cha

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cha

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heey missheidi, wat een k.....zak.....ik hoop dat er nog iets is wat je kunt doen? Ik maak in ieder geval geen afspraak meer voor de 3 maanden controle!!!!!!!!!!!!!!!!! Het heeft toch geen zin!!!! Veel sterkte, liefs Chantal
 2. Ik heb hem in het zwart gekregen, de triumpf.... maar goed een bh is toch tekort dus kun je alvast wat leuks kopen Ik denk dat onze Italiaan toe is aan vakantie hahaha hij was ook niet zo leuk geweest bij miss heidi..... Ben benieuwd, zij gaat vandaag geloof ik weer heen.
 3. Nou gelukkig dat hij de tijd nam voor je! Op het moment dat hij dat niet gaat doen is hij niet zo leuk meer haha Ik hoop dat het een eenmalige actie was Maar het resultaat.........SUPER!!!!!! Als het lukt ga ik vandaag foto's maken en op het forum zetten! Ik heb 235 cc gekregen en wilde uitkomen op een b/c en het is tot nu toe een 75 c geworden Het was heerlijk na een week eindelijk te kunnen zien hoe het resultaat in zijn geheel was geworden! Maar bereid je vast voor op de klinieks BH haha...............echt foei lelijk!!! En zit ook niet echt.....ik heb gelijk een andere gekocht haha
 4. Nou die beste man was eigenlijk zo onvriendelijk dat ik het lef niet had! Ik dacht die gaat zo super boos worden hahaha kan er nu wel om lachen Ben ook zo blij vandaag, het is zo mooi geworden! Vanmorgen wel gelijk even naar de hema gegaan om een andere sport bh te kopen. Die van de kliniek was echt niet te doen! Deze staat nog mooi ook!
 5. Gisteren om 18.45 een controle afspraak bij dr Roddi. Wat een aanfluiting zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 18.35 aankomst bij de kliniek, ik kom binnen tegelijk met 2 meiden, de wachtkamer in. Dr Roddi vraagt de meiden binnen, na ongeveer een uur zijn de meiden klaar en mag ik naar binnen. Dit dus 50 minuten na mijn tijd! Pff dat wachten kan lang duren hoor.... Maar goed, ik was blij dat ik naar binnen mocht want ik was zo nieuwschierig naar het resultaat! Ik was de kamer nog niet binnen en hij vroeg me al uit te kleden, duidelijk was de beste man gehaast! Nou top uit en hup daar ging mijn tape al! Hij zei kijk maar effe voor de spiegel, ik stond ze dus even te bewonderen maar dat duurde alweer te lang denk ik want hij liep naar me toe en zei draai je maar om en zonder aan te kondigen wat hij gaat doen is de eerste hechtingsknoop er al uit! Ik wilde nog het een en ander vragen en bij mijn eerste vraag zei hij al dan had je de folder moeten lezen. Natuurlijk heb ik die gelezen maar ik had wel verwacht dat we het er even over konden hebben, nou niet dus! Ik heb de stoel met mijn kont niet aan kunnen raken, om precies te zijn ben ik daar 6 minuten binnen geweest! Hoe het op mij overkwam......hij loopt uit in tijd, wil voortmaken, geld is al binnen dus hup!!! Ik was zo perplex en boos dat ik ben weggegaan!
 6. Gaat zeker snel nog 3 weekjes! Kun je alvast beginnen met je voorbereidingen treffen Wat goed dat je de beslissing hebt gemaakt om toch de touwtjes uit handen te geven zeg maar! Als het je iets helpt, ik heb de narcose als zeer prettig ervaren. Vond het best angstig maar achteraf kan ik zeggen dat ik het zelfs best lekker vond!
 7. @ marrie Wanneer heb je je consult gehad? Heb je de datum voor je bv gepland of ging het om wachttijd? Ik vind dr Roddi een prima pc, vriendelijk en ook wel grappig! Ben benieuwd wat hij vanavond te zeggen heeft!
 8. Wat een verschil in herstel dan he! Ondanks ik vandaag niet mag mopperen hoor! Mijn eerste hele goeie dag Ik ben heel blij met de maat. Vanavond gaat de tape eraf en dan kan ik goed kijken wat het word. Mijn idee is dan ook om daarna foto's te maken, eindelijk want ik heb er nog niks opgezet. Voor de bv vond ik het zo lelijk maar misschien dat ik die er ook op ga zetten. Wat heerlijk om in de loop van de week weer te gaan werken! Ik moet zelf met pasen weer beginnen. Heb hier wel bewust voor gekozen om 3 weken vrij te nemen, werk laat niet echt toe om niet alles te kunnen. wat voor werk doe jij?
 9. Heey, jij ook dus 4 april Hoe is jou week geweest? Heb jij veel last gehad? Ik heb 235 cc anatomisch dual plane
 10. Hallo allemaal, Na precies een week heb ik eindelijk zin om een verslag te schrijven. Op 4 april heb ik een bv gekregen door dr Roddi in de Boerhaeve kliniek. Om 10.30 aanwezig in de kliniek, half uur te vroeg maar kon snel richting zaal. Op dat moment was ik daar nog de enige. Al snel kwam de pc om foto's te maken en te tekenen. De anesthesist kwam direct hierna en ik kon al mee richting ok. Daar kon ik gaan liggen en kreeg een heerlijke warme deken om me heen. Toen alle apperatuur aangesloten en een infuus waarin ik antibiotica kreeg en de narcose. Aan de vakantie gaan denken en weg was ik Op het moment dat ik wakker werd had ik het gevoel echt super lekker geslapen te hebben. Er waren twee vpk aan mijn bed maar wat ik besproken heb kan ik me niet herinneren. ik vroeg gelijk naar mijn vriend en die gingen ze halen en werd ik naar zaal gebracht. Natuurlijk heb ik gelijk gekeken of het was gebeurt want ik voelde eigenlijk niks. Ja hoor operatie was geslaagd. Op zaal kwam ik erachter dat ik drains had. Hierdoor moest ik nog lang blijven. Ik voelde me goed maar er kwam nog vocht dus de drains moest wat langer blijven zitten. Ik had gelijk honger en super zin in koffie, brood kreeg ik maar moest eerst aan de thee. Nadat deze op was kwam al snel de koffie. Het wachten op de drains duurde lang, ik wilde al graag naar huis, op een zaaltje met 2 anderen liggen die ziek zijn en nog half buiten bewustzijn terwijl ik superfit was is niet heel leuk. 17.00 uur werden de drains eruit gehaald. Dat was het ergste van de hele dag! wat was dat een rotgevoel zeg! En wat kwamen ze van ver! Om 17.30 mocht ik naar huis, rit terug, 60 min ging prima. echt last had ik niet. Thuis dacht ik als dit het is zou top zijn. Maar de volgende ochtend dacht ik daar al heel anders over..... Jeee wat was het lastig om uit bed te komen haha. Ik heb de eerste week best wel wat pijn te verduren gehad. ik dacht waarom kan ik alleen paracetamol gebruiken!!!! Hier heb je toch veel meer voor nodig! Nu gaat het beter en voel ik me ook weer een stuk blijer. ik kan mezelf weer aardig redden. Wat er ook mee te maken had is dat ik eigenlijk zaterdag pas kon zeggen dat ik tevreden was de eerste dagen waren mijn borsten erg puntig. Ik had voor de operatie tubulaire borsten en ik had het idee dat dit niet weg was en daarom zo puntig was. De vorm is nu mooi geworden en ze worden steeds ronder. Ik moest ook aan het idee borsten te hebben erg wennen, het moest nog in het plaatje in het hoofd gaan passen ofzo ik weet niet precies hoe ik het gevoel moet omschrijven. Vandaar ook pas nu een verslag van mij, ik had er vanmorgen zin om actief op het forum te worden Oh ja en vandaag gaat eindelijk de tape eraf!!! Daar ben ik echt aan toe! Het zit strak, ik wil het gehele resultaat graag zien, ik wil een douche en dan helemaal niet alleen met mijn onderlichaam! Liefs Chantal
 11. Hoi Jaidy Spannend he als de knoop eenmaal is doorgehakt! Ik was hier ook al een tijdje aan het lezen en idd heel fijn de ervaringen te kunnen lezen en foto's te kijken. Ik ga zelf naar dr Roddi in de boerhaave kliniek, geen ervaring dus met dr drunen.... Weet je al een beetje wat voor prothese je zou willen? Groetjes Cha
 12. Ik heb net even je foto's bekeken, wat mooi!!!!!!! Wat zul je super blij zijn! Hoe is het met de pijn?
 13. Hee Jayro, Ik wil heeeeel graag een C! Maar vind het ook nog wel een verschil dat de pc zegt tussen 235 en 270.... waar moet ik voor kiezen dan? Moet ik voor de ok nog zeggen doe dat aantal cc maar? Of kan ik het er gewoon op houden dat ik een C cup wil? Ik lees dat jij op 7 jan je bv hebt gehad? Hoe is het gegaan? Hoe voel je je?