Ga naar inhoud
Borsten Forum

Charlie123

Premium Member
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

49 profielweergaven
 1. Wat een super mooi resultaat! Ik word 6 oktober door Dr. Hupkens geopereerd en ik hoop dat het bij mij net zo mooi gaat worden als bij jou!! Geniet er van
 2. Hoi! 6 Oktober wordt ik geopereerd door Dr. Hupkens. Wie van jullie is ook door hem geopereerd en wat vinden jullie van deze arts? Ik zou graag wat voorbeelden willen zien.. ik krijg 375 cc, ik ben 1,64 en weeg 53kg. x!
 3. Charlie123

  Menstruatie tijdens operatie..

  Ik slik de pil niet! Anders had ik hem zeker doorgeslikt
 4. Charlie123

  Menstruatie tijdens operatie..

  Dat zou echt fijn zijn!! Waar ben jij geopereerd?
 5. Charlie123

  Menstruatie tijdens operatie..

  Hoi damens! Wie van jullie heeft ervaring met ongesteld zijn tijdens en na de operatie? Mag je een tampon in tijdens de operatie, zo ja.. krijg je die er nog wel zelf uit na de operatie (Haha!) Groetjes!!
 6. Haha! Goede tip! Die ga ik onthouden! hoeveel cc heb jij gekregen? En wat vind je van het resultaat tot nu toe?
 7. ja ik ben echt heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.. gelukkig heb ik genoeg hulp om me heen dus dat is wel fijn! tijdens het eerste consult werd mij 375 cv geadviseerd. Ik heb niet gevraagd hoe ze hem gaan plaatsen.. dat laat ik aan de arts, die zie ik over 2 weken. Ik hoor veel mensen die de eerste dagen niet eens zelf uit bed konden komen! Hoe was dat voor jou? x
 8. Hi! wat fijn dat de kindjes goed meewerken!! Van de oudste 2 verwacht ik geen problemen.. alleen de jongste moet nog wel echt getild worden. Wat gaat je herstel snel! Hoe is de silicon geplaatst bij jou? x!
 9. Hoi! Ik ben 28 jaar en moeder van 3 kinderen van 5, 3 en een half jaar. Mijn borsten waren nooit echt heel groot maar we jeugdig.. dit is nu niet meer het geval en daarom ga ik voor een bv. Ik ben afgelopen zondag op consult geweest bij DG. Begin oktober staat mijn operatie gepland bij Dr. Hupkens. Mij is geadviseerd om voor 375cc te gaan. Ik heb nu bh maat 70c en ik zou dan op een volle D uitkomen. Als iemand ervaringen heeft met een bv en kleine kinderen hoor ik dat graag! Groetjes!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×