Annsss

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Annsss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thnxs! Aanstaande donderdag is mijn operatie gepland!
 2. Zoals ik zelf al vermoedde is mijn prothese gedraaid en krijg ik zsm een herstel operatie. Vandaag of morgen krijg ik de datum door wanneer dit gaat gebeuren!
 3. Bedankt Mona! Ik heb nog geen bericht gehad op mijn mail... even afwachten dus!
 4. Bedankt voor je bericht Ik heb niet het idee dat hij hoger zit. Ik voel hem gewoon heel erg uitsteken en de ander helemaal niet! Ik hou je op de hoogte...
 5. Heel erg bedankt voor je bericht. Het is heel vreemd want na lang plat te hebben gelegen, voelt het goed en als ik zit steekt hij uit en lijkt wel dubbel te klappen. Heel lastig uit te leggen ook. Ik zou 15 januari moeten komen, maar heb zojuist een mail gestuurd of het eerder mogelijk is. Wat je beschrijft dat je ze goed aan de onderkant voelt dat herken ik heel goed. Dat heb ik bij mijn rechterborst ook, maar dat is niet wat ik bedoel. Dat zie je ook helemaal niet bv. Nogmaals bedankt voor je reactie!
 6. Nou sorry voor mijn spelling! Hoop dat het een beetje leesbaar is ?
 7. HELP, 6 weken PO en al twee weken merk ik dat hoe verder de dag nadert mijn prothese aan mijn linkerborst (monobloc hydrogel 430 cc) uitsteekt. Mijn borst is niet meer rond en ik voel Mijn prothese uitsteken. Recht helemaal niet, daar voel ik amper mijn prothese zitten. Na een macht slaoen en op mijn rug te hebben gelegen boekt het weer goed, maar zodra ik ga staan etc staakt hij weer uit! Heb al foto's gestuurd naar mijn arts en hij wil me ook op consult, naar ik vraag me af of dit voor andere bekend is. Ik probeer mezelf gerust te stellen dat hij nog niet is ingekapseld en dat het allemaal wel goed komt, maar anderzijds ben ik bang dat hij niet goed zit en ik weer onder het mes moet. Iemand tips, ideeën ervaring? Liefs
 8. Na de ingreep lijkt het me niet handig met eventuele medicatie die je slikt en hebt ontvangen via je infuus. Zelf heb ik het weekend voor de operatie niets gedronken omdat ik fit wilde zijn. Neem aan dat je 10 dagen voor echt wel wat kan en mag drinken.
 9. Beste allemaal, Ik ben zo aan het twijfelen. Mijn borsten hangen en wil hier al jaren iets aan laten doen. Nu vooral na 2 kids! Nu zie ik mezelf niet met grote borsten. Ben nogal een onzeker type. Nio adviseert links 550 en recht wat kleiner. Voor de spier. Dit geeft het mooiste resultaat voor een lift. Nu draag ik bhmaat 75 c/ d! Hellup! Ik wil het heel graag, maar de maat doet me constant denken.
 10. Ik maak momenteel hetzelfde mee en twijfel of het niet te groot is. Hoe gaat het met jullie?