Beccyb

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Beccyb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ohh is een mooie maat idd! Ik heb nog geen idee welke maat. Heb jij al gepast? Wat leuk zeg! Wat voor kinderkleding maak je? Ik heb een dochter van 8 jaar, maar die is al weer zo groot joh!! Ik heb zelf een kantoorbaan dus opzich ook wel te overzien. Vind alleen de dagen erg lang. Ben helemaal gesloopt, dan nog koken etc. zzzzz zzzzzz, het leven van een moeder gaat niet over roosjes :’) Heb voor de zekerheid toch nog even een consult in gepland voor woensdag. Ze zeiden aan de telefoon dat het ook oplosbare hechtingen kunnen zijn en dat het daarom dan niet wordt weggehaald. Maar dubbelcheck het toch even!!
 2. Ja ik dacht eigenlijk ook dat ze dat zouden doen, maar ze heeft er niks over gezegd... En ik voel nu toch wel een aantal knoopjes zitten nog. 420 cc zozo, dan heb je flinke jetsers nu of niet!haha, Jaa idd, ik ben wel weer aan het werk, maar ben snel moe. En jij? doe jij al veel?
 3. Hmmm, nee hebben ze niks over gezegd eigenlijk.. Ze hebben ook geen knoopjes losgeknipt nu je het zegt.. En ik heb er nog wel een paar zitten.. Misschien moet ik toch even bellen... Oh echt! haha, wat grappig. Hoe gaat het bij jou?! Wat heb je genomen?
 4. Thanks! Nee nog niet, ik wacht nog heel even om te zien of het misschien met de laatste zwelling wegtrekt maar heb er een hard hoofd in.
 5. Hi, Ik ben Beccy en ik heb op 17 september bij Bergman Clinics een borstlift met prothese laten doen. Ik heb toen gekozen voor een 275cc ronde prothese medium profile en de chirurg gevraagd om ook mijn tepels een beetje aan te passen. Nu 3 weken later is mijn ene tepel mooi rond, maar die andere is een soort van ovaal. Ik vrees dat dit niet meer recht zal trekken en vind het er erg slordig uitzien... Heeft iemand hier ervaring mee?! Ik wil graag weten of ik hier nog iets aan kan doen!!!! Ben ERG teleurgesteld Groetjes!
 6. Hi Ladies, Heb jullie gesprek gevolgd, omdat mijn operatie midden september gepland staat ( bij Dr. Van Drunen in Hilversum!). Het zier er goed uit! welk profiel heb je gekozen? @Jo123 (en welk profiel heb jij?) Ik heb al een C/kleine D, wil naar een grote D.. Drunen adviseert 275 cc.. heeft iemand advies?!