Nicole B-C

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nicole B-C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bedankt voor de reactie, best veel positieve ervaringen met de Boerhaave kliniek lees ik. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring!
  2. Ik zie dat dit topic al een tijdje niet meer actief is, maar ga toch een poging wagen. Zijn hier dames die ervaringen met borstvergroting bij Dr. Kazem hebben en hier iets over willen delen?
  3. Wat goed om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt bij de boerhaave kliniek! Mag ik vragen hoe de protheses bij jou geplaatst zijn?
  4. Ter aanvulling: bij boerhaave kliniek heb ik een afspraak gehad bij Dr. Van de Kar. Wat zijn jullie ervaringen/voorkeuren met betrekking tot plaatsen voor de borstspier of dual plane? Ook ben ik heel erg benieuwd naar ervaringen met deze twee chirurgen.
  5. Hoi meiden, Afgelopen maand heb ik consulten gehad bij twee klinieken. Ik ben bij kazem geweest en in de boerhaave kliniek. Hebben anderen ervaringen hiermee? Bij kazem werd voor de borstspier geadviseerd bij boerhaave kliniek dual plane. Het zal gaan om 265 cc anatomische prothese (nu een B-cup). Wat een twijfels, alvast bedankt voor jullie reactie!