Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Cristaline1990

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoop ook voor je dat je nu probleemloos kan herstellen! Ik heb de carefix ava en ook maatje M en heb ook het gevoel dat die te strak zit hoor. Hopelijk zit die L beter bij je. Met mijn boobies gaat het met de dag beter, eerste dagen echt wel veel pijn gehad en nu ervaar ik vooral ongemak en spierpijn. Wel ben ik enorm blauw/paar rond mijn liteken en oksel en dat geeft echt die typische blauweplekken pijn. Heel irritant! Kon je foto niet vinden in het album helaas! ☹️
 2. Yaay je hebt ze! Nu lekker even rust en ben benieuwd naar de foto’s!
 3. Is echt verschillend per kliniek en pc. Schijnt dat als de pleisters niet nat worden de litekens veel mooier genezen.
 4. Wat heerlijk gevoel! En wat ga jij genieten vanavond van je douche, ben jaloerss!! Heb je foto’s?
 5. Cristaline1990

  Twijfel!

  Wat is de reden dat je al jaren nadenkt over een BV?
 6. Cristaline1990

  Hoeveel verschillende PC

  Ik ben ook naar 1 kliniek geweest, als je gevoel goed zit dan hoef je ook niet naar verschillende. Bekijk zelf waar jij je prettig voelt en bij wie.
 7. Jeetje dat is even schrikken! Hopelijk mag je snel naar huis.
 8. hoe gaat het nu met je? Ik heb geen borstband gekregen maar wel een hele strakke post bh, heb een nieuwe besteld de carefix ava hoop dat die vandaag binnen komt. Merk wel dat ik nu op po dag 3 het meeste opgezwolle ben.
 9. Cristaline1990

  fleurrosita : 29 juni 2018 : Dr. Hupkens : MFIV

  Wauw wat een mooi resultaat! Ik ben afgelopen woensdag in het MFIV geopereerd en dat is me heel goed bevallen. Heb wel vraagje aan je welke po bh draag jij? Ik heb die van gabriels maar die zit echt helemaal niet lekker.
 10. Eerst nog even verder voorstellen! Ik ben een alleenstaande moeder van 28 jaar met een behoorlijke rot periode net achter de rug. Maar na regen komt zonneschijn en ik wou eigenlijk al jaren een BV maar ik deed niet de moeite om te sparen. Maar zoals bij veel vrouwen lopen ze een beetje leeg na zwangerschap en borstvoeding en vond ik niet dat ik de borsten had die bij een 28jarige vrouw hoorde. Na beetje onderzoeken over wat ik wou ging ik op consult en heb ik besloten met dr. O Lapid dat we zouden vaan voor 375cc hp dual plane (hij zei eerst 300cc maar volgens mij houd hij van kleine borsten, ik niet haha). 6 weken laten was ik aan de beurt, gister dus! 11 uur moest ik aanwezig zijn maar werd uiteindelijk pas 13:00 geroepen omdat het uitliep. Helemaal niet zenuwachtig alleen toen ik binnen werd geroepen en alleen mee moest. Toch wel heel spannend. Mijn aller eerste operatie en narcose vond ik toch wel even eng. daarna mee naar een ander kamertje en kwam Lapid alles nog even aftekenen en bespreken en of ik nog vragen had.. nou nee meneer maak er maar wat moois van! Nadat iedereen langs was geweest mocht ik meelopen naar de OK, spannend hoor pff. Mocht geen lenzen in doen dus ik kon gelukkig niet zoveel zien haha maar toen kwam er wel wat paniek bij me naar boven. Gelukkig waren ze super lief en na wat geklets kreeg ik me zuurstofmasker op en weg was ik. en oppeens weer wakker, heel raar was dat haha gelijk kijken onder de dekens, ja hoor daar zitten ze eindelijk! Toen kwam lapid kijken hoe het ging en heb hem geloof ik wel 4keer geknuffeld en de rest van de staff ook en toen viel ik weer in slaap. Eenmaal goed wakker kreeg ik lekker warme lucht onder me dekens en een broodje kaas. Was rond half 3 uit de ok dus mocht lekker om half 5 naar huis. Geen pijn toen ook nog alleen wat druk en ook geen misselijkheid. eenmaal thuis ging het wel goed maar uiteindelijk rond 23 uur besloten om een zware pijnstiller te nemen ivm de pijn en daardoor wel oke kunnen slapen. Nu vandaag ook nog wel veel pijn, voelt alsof alles in brandstaat en elke beweging met me armen doen pijn. Weet iemand hoe lang dit duurt?
 11. Cristaline1990

  Niet tevreden

  Wat een verhaal! Hoop dat je in december eindelijk je mooie borsten krijgt.
 12. Goede dag dame’s, mijn naam is cristaline1990 en heb gister dan eindelijk mijn BV gehad! Ik heb 375cc HP dual plane gekregen. Zal later vanmiddag mijn operatie verslag schrijven. Nu heb ik nog even teveel pijn.
 13. Hey hey, ik ben gister geopereerd! Jij hebt helemaal geen pijn?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×