Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Natasja77

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Natasja77

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ik lees hier alleen maar informatie over een tepelhofverkleinig of een ingetrokken tepel. Is er niemand die haar tepels heeft laten inkorten? Ik zelf ga dit in februari laten doen.
  2. De ingreep staat gepland! 12 februari laat ik mijn tepels inkorten bij de Bergmankliniek! Ik kan niet wachten! Eindelijk 8 jaar na mijn bv worden mijn tepels hopelijk ook mooi! Lijkt mij heerlijk om ook bh’s zonder vulling te kunnen dragen!
  3. Hallo meiden, Ik ben Natasja, en ik heb op 29 november 2010 een borstvergroting laten doen! Dit is dus al weer bijna 8 jaar geleden! De borstvergroting is gedaan in de Bergmankliniek en uitgevoerd door dr de Blecourt. Ik heb de eurosilicone gekregen en aan beide kanten 260cc. Meteen na de operatie vond ik ze behoorlijk groot, maar dat is natuurlijk ook niet zo gek als je altijd een kleine A hebt gehad! Mijn wens was een grote B/kleine C, uiteindelijk heb ik nu een 70E! De implantaten zijn voor de spier geplaatst. Ik heb de eerste weken toch behoorlijk last gehad, maar dat kwam ook doordat ik iets te makkelijk over de operatie had gedacht. Mijn borsten zaten nog best een tijd hoog en waren kogelrond en nog niet echt zacht, ook vervelde mijn huid behoorlijk, dit kwam doordat mijn huid erg op spanning stond! Ik wilde tijdens de borstvergroting ook heel erg graag mijn tepels verkleinen (niet de tepelhof), maar helaas kon dit niet vanwege infectiegevaar. Dit ga ik waarschijnlijk begin volgend jaar toch laten doen. Na een paar maanden begonnen mijn borsten gelukkig wat te zakken en werden ze zachter. Inmiddels zijn ze heerlijk zacht en is de vorm op zich wel mooi, maar ik vind ze nog steeds best groot voor mijn lichaam. Ik ben 165cm en weeg rond de 50 kg. Ik heb gister een mail naar de bergmankliniek gestuurd en wacht nu op hun reactie. Ik heb gezegt dat ik het raar vind dat er nooit samen met mij gekeken is met behulp van pasprothesen wat het mooiste bij mij zou staan en dat ik ze toch wel erg groot vind. Ook heb ik gevraagt of ik niet een keer op controle moet komen, omdat ik ze natuurlijk al 8 jaar heb. Ik lees graag met jullie mee over wat jullie ervaringen! Als er vragen zijn dan hoor ik dat graag!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×