Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Luckystar

Leden
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Luckystar

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi Lolaa, ben inmiddels drie wkn po en m’n borsten zijn zeker een stuk minder gezwollen en ook niet meer zo hoog. Al vind ik dat de bolling aan de bovenkant nog steeds wel minder kan. Hoop dus ook dat dat nog gaat gebeuren. Draag de borstband niet constant maar wel regelmatig (overdag) Geen idee of dit heeft geholpen aan de daling maar heb het gevoel dat ik er ook geen kwaad mee doe. Ik wacht iig voorlopig nog GEDULDIG af hoe alles zich ontwikkelt... ;-)
 2. Ik ben ook in die kliniek geholpen maar dan via Faceland! Door dr. Fresow. Bij mij werd ergonomix ook aangeraden omdat ik een zo natuurlijk mogelijke look wilde. Moeten ze nog wel ff voor gaan indalen en zachter worden nu hoor, haha!
 3. Dat dacht ik dus ook, maar als je foto’s kijkt zie je toch wel iets verschil idd. Maar gaat natuuuurlijk te langzaam :-P waar ben jij geholpen? En waarom werd jou de ergonomix aangeraden? ik heb demi, 275cc. Zat nooit met de grootte van m’n borsten, ze waren alleen helemaal ingezakt en slap geworden met de jaren dus wilde gewoon wat prontere borsten weer, niet persé heel veel groter dus. Was heel erg bang voor ‘porno-tieten’!
 4. Ja ben er ook wel al blij mee, al hoop ik dat ze nog wel meer de echte ‘drup’vorm gaan krijgen als ik sta. Vind het nu vooral aan de bovenkant nogal bol als ik vd zijkant kijk. Maar schijnt nog wel te zakken en als ik hier op het forum lees is GEDULD echt the keyword ;-) Maar dat is best lastig! ik heb nu vooral last van m’n ribben onder m’n linkerborst. Vlgs mij door de druk vd sportbh. Irriteert echt.
 5. Dank je wel voor het toevoegen! Lees pas je berichtje dus vandaar m’n late reactie. Ben je (afgezien vh niet gelijk zakken) blij met je keuze voor ergonomix? Merk je echt het verschil met liggen en staan wb de vorm?
 6. Hoi hoi, ik lees je berichtje nu pas. Maar heb zelf geen album, sorry! Hoe vind je je bv so far? Ben je happy?
 7. Ik zou heel graag een kijkje in jouw album nemen aangezien ik net een week ergonomix protheses heb en erg benieuwd ben hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien! Alvast bedankt, Grt Lucky
 8. Luckystar

  Motiva ergonomix

  Beste Happy, zou je mij ajb willen toevoegen? Heb net 1 week ergonomix Motiva en ben nogal nieuwsgierig hoe ze er uiteindelijk (na d’r zwelling) uit gaan zien! Alvast bedankt!
 9. Ja ga ik sowieso doen voordat ik evt de band ga dragen, dank je wel! x
 10. Oooohwwwww, zo lastig dit!!! Ik houd jullie op de hoogte van mijn ontwikkelingen iig! Dank allen! X
 11. Dank je wel voor je geruststellende woorden @Desert-Rose Het is zó lastig, weet dat ik geduld moet hebben maar lees aan de andere kant ook verhalen van dames waar ze toch (te) hoog zijn blijven zitten. Dat maakt het allemaal zo moeilijk qua beslissing (geduld of de boel een beetje helpen) Zoals gezegd zal ik de band pas dinsdag in huis hebben, dan zijn we weer iets verder ik bet herstel. Ik zal dan voordat ik iets doe sowieso nogmaals contact opnemen met de consulente en idd aan haar vragen of zij mijn vraag aan de pc wil voorleggen. x
 12. @happy @BrownieG dank jullie wel voor jullie reacties.. Wel heel erg tegenstrijdig en voor allebei wat te zeggen natuurlijk! Blijft dus lastig voor mij.. De borstband zal er wrs toch pas dinsdag zijn dus moet sowieso nog even geduld opbrengen. Dat geeft me de tijd om te kijken (en te fotograferen) hoe de boel zich tot die tijd ontwikkelt en of ik het dan wel of niet nodig vind de band te gebruiken.
 13. Hoi allemaal, ik ben afgelopen zaterdag geopereerd (dual plane, Motiva Ergonomix, 275cc) en het herstel valt me reuze mee. Kan eigenlijk praktisch alles zelf, ben zelfs al aantal keren buiten de deur wezen lunchen met m’n vriend. So far so good dus zou je zeggen. Ik loop alleen al sinds dag 1 met het vervelende gevoel dat ik ze te hoog vind zitten. Nu heb ik al van vele kanten gehoord en vernomen dat dat normaal is, zwelling is, nog gaat zakken etc. Alleen ben ik hier in de topics over de borstband gaan speuren en ik heb tóch het gevoel dat ik deze moet gaan dragen om ze omlaag te krijgen. Heb al gebeld met de consulente (niet de PC zelf dus, zo gaat dat bij Faceland) of ik dit mocht/kon doen maar zij zei dat als de PC dat nodig had gevonden dat ie dat dan wel had gezegd/voorgeschreven. Met dit antwoord ben ik dus nog steeds niet gerustgesteld dat ‘alles wel goed en op z’n plaats’ zal komen want ik ben gewoon niet blij met wat ik zie in de spiegel vanaf de zijkanten en heb zojuist dus tóch een borstband besteld online. Het laatste wat ik wil nl is van die plop-borsten! Ze komen nog geen 7/8 cm onder m’n borstbeen m’n ribbenkast uit zeg maar. Dit moet vloeiend zijn vind ik! Is er hier iemand die dit ook uit eigen initiatief heeft gedaan toevallig en wat zijn jullie ervaringen? Spijt/geen spijt, doen/niet doen? Ik hoor graag van jullie want ik word gek van de twijfel!
 14. Luckystar

  Even voorstellen!

  Dat is weer fijne info waar ik iets mee kan, dank je wel! Ik maak(te?) me vooral best druk om de dikte/zwelling aan de bovenkant. Die ploept echt ineens uit m’n borstkas zeg maar. Hoop dat dat iig een ‘vlakker’ (skischans) wordt want dat vind ik dus echt lelijk zo.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×