Jump to content

MaVeTr

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MaVeTr last won the day on December 17 2018

MaVeTr had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About MaVeTr

Recent Profile Visitors

852 profile views
 1. @M&M&m jeeej je hebt het achter de rug! Van harte met je boobies! Ik hoop dat je herstel voorspoedig gaat en je heeeel blij bent met het resultaat, maar dat komt vast goed ?
 2. @M&M&m gaat heel goed hier. Afgelopen weekend mn eerste beugelbh gekocht en die heb ik nu steeds aan. Ik kwam uit op een 75E, 80D was qua omtrek niet goed. Ik doe ook steeds iets meer en ga morgen voor het eerst weer sporten, ben benieuwd.. Voor jou komt de datum ook al snel dichterbij! Mooie tijd, ik moest me ook om 7.15 uur melden, erg vroeg maar dan zit je er niet de hele dag tegen aan te hikken...
 3. @Bushaju hoe gaat het met jou? Hoe gaat je herstel en ben je nog steeds tevreden?
 4. @M&M&m ja haha het resultaat, daar doen we het voor! Ik draag mn band nog best veel hoor. Alleen op 2 van de 3 werkdagen heb ik hem af gehad, maar dan deed ik hem op mn werk pas af en als ik weer naar huis ging, deed ik hem weer om... Maar draag hem niet meer zonder bh, maar dat hoefde ook niet van de pc...
 5. @M&M&m de pc was woensdag erg tevreden, hij vond ze er goed uit zien. Er zit nog een halve cm verschil, dat is niet veel. Hij adviseerde de band nog 2 weken te dragen en hij dacht dat dat nog wel een klein beetje effect zou kunnen hebben. Ik draag hem nu niet meer consequent dag in dag uit, wil nu ook wel weer kleding aan wat ik leuk vind en niet kleding wat de band verbergt maar ben al heel blij met hoe ze er nu uitzien en dat ik mooie bh's (zonder beugel) aan kan ? Jouw operatie komt al snel dichterbij hè?! Zin in? Spannend?
 6. @Bushaju wat fijn dat je nu tevreden bent. Ik hoop voor je dat dat zo blijft! Nu dus de tijd geven... is de pijn te doen?
 7. @Lisanne015 ik ben wel heel erg benieuwd hoe groot het verschil bij jou was, dus als je me een pbtje wil doen dan graag. Ik maak me sms nog weleens zorgen namelijk. Ik zal even checken of het toevoegen goed is gegaan, je moet wel op 'lees verder' klikken om meer foto's te kunnen zien in mijn album..
 8. @Bushaju op het eerste gezicht blij met wat je zag? Ook al ziet het er nog een beetje vreemd uit.. denk je dat ze nu wat meer gelijk zullen zijn?
 9. @Lisanne015 wat vervelend dat het zo is gelopen! Was het verschil erg groot? Ik zal je toevoegen aan mijn album, heb jij ook een album waarin ik mee kan kijken? 3 maanden een borstband is wel erg lang... en bijzonder dat de keus bij jou ligt, doet de band na zo'n lange tijd nog wat volgens je pc?
 10. @Bushaju hoe gaat het nu? Het stukje twee stukjes hierboven was ook nog aan jou gericht maar had je er niet in getagd. Wanneer mag het verband er eigenlijk af?
 11. @M&M&m ik heb een vrij recente foto toegevoegd en heb nu gelukkig wel het idee dat het verschil tussen links en rechts kleiner is geworden, ben benieuwd wat de pc zegt woensdag. Of de band af mag blijven of niet... een hele dag zonder bh, met alleen zo'n band om is niet altijd even fijn haha
 12. Nou hopelijk ben je helemaal happy als het verband eraf mag! Nog even geduld dus... Ik heb eigenlijk vrijwel nooit pijn. Alleen schakelen in de auto is beetje pijnlijk en merk nu na een dag werken dat ze wel wat pijnlijk zijn, maar dat komt denk ik ook doordat ik zonder bh loop de hele dag (dan kan de borstband beter zn werk doen zei de pc).
 13. Oh en met mij gaat het goed. Krijg nu een beetje het idee dat mn rechterborst wat is gezakt. Aanstaande woensdag moet ik heen en ben ik benieuwd wat de pc er over zegt...
 14. Wat fijn dat je je zo goed voelt en alles mee is gevallen @Bushaju Lijkt me best gek dat je nu maar één borst hebt waar je aan moet herstellen en rustig aan mee moet doen. Ik hoop dat het je brengt wat je ervan hoopt. Heb je al even kunnen spieken?
 15. @Bushaju hoe is het vandaag gegaan? Ik hoop voor je dat mee is gevallen en je blij zult zijn met het resultaat!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.