Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Rowina

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mijn herstel is na 12 dagen ook al een pak geëvolueerd. Geen brandend gevoel meer. Linkerkant blijft moeilijker dan rechter. Maar voelt eerder aan als spierpijn. Ben al een pak geruster en kan ook eindelijk blij zijn. De eerste dagen was vooral ongerust ongezond en met veel pijn. Donderdag mogen de draadjes er uit !! En dan zou ik al eens durven een lingeriewinkel binnen stappen want daar kijk ik zoo naar uit. Dat onflaterend modelletje wil ik snel weg'! Nog 2 weken wachten :-) Bij mij heeft hij 250 Cc gekozen @Booby-trap . Ben blij met het resultaat. Wat een avontuur ;-)
 2. Hey @Sandy13, Super dank je wel voor je antwoord !!! T kan zo deugd doen iemand te horen doe hetzelfde had. Heb vandaag toch maar eens gebeld naar Artemedis. Had secretariaat aan de lijn. Zolang linker niet groter wordt dan rechter moet ik me geen zorgen maken. Vanavond grote inspectie dus . Volgende week draadjes weghalen. Hopelijk tegen dan al veel beter want voel het permanent ... Maar je woorden geven hoop!! Waar zou ik ergens voor en na foto's kunnen vinden op dit forum van dr. Demeyere?
 3. Mijn god. En ik klaag over wat stekende pijn... Ik wens je echt ontzettend veel goede moed bij je herstel zowel fysiek als mentaal. Wat een klap. Heel veel steun !!
 4. Rowina

  Artemedis - Dr Demeyere Voor en Na

  @Cubi 250cc en das voor mijn grootte en gewicht meer dan genoeg. Mocht zelfs 200 geweest zijn van mij (1m60 50kg) Ik ben donderdag geweest en als ik jouw verslag lees heb ik wat meer pech met de pijn. Kijk er tegen op om me sochtends te douchen.. als die bh uit moet is het pijnlijkste moment daar. Maar gelukkig merk ik elke dag beterschap !! Voorlopig kijk ik er nog wat verdwaasd naar (is dat nu echt mijn lichaam?) Heb denk ik nog wel wat vocht hier en daar zitten ( die eerste dag had ik ook zo een bolle buik! Was net zwanger..) is wel al serieus geminderd maar nog niet volledig weg . Kijk eigenlijk uit naar het moment dat alles zijn plek heeft gekregen en ik mijn lichaam terug kan aanraken. Met dat alles nog pijn doet heb ik me nog geen beeld kunnen vormen of ik het nu mooi vind of niet. (Want die pijn is een slecht iets dus die borsten zijn ook iets slecht) Had de eerste dag zelfs het idee van stom geweest te zijn om aan een gezond lichaam te laten sleutelen. Was vooral zelfmedelijden toen ik hier in de zetel mottig lag te wezen ;-) Enfin ik houd je op de hoogte. Raar van er zolang naar uit te kijken, af te tellen, over te babbelen en dan is het daar... En dan kijk ik in de spiegel en denk ik alleen : wat doen die bollen daar? Maar gezien ik echt zo hard heb uitgekeken naar wat decolte, naar een gevulde bikini aandoen , naar kleedjes die eindelijk wat meer vrouwelijke vormingen zullen tonen... Ben ik er zeker van dat ik snel terug van mijn lichaam ga houden. Meer dan ooit. Maar zolang er pijntjes zijn .. zijn die vormen de dader en zie ik ze nog niet graag ;-) Amai... Heb me eens laten gaan in mijn antwoord :-D
 5. Rowina

  Artemedis - Dr Demeyere Voor en Na

  En meiden, hoe is het gegaan ?
 6. @Mom1980, Amai jouw antwoord doet echt super deugd van te lezen !!! Heb het herstel toch wat onderschat. Ik ging de dag nadien al op een barbecue staan hihi. Niet echt gelukt dus. Uitkleden douchen aankleden is momenteel de moeilijkste zaak van de wereld.. maar elke dag is er verbetering dus daar houd ik me aan vast. Kijk dan al uit naar binnen 2 weken wanneer het branderig gevoel en de steken weg zijn . Nogmaals super bedankt voor je antwoord !!
 7. Ook bij Dr Demeyere geweest afgelopen donderdag. Heeft iemand ervaring met steken langs 1 kant? Echt zo een branderig gevoel... Dank je !!!
 8. Hoi ! Ik heb net operatie bij Dr Demeyere gehad. Zeer goed verlopen, maar nu... Dag 4 nog steeds veel brandende pijn en steken. Toch zwaar onderschat. Hopelijk mooi resultaat achteraf. Veel succes !!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×