Michelle2101

Silver Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Michelle2101

Recent Profile Visitors

94 profile views
 1. Hallo dames, Even een update. Ik ben gister geopereerd door Drs. MacLennan, heb uiteindelijk 340 cc anatomisch voor de spier gekregen. Moet zeggen dat het tot nu toe allemaal mee is gevallen, heb geen enkel moment pijn gevoeld. Het slapen ging wat moeizaam, plat op mijn rug liggen was niet echt prettig en had een boel kussens opgestapeld om in 45 graden positie te liggen. Ondanks dat dat een stuk prettiger was heb ik niet veel geslapen. Nu heb ik wel wat meer zwelling onder mijn oksels en tussen de borsten, denk dat dit wel normaal is? Zal zo ook even een foto posten van mijn borsten een aantal uren na de operatie.
 2. @Icequeen wat een heftig verhaal zeg! Ik hoop dat je herstel goed verloopt en kan genieten van je nieuwe borsten. Zou je mij willen toevoegen voor je fotoalbum? Ik wordt 8 maart ook bij Boerhaave geopereerd.
 3. Wist niet dat er met anatomische implantaten ook verschillende profielen waren. Goed dat ik maandag nogmaals ga passen. 390 cc is een goede maat voor jou, ziet er heel natuurlijk uit.
 4. Ik heb je topic "nachtmerrie" gelezen. Wat heftig!! Ik hoop dat deze keer zonder complaties gaat verlopen!!
 5. Hoi @San28 Wat is er gebeurd als ik vragen mag? Wat fijn om te lezen dat je, ondanks pech had, toch een goede ervaring heb met MacLennen. Ik zou inderdaad graag een foto willen zien☺️☺️
 6. Ja, ik kan niet wachten tot het zo ver is! Tijdens het consult ben ik voor 300 cc anatomisch voor de spier gegaan. Ben nu toch een beetje aan het twijfelen om iets groter te gaan, ga maandag nog een keertje passen. Ik lees weinig ervaringen van dames die de prothese voor de spier hebben, vaak is het dual plane of achter de spier. En vind het heel fijn dat ik jouw positieve ervaring, hopelijk heb ik net zoveel geluk als jij 😊 Heb ook net je foto's bekeken, het ziet er echt al goed uit! Is het nog wat veranderd in afgelopen 2 dagen? Zag namelijk dat de laatste foto 4 dagen PO is😁 ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat! Xxx
 7. I Thanks, ik zal zeker mijn ervaring hier delen! Het schiet inderdaad al lekker op 😊😊
 8. @Delicate thanks voor het toevoegen van je album! Weet nog niet zo goed hoe het allemaal werkt, maar zal er zo een kijkje in nemen. Ik had inderdaad veel goede verhalen gelezen over dr van der Weij, toen ik belde naar Boerhaave had ik niet er aan gedacht om naar hem te vragen en hadden ze me bij Drs MacLennan ingepland. Zij kwam heel goed over en denk dat ik bij haar in goede handen ben 😊 Wanneer was je geopereerd? En hoe was je herstel, heb je veel last/pijn gehad?
 9. @best_boobie het consult was heel prettig. Drs Maclennan kwam heel rustig en duidelijk over, heb een heel goed gevoel over haar. Heb direct een afspraak ingepland en zal 8 maart worden behandeld 😁😁 Jammer dat ik weinig ervaringen kan vinden over MacLennan, maar wat ik over haar lees is positief.
 10. Hallo allemaal, Ik ben nieuw op het forum en wil graag meer informatie en ervaringen lezen betreft een borstvergroting. Ik heb altijd een kleine A cup gehad, maar na 10 maanden borstvoeding heb ik echt helemaal niets meer over. Wil ze heel graag laten vergroten, zonder dat het er te rond en onnatuurlijk uitziet. Ik had in gedachte anatomische protheses. Heb onlangs een consult gehad bij Diana Gabriels, daar werd mij 375 cc ronde protheses geadviseerd. Ondanks dat ik het in eerste instantie erg groot en te rond vind, gaf de consulente aan dat het dual plane geplaatst zal worden en het licht anatomisch zou worden. Vorige week heb ik een 2e consult gehad bij Dr Grabietz en hij gaf aan dat er geen 375 cc in gaat passen omdat de afstand tussen de tepel en borstplooi te kort is (4 cm) en dat ik dan kans heb op een "double bubble". Hij adviseerde mij 250-300 cc. Ook wilde ik zijn advies over anatomische protheses, maar daar wilde hij niets mee te maken hebben omdat hij dat niet gebruikt. Eenmaal thuis aangekomen begon ik toch te twijfelen of ik wel goed doe om ronde protheses te plaatsen, gezien dat niet mijn eerste keus was. Ik wil niet voor ronde kiezen omdat ik eigenlijk geen ander keus heb bij dr Grabietz.. Vandaag zal ik een consult hebben bij Boerhaave medisch centrum met drs MacLennan, ben benieuwd. Zijn er meerdere mensen die ervaring hebben met een te korte afstand tepel/ borstplooi en dr Grabietz of drs MacLennan?
 11. @san28 sorry voor de erg late reactie, ik ben nieuw op het forum. Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring bij drs MacLennan. Ik heb as vrijdag een consult bij haar. Heb je uiteindelijke ronde of anatomische protheses gekregen?