Ga naar inhoud
Borsten Forum

Nyphele

Premium Member
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Nyphele won de laatste dag op 11 oktober

Nyphele had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

15 Good

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oost-Vlaanderen

Recente bezoekers van dit profiel

591 profielweergaven
 1. @best_boobie Rechts op de foto zie je een soort van schaduw inderdaad meer aan de binnenzijde van de borst. Hij heeft ondertussen terug gemaild en zei dat dit (na nog wat maanden herstel) met een horizontaal liteken opgelost kon worden. Nou laat maar dan Links stoor ik me het meeste aan omdat het nu een soort misvorming lijkt. Dus ik hoop dat je gelijk krijgt. Hij zegt geen verschil te zien in grootte, maar ik vind die links op de foto echt een stuk kleiner dan de andere. Zeker qua vulling bovenaan. Hoop dat hij dit ook ziet op de eindcontrole, want ik had wel wat anders verwacht met 700cc. Vond ze de eerste 2 weken perfect van vooraan gezien. Dankje om even te kijken!
 2. Ah wat jammer van het wondje! Zou het in ieder geval inderdaad droog houden de eerste dagen, ook al mag je douchen. Hopelijk snel alles dicht..
 3. Ik had voor de wissel een plooitje onder mijn linkse borst en nu lijkt deze wel terug te komen, ook al hadden we gehoopt dit met grotere protheses te kunnen oplossen Ook rechts zie ik nu een soort van misvorming komen en ik heb er zoveel schrik voor. Verder lijkt de vulling rechts bovenaan ook al meer weg te zakken, terwijl ik links perfect vind. Ik plaats even een fototje!
 4. Nyphele

  Afvallen voor de operatie. Wie doet mee?

  Ik voorlopig niks Ff veel op bezoek geweest en blijven eten, zal er geen goed aan doen? Bij jou?
 5. Nyphele

  Afvallen voor de operatie. Wie doet mee?

  You can do it! Hier staat de weegschaal nu op -4kg!
 6. Ik denk wel dat je verschil gaat zien hoor. Mijn pc zei dat je per 150cc een cupmaat verschil hebt. Dat zullen er dus zeker 2 zijn bij jou. Ik ben zelf ook van 400cc naar 700cc gegaan en zie duidelijk verschil!
 7. Ik heb motiva 700cc met 5,9 projectie en 14,5 breed.
 8. Ja zei het net in de chat, kon je foto's eerst niet zien. En als er zoveel ruimte is snap ik wel dat hij 755cc zegt. Mijn antwoord is niet geheel objectief aangezien ik zelf 700cc heb en ze al gigantisch vind En rond en een maatje minder cc?
 9. Als je geen onnatuurlijke ballen wilt dénk ik dat je best opteert voor de 655cc aangezien. Natuurlijk is iedereen anders, maar ik ben 1m63 en 73kg en heb voorsituatie lege B naar F75 met 400cc en nu voorlopig H75 met 700cc. Ikzelf ben hiermee tevreden, maar vind ze wel de limiet al moet ik nog enkele weken wachten tot ze effectief volledig goed zitten. Als je gaat naar rond en ineens zo groot zie je de bolling wel héél goed bovenaan. Dat is ook alleen maar wat ik dénk, ben geen pro
 10. Nyphele

  Borstvergroting, nu borstverkleining

  Wat rot dat je er zo mee zit. Hopelijk kan Nio je op een mooie manier helpen. Buiten dat vind ik ze heel erg mooi!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×