Ga naar inhoud
Borsten Forum

Peach

Premium Member
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben ook geopereerd door dokter parys op 25 september en ook mijn rechterborst wil niet zakken. Ik lees nu bij jou dat het hersteld gaat worden. Balen dat je weer geopereerd moet worden maar wel fijn dat er iets aan gedaan kan worden. Je wilt toch twee mooie borsten hebben en niet een. Ik moet nog geduld hebben van hem. Een borstband dragen en eind dec een afspraak maken. Hopelijk is ie tegen die tijd wel gezakt. Succes met de operatie, het zal vast heel mooi worden
 2. Lieve dames, ik heb mss een hele rare vraag maar ik heb eind september een bv ondergaan 360 cc motiva dual plane maar ik hoor jullie allemaal zeggen, hoog profiel en dat soort dingen. Ik heb geen idee wat ze hebben geplaatst mss dat we het daar in de intake over hebben gehad maar ik weet dat echt niet meer. Ik heb wel een kaartje meegekregen met de garantie van de implantaten maar daar staat alleen op 360 cc motiva. Hebben jullie een idee waar ik dit kan vinden of nakijken?
 3. Peach

  indalen

  hm dat is niet fijn. bij mij is het ook minimaal hoor. Ik zie in de spiegel een heel klein beetje verschil. geduld zullen we moeten hebben. ik had dokter parys nog een appje gestuurd en die vond het er goed uitzien. Nou daar vertrouw ik dan maar op.
 4. Peach

  indalen

  Hey vlindertje, ik ben erg benieuwd of jouw rechter borst is gaan indalen. Bij mij een klein beetje maar nog niet naar tevredenheid hoor. Links is al heel mooi
 5. Peach

  indalen

  Ik heb even een vraag aan jullie. Ik ben nu weken po. Mijn linker borst is al verder met indalen dan mijn rechter. Volgens mijn pc komt het goed en moet ik geduld hebben. Mijn rechter borst is ook wat vierkant tov mijn linker. Ik draag nu vanaf deze week een borstband over mijn sport bh. Is er iemand van jullie die dit ook herkend en waar het het uiteindelijk goed mee is gekomen. Ik maak me zo zorgen dat het niet goed komt, ik wil natuurlijk wel gelijke borsten.
 6. Ja dat is wel iets ander werk. Goed aan jezelf denken en aan je herstel.
 7. ik werk op een psychologenpraktijk dus geen zwaar lichamelijk werk. Je moet idd wel oppassen, eigenlijk merk je zelf wel wat gaat en wat niet. s'avonds goed je rust pakken. Even je armen minder gebruiken. Het na herstel gaat best vlot vind ik.
 8. wat fijn voor je dat het achter de rug is . Ik ben 4 weken geleden geopereerd en het viel mij ook zwaar tegen. Veel pijn, ik kon helemaal niks. Zelf koffie drinken deed al pijn. Gelukkig voelde ik me na dik een week wel beter hoor. Na ander halve week ben ik weer aan het werk gegaan. Toen het verband eraf ging moest ik gewoon even huilen, zo groot, bol en naar mijn idee veel te groot. Nu 4 weken later ben ik al wel veel meer tevreden hoor, ze moeten nog wel wat zakken maar dat komt wel goed. Geduld hebben. Ik had 360 cc gekregen, en kom wrs uit op een volle C. Ik draag nu nog een sport bh met borstband. Heel veel succes verder met je herstel
 9. Peach

  indalen

  ook handig niet aan gedacht. Thanx voor de tip
 10. Peach

  indalen

  Handig zo'n moeder met teveel lingerie haha. Wel heel leuk om zelf ook wat nieuws te kopen. Ik ben ook heel benieuwd naar wat voor maat ik ga. Mijn sport bh is nu 80 C van de hema. Ik had ook een model in allemaal verschillende kleuren bh's maar die stonden ook niet echt mooi meer. Aan de bovenkant helemaal open waardoor ik er weer een hempje overheen droeg om het enig sinds nog mooi te laten lijken.
 11. Peach

  indalen

  fijn dat een wissel niet zo veel impact heeft. ik heb ze al een paar keer gebeld. Ik vind dat dames achter de telefoon wel hele basis info geven. ik heb een mail gestuurd en ter attentie van de chirurg in mijn geval Parys en die nam toen per app contact met mij op. Dat was wel fijn hoor. Gewoon bellen. Voor dit soort dingen is een na controle ook wel fijn maar ja .....
 12. Peach

  indalen

  dat is bij mij precies hetzelfde. Links is ook iets groter van rechts. Nee een na controle is er niet alleen als je dat zelf wil. Beetje vreemd maar blijkbaar werken zij zo. Ik vond het wel prettig daar, lieve verpleegkundigen en een aardige arts. De operatie ging goed en het herstel eigenlijk ook wel al vond ik de pijn wel veel erger dan ik had voorgesteld van te voren. Ik kon de eerste week echt niks. Was erg blij met de goede zorgen van mijn man.
 13. Peach

  indalen

  die had ik ook in het begin hoor haha. Oja een gewone bh. Ben je al wezen shoppen
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×