finimal

Members
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About finimal

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Limburg NL

Recent Profile Visitors

3,327 profile views
 1. volledig gelijk Laura..ignorance is bliss maar soms wel kwetsend naar anderen toe...
 2. `Dit is een betere foto...kijk anders ook op de site van prima donna: aurora kleur bleu gel.
 3. Dit is een een XL ,qua kledingmaat zit ik M/L en BH maat is 80D
 4. Helaas moet mijn vriendin deze schitterende BH verkopen wegens net te groot. De maat is EU105 ..FR120G UK 46. Net gekocht maar te laat met ruilen. Maar één keer gedragen. Nieuwprijs 95,95,bieden vanaf 60 euro.
 5. Hoi, Hier een foto van de BH.
 6. Ik heb bij het opruimen deze superfijne BH gevonden,ideaal ding,ju kunt hem bij de schouders verstellen en ook op de voorkant kun je perfect afstellen tot jou eigen maat. Ik heb nu een 80 D maar zoals gezegd past hij bij vele maten. Bieden vanaf 20 euro( hij was erg duur) Groetjes!
 7. klopt,hoe meer je verkrampt,hoe strakker je spieren gaan staan....vicieuze circel dus,en omdat je pijn hebt van je borstpieren gaan andere spieren compenseren waardoor die ook pijn gaan doen. Probeer wat meer los te laten(letterlijk én figuurlijk!). Warme kruiken op je spieren,massages met olie én oefingen doen helpt! Maar vooral:Relaxen!
 8. Okee,dan zal ik mij ook maar aanbieden voor t goede doel... Dus dames,wie mij wil 'gebruiken' om een donatie te doen...ik zal dan jouw naam vermelden op t forum zogauw ik een bedrag ontvang! x
 9. FF update. Ben nu 8 wkn en voel bijna geen pijn meer. Wel vindt ik het erg vervelend dat ik recht nog steeds een afgeplatte borst heb bij t litteken. Ik betwijfel of dat ooit nog overgaat. ER zijn dagen dat ik mn boobs mooi vindt maar eerlijk gezegd zijn er ook genoeg dagen dat ik helemaal niet zo tevreden ben en van alles zie wat ik liever anders had gezien. Zoals: Mn boobs staan té dicht bij elkaar(had ik nou toch maar dat maatje kleiner genomen!!) Ik stoor me regelmatig er aan dat ik de rand boven aan mn rechterborst kan zien zitten,grrrr,links heeft dit niet. En,ze lopen niet mooi rond onder mn tepels.links wel, rechts niet. Al met al, té veel dingen om niet zo tevreden te zijn,geld voor een wissel heb ik zeker voor een hele tijd niet(trouwens mn vriend ziet me aan komen zeg). Accepteren gaat de ene dag beter dan de andere...zucht!
 10. Echt? Is het allemaal weer weg dan? Of zit er toch nog een beetje verschil in? Moet toch wel he? Heb je nog fotos?
 11. Gisteren toch maar de dermatrix gehaald,hoefde ik hem tot mijn verbazing niet af te rekenen?? We sturen de rekening gelijk naar de verzekeraar kreeg ik als antwoord? Ik zal toch niet straks van mn verzekeraar de rekening terug krijgen met het verzoek deze over te maken? Nou ja, ik kan het me niet anders voorstellen,niemand krijgt dit vergoed toch?
 12. Dank je voor je antwoord Renate,wauw,dat geeft de mens moed ) Persoonlijk vindt ik 6 mnd ook veel te lang, en ben het eens met Marisjuh,eerder bellen als je het niet meer uithoud hoor!
 13. Hoi, Welkom nog op t forum. Hoe gaat t nu met je? Heb je ze voor of achter de spier laten plaatsen? gr,finimal
 14. Hoi, Ik las net dat de borst die afgevlakt is nu is gaan zakken en lager zit? Hoe is het dan nu met de afvlakking? ik heb nml ook een afgevlakte borst,bij mij komt die door de plaats van het litteken die zit bij de afgevlakte borst meer naar het midden zeg maar en beij mn andere borst zit het meer aan de zijkant waardoor die borst mooier rond is van onderen. Heb jij dit ook? Mn pc zei dat dit waarschijnlijk niet meer mooier wordt dan dat het nu is,door dat litteken dus.... Ik meen me te herinneren dat jouw pc zei dat dit waarschijnlijk wél nog goed zou komen naar dat het tijd nodig had?Geduld..weet je nog? Ik houd je topic in de gaten!! Sterkte.. x