SISKAS

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About SISKAS

Recent Profile Visitors

498 profile views
 1. Dag San28, dank voor je berichtje! Ik heb het er erg moeilijk mee ja. Ik heb net jouw verhaal gelezen, jeetje wat vreselijk heftig zeg! Hoe gaat het nu met je?
 2. Sorry voor de late reactie! Lief dat je er nog aan dacht! Op het forum vind ik erg weinig herkenning, bij iedereen lijkt het goed te gaan, dus ik was er even een tijdje niet op geweest. Het gaat op zich wel aardig qua last, helaas nog grote verschillen qua grootte/hoogte borsten, de tepel is door de nabloeding nog steeds erg vergroot en het litteken onder die borst is ook niet bepaald fraai, die heeft er een soort billenvorm van gemaakt aan de onderkant. Over een half jaar mag ik er een correctie op doen, maar ik moet eerlijk zeggen of ik niet weet of ik weer op de mogelijkheid van diezelfde complicaties zit te wachten. Ik heb het gevoel alsof ik heen ging voor het ene probleem en nu verwisseld heb voor een ander probleem. Had jij ook last van ongelijkheid e.d.? Helemaal gewend nu na zoveel maanden?
 3. Hi! Superlief dat je toch even terug wilde komen op het forum om me terug te berichten! Heel geruststellend om te horen dat het dus gewoon nog helemaal goed kan komen en dat je er zo tevreden mee bent. Hopelijk kom ik ook snel op dat punt! Geniet er heerlijk van! Liefs!
 4. Lief van je! Dank je wel!!!
 5. @best_boobieIk denk dat zij niet meer actief is... Weet jij misschien of een erge nabloeding gevolgen kan hebben voor het resultaat? Bedankt alvast!!! Liefs
 6. Hoi @Tientjex, Je bericht is al van een tijd geleden, maar ik heb vorige week hetzelfde meegemaakt en kan er weinig over vinden! Ik vroeg me af of het bij jou invloed heeft gehad op het uiteindelijke resultaat, iets waar ik nu erg bang voor ben. Ik hoor het graag!! Groetjes, Siskas
 7. Ik heb ook nog veel last, hang in there! ? Over een tijdje zijn we dit gedeelte vergeten en kunnen we er trots mee pronken! ?
 8. Hi! Ik heb net je foto's bekeken en ik snap dat je blij bent, ze zien er nu al fantastisch uit! Bij mij zitten de protheses echt een stuk hoger, maar er is me door de pc op het hart gedrukt dat ze nog zakken en dat het uiteindelijke resultaat pas met 4 maanden zichtbaar zal zijn. Geduuuuuld dus ? Ze zijn bij mij dual plane geplaatst en ik heb er echt behoorlijk last van! Hopelijk neemt de zwelling en het blauwe snel verder af bij je! Ik zal ook een album aanmaken! Liefs
 9. Hi BB, Dank je wel! Ik ben bij drs. de Wijn geweest, kliniek Blooming! Liefs!
 10. Hi @Summer18! Jij ook nog gefeliciteerd! Ik heb 275 cc, dus we schelen niet zoveel! Bij mij is het zo vreselijk hoog geplaatst dat ik hoop dat ze snel wat zakken, ze zijn ook nog erg opgezet dus het lijkt nu echt maatje turbomeloenen. Ik moet denk ik nog even wat geduld hebben! Hoe gaat het nu bij jou? Hoe voel je je en hoe vindt jij het resultaat? Liefs!
 11. Hoi @Daniekiejj! Gelukkig ben ik niet de enige die dat zo ervaart! Elke dag wordt vast iets beter! Of ik blij ben weet ik nog niet. Het is nog vreselijk opgezet en ze zitten echt zowat in mijn nek. Het lijkt nu meer een stevige mannenborst ? Had natuurlijk gehoopt dat ik wakker zou worden en meteen zou denken, wow! Maar ik zal dus echt geduld moeten hebben! Ik snap heel goed dat je nog niet voor de lift het gekozen, naast de snellere verslapping scheelt het ook een hoop littekens. Was jij wel meteen blij toen je in de spiegel keek? Liefs!
 12. Dag allemaal, Ik heb de afgelopen donderdag 20 december een borstlift met protheses gehad. Ik besloot met jullie mee te schrijven omdat ik het zo opmerkelijk vind dat er zo weinig over dergelijke onderwerpen te vinden zijn (behalve de negatieve berichten, die zijn zo te vinden) en ik zocht eigenlijk naar mensen die hetzelfde doormaken/doormaakten. Na mijn tweede zwangerschap en flink wat afvallen had ik te maken met 'theezakjes'. Ik had altijd een prachtige volle B cup gehad, maar nu kon ik mezelf niet meer normaal in de spiegel bekijken, laat staan dat ik in bikini zou lopen of dat mijn vriend er naar mocht kijken of nog erger... aanzitten. Het werd echt een steeds groter ding. Na een lange tijd van twijfels, twijfels en nog meer twijfels na een consult bij kliniek Blooming de knoop doorgehakt. Alleen een lift was geen oplossing volgens de pc. ik wilde het liefst zonder protheses, maar ik had hier te weinig volume voor over. De 'passessie' voor het bepalen van een goede maat gaf uiteindelijk de doorslag. Dit was wat ik wilde! Daarna ging het vrij snel en voordat ik het wist was het 20 december, DE dag. Bloednerveus ben ik het ondergaan. Nu 3 dagen verder... Ik vind het knap om te lezen hoe snel sommige vrouwen alweer aan de slag gaan. Ik mocht de dag erna naar huis en heb die nacht liters gehuild omdat ik me zo verschrikkelijk voelde. Veel pijn, steken in mijn borstspieren, erg benauwd en elke beweging doet me nog steeds zeer. (Natuurlijk wist ik dat het zeer zou doen natuurlijk, maar je weet het pas echt als je het voelt) Ik houd me vast aan het idee dat de hersteltijd ongeveer 2 weken duurt en hoop dat het eindresultaat het allemaal waard is geweest (nu ziet het er nog als een ravage uit!!) Wie weet zijn er meer dames die net als mij soms zitten te sippen omdat het tegenvalt ? Fijn dat ik op deze manier in ieder geval een beetje met iedereen kan meelezen! Gr. SISKAS