Piek

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Piek

Recent Profile Visitors

740 profile views
 1. Dit had ik eigenlijk ook niet verwacht bij jou! Heb zelfs jou foto laten zien dat ik ze zo mooi vind! ma nu je het zegt van verschil in de Plooi zie ik het wel. Vind het jammer dat Dr Straten zo reageerde!! Had idd beter gekund. Zou dit niet in de garantie horen?? Ben zelf ook door Straten geopereerd ben tevreden maar krijg ook geen decolleté zonder nu hoor ook niet met de voorgevormde daar baal ik ook wel van. Heb ook heel lang gehad dat de ene groter is als de ander en er is wel minimaal verschil nu. hoop dat Nio het beter doet! Heel veel succes!!
 2. Hoi dr straten is een goede keuze! ben alweer een halfjaar PO en tevreden! heel fijn team daar die je zeker op je gemak stelt! zelf heb ik de hp 350 CC mentor. De Xtra vind ik wel heel rond uitzien. (Via iemand die ze heeft)
 3. Hoi wat erg dat je er zo ongelukkig bij voelt! ben paar weken na jou geopereerd door dr straten, hij adviseerde 400 dat ik het kon hebben ik vond het zelf te groot, erna was de twijfel 375 of 350cc heb Frans laten beslissen bij de operatie welke hij deed. Heb de 350cc gekregen en ik kom uit op een 75D-70E ze zien eruit als een volle C cup op het oog. Soms denk ik wel dat ik ze groter had gewild ma qua hoe ze zijn geworden ben ik erg tevreden! Je mag me altijd een pb sturen voor een foto. Wat hij je nu aanraadt qua wissel kan ik je helaas niet bij helpen maar ik zou het ook niet weten, moet je wel alles zelf bekostigen? sterkte alvast. groetjes
 4. Dat gevoel wat jij omschreef dat blauwe plek, had ik laats ook 1 avondje was heel raar, volgende dag had ik het niet meer.. heb ook aan ene kant op de zij dat t minder fijn is. Na 5 weken nog steeds ongemakkelijk met slapen hoor en ik slaap normaal half op de buik en ik durf nog steeds niet.
 5. Alleen uit nood, ma heb een fijne buurvrouw die hem in bed legt en uit bed haalt, kan gelukkig nu net lopen. Maar soms moet je gewoon wel.. bukken kan ik inmiddels ook goed
 6. Ojeee en erg toevallig die van mij is ook 15 maanden! Was ook erg pittig in t begin.. kan m nu wel voorzichtig tillen zonder pijn maar blijft uitkijken
 7. Mijn herstel gaat nu wel goed, wel gevoelige borsten enzo korstjes litteken beginnen langzaam los te laten. Ik ben nog niet aan het werk. Ik begin rustig op 14 januari weer. ik begin langzaamaan al op de zij te slapen, maar vind het nog steeds eng, slaap nog met een voedingskussen en dat is echt ideaal vind ik. Alleen heb ik nog 2 kids en de jongste tillen hou ik heel beperkt. Gelukkig heeft mijn man ook vakantie nu. De controle stelt idd niks voor, ze kijken de littekens en borstband om en luistert naar je vragen als je die hebt. Je went erg snel aan de borstband, vind hem eigenlijk nog niet zo irritant geeft wat meer steun ook bij alles wat je doet.
 8. Hoi hoi weer verstraten boobies erbij! fijne herstel lees ik! Hier nu 3 weken en ook best een fijn herstel mag niet klagen. Heb jij een album!? ik heb 350cc mentor cohesive 2 hp mijn album kun je bekijken
 9. O oké ik had geen lift inderdaad. ik voel mij eigenlijk best goed! af en toe als ik teveel doe dan merk ik het wel.
 10. Fijn dat alles is goed gedaan ik ben 5 dec door verstraten geopereerd was ook als eerste aan de beurt en ging iets na 8:00 de OK in en ging om 11:30 al naar huis.
 11. Dankjewel zal straks nog een foto plaatsen van borsten 2 weken kan ik ook bij jou kijken?
 12. Hoi ik heb hem inderdaad genomen dat is de Triumph triAction sportbh. heb hem 6 dagen gedragen daarna over gegaan op de carefix Anna en die zit heel wat fijner De Triumph is best wel een zwaar bh vind ik. Mij ben zelf nu op zoek naar de carefix ava die zou nog beter moeten zijn.
 13. Hoi ik heb hem inderdaad genomen dat is de Triumph triAction sportbh. heb hem 6 dagen gedragen daarna over gegaan op de carefix Anna en die zit heel wat fijner De Triumph is best wel een zwaar bh vind ik. Mij ben zelf nu op zoek naar de carefix ava die zou nog beter moeten zijn.
 14. Update A.S woensdag 2 weken po controle afgelopen donderdag geweest en alles was goed! Nu de borstband erbij en ik moet zeggen dat het nog meevalt, ik kan steeds meer en probeer alsnog rustig aan te doen. wel 2 nieuwe blauwe plekjes aan de zijkant bij de onderkant vd bh. van de kliniek de Triumph bh en als 2de bh heb ik de carefix Anna. Toen de Triumph in de was zat droeg ik de carefix.. eenmaal de Triumph weer aan en voelde gelijk weer veel strakker de aftekeningen zag je weer in de huid staan en nu die 2 blauwe plekjes erbij. Toch weer de carefix aangedaan die zit veel beter.