boobstories

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

boobstories last won the day on February 11 2019

boobstories had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

4 Followers

About boobstories

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoihoi! Inmiddels ben ik alweer (bijna) 2 maanden PO. Mijn littekens zijn inmiddels dicht na een antibiotica kuur en veel betadine. Het verschil in mijn borsten is nog steeds erg groot en komt denk ik ook niet meer goed.. Foto aan mijn album toegevoegd. Toch ook spijt dat het moderate plus is geworden, het geeft mij precies de look zoals ik verwacht had. (te natuurlijk) De protheses lijken goed ingedaald te zijn en ik sport alweer 4 keer in de week intensief, zonder pijn. Zoals enkelen weten zou ik op controle komen bij Straten voor mijn wondje en de borsten, maar de wond was toen alweer helemaal dicht en omdat ik nog geen 3 maanden po was, was het niet erg zinvol om te komen. Wat denken jullie? Komt dit nog goed? En bij een herstel operatie? Wat voor hersteloperatie denken jullie? Ik ben zo verdrietig ?
 2. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het resultaat. Zou ik mee mogen kijken? Wat frusterend ook dat je niet mee begrepen wordt.. Ik vind het echt vervelend voor je! Ik ben 6 weken PO en ik vind het resultaat juist veelste natuurlijk en ongelijk. Ik liet een bv doen voor de ongelijkheid en omdat ik ronder wilde, niet omdat ik onzeker was over het formaat. Ik heb weliswaar alle gesprekken met dokter Straten opgenomen, dus dan sta je wel sterker.. Ik kom uit een grote advocatenfamilie’ dus bij dit soort dingen doen wij dit altijd haha. Als je arts dan na de operatie hele andere informatie verkondigd, kun je dit teminste aantonen.. Straten heeft trouwens nog niets gezegd hoor, ik ben nog maar kort PO maar voor het geval dat. Als je dit niet hebt schat ik je kansen klein in als je er echt werk van zou willen maken... Misschien kun je later met de arts en de kliniek nogmaals in gesprek gegaan na wat second opinions. Ik ben heel benieuwd naar je foto’s.
 3. Hoi! zou je mij willen toevoegen aan je album? Het is frustrerend af en toe maar we moeten ons er inderdaad aan vast houden dat er nog veel verandert!! Ik zal voor je duimen
 4. Hai meiden! Ik ben de laatste tijd niet zo actief geweest op een enkele keer op de chat na. Druk druk druk en een beetje verdrietig over hoe mijn borsten eruit zagen. Ik ben vandaag 4 weken PO en het gaat prima met me. De eerste twee weken waren erg pittig, maar nu kan ik praktisch alles weer, helemaal pijnloos. Toen ik 1 week PO was, was mijn borstomvang 89 en bij 4 weken PO is deze 92/93. Het verbaasd me hoe 'zacht' ze al zijn voor 4 weken PO. Jullie weten hoe verdrietig ik was met het resultaat, rechts hing heel erg en het verschil in tepelhoogte was ook verschrikkelijk. Ik ben wat gaan spelen met de manier hoe ik mijn borstband draag en het is een wereld van verschil nu ? De assistente zei tijdens de controle dat links (de mooie) nog moest gaan zakken.. Ik dacht alleen maar als links zakt dan wijst de tepel NOG meer naar boven, het verschil kan dus alleen maar erger worden.. Maar volgens mij moest rechts juist zakken ? Ik heb een nieuwe foto toegevoegd aan mijn album. Ik krijg weer hoop ? Hoop dat alles goed met jullie gaat
 5. Wat vervelend dat het nog steeds niet goed is.. Hopelijk lukt het met oké er mee zijn.. Je hebt veel geld uitgegeven en het heeft je al helemaal veel moeite en spanning gekost. Ik begrijp je helemaal. Hoe halen ze bij optie 1 huid weg? Ik ben iets langer dan 3 weken PO en ik heb ook een groot verschil. Rechts is groter, hangt meer en de tepel staat lager. Borstplooi ook lager dan rechts.. En de vorm vind ik verschrikkelijk. Hoop dat het nog goed komt maar betwijfel het. Als ik het goed begrijp komt je tepel hoger te staan als de borstplooi verlaagt wordt toch? Mag ik bij jou meekijken? XX
 6. 1 week PO vandaag. Mijn rechterborst gaat met de dag meer en meer hangen. Deze doet ook nog steeds veel meer pijn en is ook nog erg gespannen. Als deze straks ontspant en nog meer gaat hangen... Links lijkt erg relaxed en heb ik ook geen last meer van. Zelfs met heel veel fantasie kan ik momenteel niet bedenken dat dit nog gaat worden zoals ik het wilde.. Rond, vol van boven en gelijk. Misschien hadden ze toch beter high profile en meer cc moeten plaatsen om het minder te laten hangen en rechter op te laten staan. Wat denken jullie?
 7. Het middenstuk van mijn borst wordt ook dik en blauw ineens. Ik leek er zo mooi uit te komen 2dagen PO ?
 8. Ik heb erg veel last van mijn linker litteken en borst. Hoe vinden jullie het er uit zien?
 9. Wat heb je toch prachtige borsten!! Maar ik zie inderdaad het verschil. Ik zou Straten om advies vragen... Maar ook na een halfjaar zie je het echt nog veranderen op dit forum, zeker omdat je zegt dat die borst nog wat verkrampter is! Hou ons op de hoogte ?
 10. Gelukkig, de bolling vind ik mooi ? Ik hou nu ook een schema aan hopeijk gaat het snel beter. Ik teken voor jou herstel!! ik meende ergens gelezen te hebben welke cup maat je in je nieuwe (prachtige!!) bhs had, maar kan het niet Terugvinden? Vind het je allemaal zo mooi staan! Kan ook niet wachten om bhs en lingeriesetjes te gaan scoren ?
 11. Ik had je al toegevoegd toen ik het album net aanmaakte. Kun je er niet in of nog niet geprobeerd? Dank ?
 12. Zo! Ik ben weer wakker en wat een fijne ervaring was het vandaag...... Het personeel was stuk voor stuk fantastisch! Straten ging aftekenen en besloot toen toch aan allebei de kanten 300cc te doen in plaats van 275 & 300. Het prikken en de narcose ging prima, wederom fantastisch leuk en vriendelijk personeel. Toen werd ik wakker en kon ik kijken... Wat vind ik ze al waanzinnig mooi!!! Ik zie wel nog verschil in de borsten maar ik realiseer mij dat geduld essentieel is ? Straten werkt vaak met assymetrische borsten dus ik vertrouw hem hier zeker mee. Ik hoop alleen dat de bolling niet veel meer zakt en juist meer wordt.... Kan dat uberhaupt? ? Nog tips? Mijn tepels zijn gelukkig ook niet veel groter geworden waar ik bang voor was en me borsten lijken helemaal gelift. Wat ben ik blij ?? De pijn vind ik vies tegenvallen, zelfs bij normaal ademhalen doen mijn borstspieren pijn. Ze zijn ook keihard! Ik heb foto’s toegevoegd aan mijn album ben benieuwd wat jullie vinden Hoeveel nam de bolling bij jullie af? Vanwege mijn job heb ik de achtergrond weggetekend.
 13. @[email protected]&M&[email protected]@Adnil @Boobmom Ik had Heyendael gemaild en aangegeven dat ik erg twijfelde tussen bovenstaande maten en protheses. Ik had aangegeven dat ik het gevoel had dat ik niet duidelijk was geweest tijdens het consult en ik had nogmaals een foto toegevoegd van wat ik mooi vond. Ten slotte had ik gevraagd of dokter Straten hierover advies kon geven. Ik kreeg een mail van de assisente: 'dit is helaas niet vooraf te voorspellen, het volume dat je gepast hebt is de grote dat je zult krijgen. Daarnaast moet je naar je eigen borst kijken, deze zal het zelfde maar dan een groter volume worden. Helaas kun je jezelf met niemand vergelijken.' Ik heb toen o.a gereageerd dat ik het toch fijn zou vinden om dokter Straten even te spreken. Hij belde zojuist en zei direct dat ik de moderate plus 300cc nodig heb. Hij zei dat ik duidelijk was in mijn consult en als ik dat niet was geweest had hij wel doorgevraagd. Hij benadrukte nog even (in andere woorden) dat hij wist wat hij deed en (?) operaties/consults per dag uitvoerde haha. Hij is zeker van zijn zaak en dat geeft mij wel een heel goed gevoel. Ik voelde mij wel een beetje bezwaard maar goed, Straten is (vind ik) de beste dus we gaan gewoon voor de moderate plus!