Chouchou

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chouchou

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beveren-waas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, Ik ben 44j en heb 4w geleden een borstvergroting ondergaan. Na 2 kids en gezien mijn leeftijd was het volume wat verdwenen. Ik hen ook een paar jaar getwijfeld... Ik ben wel heeeeeel blij met het resultaat. De eerste 2w na de operatie vond ik wel heftig. Nu gaat het goed maar ze zijn oh zo gevoelig. Laat maar weten als er vragen zijn!
 2. Had je vroeger ook een verschil? Ben je al naar de pc geweest? Mag ik ook even meekijken?
 3. Hallo Luckystar, ik ben 7d po en ik ben wakker geworden na de operatie met borstband. Mijn chirurg doet dit standaard om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren. Ik moet die 8 weken dragen. Ik voel mij daar eigenlijk heel goed bij en zie hiervan het nut zeker in
 4. Hallo, ik heb ook afgelopen vrijdag een borstvergroting gehad. Ik heb het gevoel dat er een vrachtwagen over mij gereden heeft. Gisteren, de dag na de operatie had ik zoveel pijn in mijn borststreek en in mijn rug dat ik gelijk spijt had van mijn keuze. Vandaag 2 dagen po gaat het al wat beter. Ook heb ik een opgezette buik en kan daardoor niet veel eten maar dat zou normaal zijn. Maar het zal het wel allemaal waard zijn zeker... ik zit nog helemaal ingetapet dus kan niks zien. Pas op 9/11 mag het verband er af. Spannend!
 5. Hallo Fieroke, mijn bv staat ook gepland op 26/10. Ik heb nu al stress... Ik heb gekozen voor de wellness kliniek. Ik kwam echter precies terecht in een fabriek en dat doet mij wel twijfelen. En dat is niet de enige reden waarom ik twijfel maar dat zal wel normaal zijn zeker?!
 6. Hallo Nyhele, ik heb je verhaal gelezen. Spannend zeg! Ik woon bij jou in de buurt :-). Ik onderga op 26/10 een bv maar heel wat kleiner dan jou :-). Ik heb, in overleg met de pc, gekozen voor 225cc. Ik hen nu een B (165cm en 56kg) en wil een grote C maar ben bang dat ze te klein gaan zijn. De wellness kliniek heeft de implantaten speciaal moeten bestellen omdat ze zo weinig worden genomen :-).Heb wel gekozen voor de natuurlijk look. Heeft er iemand een soortgelijk profiel?
 7. Hallo, ik ben nieuw hier. Ik ben zelf zaakvoerder met een aantal medewerkers. Ik heb hen wijsgemaakt dat ik het litteken van mijn keizersnede ga laten reconstrueren en daarom een weekje recup neem. Mijn bv is gepland voor 26/10 :-). Ik wil dit al jaren en heb nu eindelijk de knoop doorgehakt. Het is nu of nooit, anders ben ik misschien te oud... :-). Ik zou het van de daken willen schreeuwen maar ik hou het toch maar lekker voor mezelf. Wellicht begrijpt niemand dit. Is het echt zo dat je 6 weken je armen niet boven je hoofd mag tillen? Hoe brush je dan je haar? Pfff ik zal er mooi uitzien :-).