Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Pepino

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Pepino

  Wat na 15 jaar?

  Hoi Cubi, Ik ga binnenkort voor de 3e wissel. De eerste was na 10 jaar. Kapselvorming. Als ik dat niet had gehad had de wissel niet gehoeven. De prothesen zagen er nog perfect uit. Toen kreeg ik mentor druppelvormige implantaten ze moesten groter omdat ze anders gingen draaien. Ditmaal onder de spier. Decolleté mooi maar had al snel rimpels aan de zijkant en vind mn borsten niet mooi. De tepels zitten vrij laag. Nu had ik ernstig kalkafzetting in mn borsten, dus als ik dan toch geopereerd moet worden dan maar gelijk andere prothesen. Nu wordt het waarschijnlijk rond op de spier. Chirurg zegt dat dan de implantaten lagen kunnen en dan is de verhouding beter . En ik ben nogal dun , dus nu weer druppelvorming en dan nog weer groter wil ikniet. Dus al met al 3x geopereerd maar de protheses waren nog goed.
 2. Pepino

  Prothese wissel

  Inderdaad ze zien er heel mooi en natuurlijk uit Rosanna123. Goed om te zien dat het toch mogelijk is met ronde protheses.
 3. Pepino

  Prothese wissel

  Dank voor je reactie, ik ben heel benieuwd!
 4. Pepino

  Prothese wissel

  Hoi, Ben jaren geleden actief geweest op dit forum omdat ik in 2005 een borstvergroting heb laten doen. Wow superblij was ik er mee! Ging van cup AA naar C en heb er geen dag spijt van gehad. Ik kreeg als prothese de Mcghan 285. Anatomisch gevormd. Dr Bauland was mijn chirurg. Eind 2014 kreeg ik kapselvorming er kwam een harde rand in en vond daardoor de vorm niet meer mooi. Prothese wissel gehad. Mentor 315 ook weer anatomisch. Ditmaal achter de borstspier omdat dit beter zou zijn omdat ik vrij dun ben. Prachtig weer! Nu vanmorgen weer op consult geweest omdat ik kalkafzetting in mn borst heb , kan zomaar gebeuren, en rimpeltjes aan de zijkant en heb minder volume aan de onderkant. Ik dacht als dan toch het kalk eruit gehaald moet worden dan maar gelijk nieuwe prothesen want ik wil van die rimpels af aan de zijkant en een mooiere borstvorm. Chirurg zei dus dat dat kwam omdat de prothese eigenlijk te groot en breed is voor mijn postuur en dunne velletje. Hij stelt nu voor ronde protheses te plaatsen en dan iets lager en iets kleiner. 285 Pfff ik weet t ff niet meer. De vorige keer zweerden ze bij anatomische protheses. Ik laat t ff op me inwerken en hier en daar lezen en hopen dat ik wat info krijg van vrouwen die ervaring hebben met ronde prothesen en weinig tot geen vet van hun zelf. Thanxx!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×