Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Greeneye

Leden
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral
 1. @Kramp Fijn dat je een goede operatie achter de rug hebt. Ik lees heel veel positieve verhalen over je nieuwe borsten. Ik word in december ook geopereerd en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat, zou ik dat mogen zien?
 2. Greeneye

  Nina hier, tips gevraagd!

  Mailen kan inderdaad geen kwaad! Neem aan dat hij jou dat prima even uit kan leggen en anders even opnieuw een consult inplannen? Ik ga begin november nog even terug om zeker te zijn van de maat, nog even met een tweede blik ernaar kijken. Ik heb hem inderdaad wel met dat boekje gezien, maar zou niet weten hoe dat allemaal precies in elkaar zit.
 3. Greeneye

  Nina hier, tips gevraagd!

  Hi Nina, Ik ben ook bij hem geweest en van alles gepast. Ik had ook een andere prijs gekregen, ongeveer 3100 euro. Ik heb daarover een mail gestuurd en hoor daar binnenkort wat over. Qua maat hebben we samen besloten om 300CC te gaan gebruiken. Ik heb nu 75a en wil graag naar midden C gaan, vandaar dat we op 300 uitgekomen zijn. Ik ben zelf 1.75 en 61 kilo, ben van mezelf best smal. Heel eerlijk gezegd denk ik dat 500 cc wel erg veel is voor jouw bouw. Als je je er niet lekker bij voelt, zou ik dit wel aangeven en desnoods even een andere arts raadplegen. Ik heb gehoord dat Dr. jurgens en Dr. Gabriets ook goed zijn. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
 4. Spannend! Ik word in December ook geopereerd door dr hupkens! Ik ben benieuwd naar je ervaring met de arts!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×