Doperwt

Members
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Doperwt

 • Birthday 05/06/1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam

Recent Profile Visitors

4,898 profile views
 1. Spannend hoor, Maris!! Ik heb nog wel last ja maar ik laat het maar even zo. Ben het afgelopen jaar alweer aan een aantal andere dingen geopereerd waar fouten zijn gemaakt dus ik vind het wel even genoeg zo.... Komt wel! Liefs!
 2. Heeey meid, Fijn te horen dat het goed gaat! En dat je geen pijn hebt enzo, top! Liefs!
 3. Heeey meid, Das lang geleden ! Nu lees ik dat je toch weer geopereerd bent, wel fijn. Ik hoop dat het er nu goed uitziet en dat je er geen last meer van zult hebben! Heel veel succes en sterkte met je herstel en ik kom nu wel weer wat vaker lezen (en posten) hier !
 4. Heey Dropje, Ik heb 255cc en ben van een lege B naar een E gegaan (zien eruit als een C). Als ik jou was, zou ik met jouw lengte voor de grootste gaan. Ik ben 1.60m en vind ze helemaal niet opvallen. Die 50cc scheelt ook niet zo veel. Liefs!
 5. Heeey meid, Fijn te horen dat je zo tevreden bent! Mooie maat ook ! Geniet van het mooie weer en een heleboel bikini's! Liefs!
 6. Heey meid, Zie je berichtje nu pas. Wat een rare bedoeling, zeg! Echt belachelijk! Als jij verschil merkt en hij zei het toen ook, dan kan hij toch niet ineens wat anders zeggen?? Ik snap er niets van! Maar goed, nu eerst maar eens aan andere dingen denken dan maar . En met die wissel kunnen ze alleen maar beter en mooier worden en dan zou ik zeker naar iemand anders gaan! Liefs!
 7. Heey Vivienne, Wat een vervelende situatie! Ikzelf heb ook een second opinion gehad bij een andere arts. Ik heb die arts gewoon een mailtje gestuurd en later gebeld met de vraag of ik een second opinion mocht. Daar kon het gewoon. Met die uitleg die ik daar heb gehad ben ik terug gegaan naar mijn "eigen" kliniek en toen werden er wel dingen beaamt. Ik was namelijk voor de second opinion ook terug geweest en toen werd alles weggewuifd. Maar zo van wat ik lees, is jouw situatie wel heftiger en heb je snel actie nodig! Bij mij duurde het wel een aantal weken voordat ik de afspraken had. Veel sterkte ermee! Liefs!
 8. Hahaha, 21!!!! En dan de BH's die je verkocht hebt, niet meegerekend ?! Ik wacht het nog een paar maanden af. Maar heb nu niet het idee dat het al beter wordt. Steeds steken en een soort "harde buiken" gevoel in mn borst....... En zacht is tie echt niet . Eigenlijk wil ik ook niet weer geopereerd worden, wie weet wat er dan mis kan gaan, pfff, maar ja, dit kan ook niet. Dus over een paar maanden maar weer terug en kijken of ik danhelemaal kan wisselen. Nou, nog even guduld dus!! Liefs!
 9. Heey lieverd, Wat goed dat je toch nog een keer op consult gaat! Beter te veel dan te weinig! Balen ook, dat het lijkt dat ze eerst het 1 zeggen en vervolgens blijkt het dan toch even anders te zijn..... Ik snap ook zeker dat het moeilijk is om te beslissen of je het nou wel of niet moet doen en zo ja, wanneer dan??. Die pijn en dat rot gevoel zijn zeker niet fijn (kan er helaas over meepraten....). Ben dan ook echt benieuwd wat je te horen krijgt eind van de maand! Maar ik weet zeker dat je de juiste beslissing gaat maken, in ieder geval 1 waar JIJ blij mee gaat zijn!! Dikke kus
 10. Hoi Chadiva, 2 maanden is nog wel kort, hoor! Bij mij waren ze tot een maand of 3 niet helemaal gelijk en viel de één wel naar de zijkant en de ander nog niet. Na een tijdje gebeurde dit wel. Helaas heb ik net als Marisjuh ook wat kapsel en vanaf het begin af aan al last van die borst. En dat is idd hetzelfde gevoel als zij heeft. Maar wij zijn ookal een hele tijd geleden geopereerd. Ik denk dat 2 maanden echt nog te kort is om daar over te oordelen. Liefs!
 11. Tja, lastig te zeggen.... Het duurt iig wel even. Ik ben nu een jaar PO (heb anathomische) en heb rechts wat kapsel die is dus sowieso harder. Mijn man vindt ze over het algemeen wel harder dan natuurlijk (tja, hij zal het wel weten ). Als ik op mn rug lig of als ik mijn armen naar achteren duw zijn ze echt harder mar normaal gezien valt het wel mee. Liefs!
 12. @ Kaatje: dat zou wel mooi zijn! Ik ben dan wel al anderhalf jaar PO dus ik hoop het. Ga het er dan gewoon op wagen, want idd, ik lig er toch ! @ Moniq: In eerste instantie was ik niet tevreden vanwege het losse gevoel en de pijn rechts (die er vanaf 6 weken PO al zit ..... Daar werd door de arts niet echt op gereageerd dus heb ik het maar zo gelaten. Tijdens mijn second opinion bij Plovier vertelde hij ook nog dingen over hoe ze eruit zagen, dat dat ook anders kon + de pijn enzo die waarschijnlijk niet weg zou gaan. Na 7 maanden PO begonnen ze er ook nog helemaal anders uit te zien. Die linkse, die geen pijn doet is naar de zijkant gegaan waardoor ik én 2 verschillende borsten heb (wat eerst echt nooit zo was) en een grote ruimte tussen mijn borsten (die er ook nooit heeft gezeten)! Omdat ik voor mijn gevoel niet kan leven met een losvoelende borst (als ik geen BH aanheb, moet ik die echt vasthouden want het voelt echt raar) en die steken doen ook echt pijn. Verder voelt die rechterborst ook vaak aan alsof ik stuwing heb. Als ik dan toch die rechter opnieuw moet doen, wil ik eigenlijk gelijk helemaal wiselen zodat die linker ook weer op z'n plek zit. Als ik er nu van op aan kon dat de pijn niet meer zou worden en de vorm zou zijn zoals die voor de 7 maanden PO was, zou ik niet willen wisselen. Ik ben me er erg bewust van dat er complicaties kunnen optreden maar dit kan ook niet..... Thanx voor jullie reacties!!
 13. Lieve Maris, stomme boobs hebben we ook, he ?! Ik wil idd ook niet eerst rommelen aan de mooie maar pijnlijke boob om vervolgens een jaar, misschien 2 jaar later weer helemaal te gaan wisselen! Ik wil gewoon in 1x wisselen en dan goed! Gelukkig hebben wij al een zoon en willen wij verder geen kinderen meer dus daar hoef ik niet aan te denken. Ik wil er ook best wel iets voor betalen (bijvoorbeeld alleen de protheses want dat kan ik wel nu al betalen) maar gelijk weer 3 á 4.000,- euro te moeten neerleggen gaat niet...... @ Kaatje: misschien is dat bellen/mailen ook wel een idee, ja! Alleen heeft de arts wel gezegd dat ik zeker nog een half jaar moet wachten vanwege het kasel dat dan erger kan worden. Dus ik ben bang dat ze dat dan blijven herhalen. Maar oké, een half jaar is zo om in principe. mij man heeft ook duidelijk gezegd dat ze dan (wat betreft kosten) niet kunnen zeggen: "ja maar, u komt nu pas na anderhalf jaar". Aangezien ik al 4x terug ben geweest dus wellicht helpt dat ook! Thanx voor alle lieve berichtjes iig! Liefs!
 14. @Kaatje: kijk dat scheelt toch een hoop! Dan zou ik wel gelijk gaan. @ MissJ: Dat is ook zo! Ben ook erg benieuwd! Mijn man begon daar ook over omdat het echt veel geld is. Maar ik ben er bang voor anders was de optie van alleen de protheses betalen denk ik wel gelijk gevallen