Cristaline1990

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

3 Followers

About Cristaline1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik doe kracht training icm cardio wanneer ik wat vet kwijt moet. Over het algemeen ga ik 5/6 dagen naar de sportschool en ben ik in de weer met gewichten.
 2. Ik ben ook een super fanatieke sporter en let normaal gesproken heel goed op me voeding. Na mijn operatie heb ik nergens opgelet, heb ik gegeten wanneer ik honger had en gepakt waar ik trek in had. Denk wel dat ik iets ben aangekomen maar na die 6 weken ga ik er gewoon weer vol tegen aan. Bewust niet op de weegschaal gestaan en dat is ook echt mijn tip. Afvallen voor je operatie is heel goed maar zorg ervoor dat je in je herstel ervoor zorgt dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt.
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe vriendinnen! Hopelijk heb je een beetje goede nacht gehad. Eerste dagen kunnen vreselijk zijn maar ik beloof je het word beter. Lekker optijd je pijnstilling innemen en er voor zorgen dat je veel rust neemt.
 4. Als dat voor jou het beste werkt dan zeker doen!! Ik drink altijd cola zero en redbull suikervrij, is even wennen maar dat komt echt goed. Ik kan ook niet zonder redbull op zn tijd.
 5. Wat goed van je! Heb je al een plan hoe je het wilt gaan doen? Ik heb 4 weken terug mijn BV al gehad dus kan helaas niet met je mee doen meer hihi.
 6. Geen evaring mee, ben zelf pas 4 weken po. Misschien even je kliniek bellen?
 7. Volgens mij mag je idd gewoon borstvoeding geven! Ze zullen wel wat gaan veranderen, dat is bij mij ook gebeurd. Alleen had ik geen bv toen. Ik had normaal een 70B en toen ik borstvoeding ging geven had ik zeker 70D.. na de borstvoeding helaas weer terug na een enorm lege A/B.. toen wist ik ook zeker dat ik een bv wou.
 8. Ik heb 375cc dual plane HP, ja heb een album. Ik zal je even toevoegen!
 9. Heel herkenbaar en leuk verslag! Wat al eerder gezegd is maar de eerste 3/4 dagen zijn het ergst en vanaf dan gaat alles beter. Ik had de eerste dagen enorm veel spijt van mijn operatie omdat ik best veel pijn en ongemak had. Maar na 5 dagen ging het steeds wat beter, met 14 dagen voelde ik weer bijna als mezelf! En nu.. 21 dagen po vind ik me borsten geweldig en ben ik zo blij dat ik het heb gedaan!! Probeer geen onnodig pijn te lijden en gewoon je pcm op tijd slikken en anders icm ibuprofen! Probeer lekker wat te lopen soms zodat je niet zo stijf word. Bij mij hielp brandnetel thee heel erg tegen het vocht en dronk echt liters weg. Veel drinken is sowieso heel goed nu. Neem lekker je rust en doe vooral even lekker niks! In po bh zien ze er al heel mooi uit, ben benieuwd hoe ze zonder eruit zien!
 10. Ik ben compleet ‘open’ naar mijn consult gegaan en heb me echt laten adviseren. Maar ik ben wel van mening dat het altijd goed is om een beeld voor jezelf te hebben van wat je mooi vind en wil bereiken. Op dit forum kan je genoeg vinden gelukkig.
 11. Herkenbaar verhaal! Ook mijn borsten waren leeg en zielig na mijn zwangerschap en borstvoeding helaas. ik ben op 12 sept geopereerd door dokter O. Lapid, ook via DG en ben super tevreden. Ik heb 375cc dual plane high profile.