die mij nu voornamelijk bezighouden. Waarom kreeg jij uiteindelijk spijt Rosanna? Heb je toen een explantatie laten doen of dat niet?
  2. Hee Lilve, haha ik had precies hetzelfde! De aanbetaling gedaan en toen zag ik radar🙄😫 zo stom. Ik ben toen inderdaad ook veel meer gaan lezen en toen ineens las ik de meest vreselijke verhalen, terwijl ik zo achter mijn besluit stond. wel heel fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe boobies! valt het herstel je mee? heb je dual plane of dat niet? oja en even een heel andere vraag; wat heb jij tegen je kinderen gezegd? 😅 Ook zoiets waar ik mee bezig ben😂
  3. Ohh wat fijn dat jij zo’n goede ervaring hebt bij dokter Zaal! Ik krijg 395 cc. Ik ben inderdaad ook bang dat het te groot wordt maar ik ben nog een keer gaan passen en toen gaf de consulent aan dat dokter zaal nooit voor overdreven grote borsten gaat dus het zal wel goed zitten. Ik vond dr zaal wel heel zakelijk maar goed, het is natuurlijk ook gewoon haar werk. had jij heel veel pijn achteraf en heeft het fysio programma jou geholpen? Ik mag 30 oktober. zo stom dat ik dus nu zo begin te twijfelen (inderdaad ook wat jij zegt; waarom doe ik dit en kan ik niet gewoon tevreden zijn met wat ik heb). ik begrijp je zeker, wat betreft het niet iedereen toegang geven tot je album! Ik hoopte op een beetje een voorbeeld van hoe zij het doet. Er staat natuurlijk wel wat op de website van Velthuis maar toch:) Ik moet gewoon stoppen met piekeren en het gewoon gaan doen haha.
  4. Hee Dahn! Ik word eind oktober geopereerd door dokter Zaal. Ik zie dat jij ook door haar bent geopereerd. Ben je er blij mee en zag je er erg tegenop? Ik merk dat ik het ineens heel spannend vind, nu het allemaal dichterbij komt. mag ik foto’s zien van hoe het bij jou is geworden? Groetjes, Marieke
  5. Hee Dakota, Heel herkenbaar wat je schrijft. Ik heb precies hetzelfde! Operatiedatum al bekend(eind oktober) en nu begin ik ineens vreselijk te twijfelen (ben ik niet gewoon mooi zoals ik ben, is het niet gewoon prima zoals het is, wordt het wel mooi etc etc). Ik wil dit al jaren en nu na twee kinderen heb ik eindelijk de stap gezet. zo vervelend dat ik nu zo twijfel. Ook wel fijn dat ik niet de enige ben! Haha. het gaat vast helemaal goed komen en dan vragen we ons achteraf vast af waarom we ons zo druk maakten. Heb jij de knoop inmiddels al doorgehakt? Liefs!