Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


nxthxlie

Leden
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Over nxthxlie

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hey! Ja toch de 600cc.. omg G ja ik vond de 500CC zo klein overkomen en was bang dat ik spijt zou krijgen. Nio zag ook de teleurstelling in mijn gezicht toen ik 500 ging passen en hij zei ook dat ik waarschijnlijk spijt zou krijgen. Oh nedankt voor de tip, zit idd een pad in! Zal dus snel een andere kopen. Kan je de BH zelf aantrekken? Het wordt een lange citytrip van 6 dagen zonder zon/zwemmen maar ben idd heel erg bang voor de pijn. Als ik nog echt last heb ga ik ook niet.. ik had op internet gelezen dat er voor na die 14 dagen speciale siliconenpleisters zijn, die wil ik dus kopen. Ben jij tevreden met de maat?
 2. Hi allemaal! Ik had in mijn voorstel topic aangegeven dat ik 4 dec geopereerd zou worden met 500CC. Vorige week werd ik gebeld dat er iets was fout gegaan en of het naar de 6e verschoven kon worden, voor mij een tegenvaller omdat ik de 18e op vakantie ga en dus mijn dagen herstel echt nodig heb.. ( ja ja is niet zo slim :-) ) Afgelopen maandag nog een laatste consult gehad, 500cc gepast. “ huh dit is helemaal niet groot? “ DR Nio : is het ook niet ;-).. nu gaat er dus 600cc eurosillicone in klinkt ENORM voor mij maar leek tijdens het passen niet zo. Ben dus heel erg benieuwd! Ik heb momenteel een 75B/C ( heb brede borsten maar geen volle borsten ). Ik merk dat onbewust de zenuwe toeneemt, slaap slechter en heb zelfs nachtmerries dat mijn borsten lekken Ik heb nu een sportbh van de Hunkemoller aangeschaft met een rits omdat ik bang ben dat ik die zonder rits niet zelfstandig kan aantrekken.. iemand ervaring mee? Ben nog op het internet aan het rondneuzen naar littekenpleisters, iemand daar een aanrader voor? Ik zal vanaf 6 dec onder deze topic proberen elke 2 dagen een update te doen! Groetjes xx
 3. @Vogeltje nou dan ren ik haar de Hema haha! Ik ga voor de 85! Na de 19e is alles dus zeker.. mijn punt was, je moet natuurlijk om de X aantal jaar een wissel met vergroting. Als ik nu al 600CC neem eindig ik met 1000 ofzo moeten we niet hebben haha.. mag ik je een prive bericht sturen? Lijkt me leuk om contact te houden aangezien we een beetje in het zelfde schuitje zitten en niet heel lang na elkaar aan de beurt zijn.
 4. @Vogeltje spannend! Ga je een bh nemen via hun of zelf bestellen? Ik ben 169 en heb nu een 75B. Ik ga voor 500CC dual plane ook eurosiliconen! Ik ga voor de zekerheid nog op consult 19 nov aangezien mijn consult al enige tijd geleden is.. ik wilde eerst 600CC maar ben toch bang dat dat te groot gaat worden. Ik weeg trouwens 58 kilo
 5. @Vogeltje ok got it haha! Nou ik heb al een consult gehad in april en zou eigenlijk al in september geopereerd worden. Meer uitgegeven in de zomer dan ik had verwacht dus had het verplaatst naar januari omdat ik dus geen vrij meer kon krijgen.. nu kan ik dus van de HA een brief krijgen dus kan ik eigenlijk elk moment vrij krijgen maar hij kan pas 4 dec ik heb de wijzigingen etc ook telkens via whatsapp besproken! Na mijn consult in mei heb ik direct een brief ontvangen met bevestiging en de rekening etc. Hoeveel CC ga je nemen? Rond/druppel? Onder/boven de spier? En welk merk ga je nemen?
 6. Hoi vogeltje ( ik weet nog niet of dit de juiste manier van reageren op jou is) ik stond eigenlijk in Januari op de planning maar ik ben ongeduldig.. ik wil zsm en de eerst volgende optie is dus 4 dec ( vandaag contact gehad ) ik heb een officiele brief gehad met de rekening, heb deze nog niet betaald trouwens maar dat ga ik deze week doen. Heb jij al een rekening ontvangen?
 7. nxthxlie

  Carefix Bonnie M zwart 2x

  Hallo, heb je deze nog?
 8. Hallo allemaal, mijn naam is Nathalie. Ik word op 4 december door DR Nio geopereerd, ik zal 500CC druppelvorm nemen. Ik vind het nog super spannend! ik heb mij aangemeld om nog extra info over herstellen etc te lezen. tips voor een spoedig herstel zijn dus welkom, ik ga namelijk 2 wk later op vakantie ik ben ook nog op zoek naar een bh voor na de operatie in een maatje M!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×