Ga naar inhoud
Borsten Forum

Nicole B-C

Premium Member
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nicole B-C

  Ervaringen met kazem of boerhaave kliniek

  Bedankt voor de reactie, best veel positieve ervaringen met de Boerhaave kliniek lees ik. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring!
 2. Nicole B-C

  Iemand ervaring bij dokter Kazem?

  Ik zie dat dit topic al een tijdje niet meer actief is, maar ga toch een poging wagen. Zijn hier dames die ervaringen met borstvergroting bij Dr. Kazem hebben en hier iets over willen delen?
 3. Nicole B-C

  Ervaringen met kazem of boerhaave kliniek

  Wat goed om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt bij de boerhaave kliniek! Mag ik vragen hoe de protheses bij jou geplaatst zijn?
 4. Nicole B-C

  Ervaringen met kazem of boerhaave kliniek

  Ter aanvulling: bij boerhaave kliniek heb ik een afspraak gehad bij Dr. Van de Kar. Wat zijn jullie ervaringen/voorkeuren met betrekking tot plaatsen voor de borstspier of dual plane? Ook ben ik heel erg benieuwd naar ervaringen met deze twee chirurgen.
 5. Hoi meiden, Afgelopen maand heb ik consulten gehad bij twee klinieken. Ik ben bij kazem geweest en in de boerhaave kliniek. Hebben anderen ervaringen hiermee? Bij kazem werd voor de borstspier geadviseerd bij boerhaave kliniek dual plane. Het zal gaan om 265 cc anatomische prothese (nu een B-cup). Wat een twijfels, alvast bedankt voor jullie reactie!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×