Spring naar bijdragen
Borsten Forum

My natural way of beauty

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  @BrownieG Dank voor je moeite! Heb envelopje op deze site inmiddels gevonden. Ga proberen te contacten met Robijntje. Mail heb ik niet ontvangen. Niet in mijn prive mail althans en ook niet in SPAM :-(
 2. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Hai allemaal, leuk de reacties!! @BrownieG goed dat je er bewust over hebt nagedacht. Had ik dat maar destijds. Ik ben echt een typisch gevalletje geweest van ‘ja leuk, dat wil ik ook!’ En verder vertrouwde ik op de adviezen van de arts. Verder heb je gelijk hoor! Niet iedereen heeft er last van dus ik hoop dat je veel van jezelf kan genieten en geen gedoe krijgt. @Robijntje02 Geen probleem. Even uitvogelen hoe het werkt. Heb je anders mail die je hier zou willen neerzetten? Dan mail ik je. Ik maak er verder geen geheim van en ben ook niet zo enorm van de privacy. Goede en eerlijke voorlichting vind ik veel belangrijker! @Charlotte Nayana Een consult voor wat? Spannend! Als je IG hebt kun je sowieso alles van mij zien qua foto’s en de afgelopen twee/drie maanden. Als je specifiek iets wilt weten, vraag gerust!
 3. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Ja, zo denk ik er ook over. Er zijn vast en zeker zat vrouwen blij met de protheses en die er verder ook niet ziek van zijn/worden. Tevens ben ik er inmiddels zeker van overtuigd dat men er ziek van kan worden en ook idd dat er overige risico’s aan vast zitten. Persoonlijk heb ik het gevoel dat daar niet net zo veel aandacht aan wordt besteed dan aan het ‘reclame’ maken van o.a. implantaten. Maar goed... Zelf ben ik ook een open persoon en schaam mij hier verder ook niet voor. Het is jammer dat ik 10 jaar geleden niet beter nadacht. Ik had prima borsten (kleine B maar goede vorm etc) en heb straks waarschijnlijk een A- met littekens. Toch kan het mij weinig schelen. Ben uiteraard benieuwd naar het resultaat maar ben alle klachten en het gekwakkel zó zat dat ik er inmiddels veel voor over heb. Ik ga eens kijken via Google. Denk dat ik weet welke je bedoeld; iets van SVS meen ik. Ook daar is het vrij stil. Vind het zelf wel mooi dat ik middels dit forum toch met ongeveer 5 of 6 NL vrouwen contact heb die er meer over willen weten, ook spijt hebben, reeds van de ellende af zijn of gewoon nieuwsgierig zijn. Elk persoon die we kunnen bereiken en die er wat meer bewust over kan nadenken, is er een. Slaap lekker!
 4. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Ben wel nieuwsgierig naar jouw mening over het onderwerp; heb jij het idee dat er (veel) over wordt gesproken? Dat er vrouwen open over zijn? Ik spreek online veel met Amerikaanse vrouwen en merk veel verschil. In NL is het een soort taboe en in Amerika is het veel meer ‘samen staan we sterk’ en laten we jonge vrouwen waarschuwen voor de eventuele gevolgen van implantaten. Niet op een ‘ik ben enorm anti’ manier maar op een prettige manier vertellen ze hun waarheid. Ik woon niet in NL. Ik laat mij opereren in Spanje in een prive kliniek (prive ziekenhuis) door een arts die ook in de overheidsziekenhuizen opereert en lesgeeft op de universiteit. Ik vertrouw er maar op. Waar heb jij je in eerste instantie laten opereren (laten plaatsen)?
 5. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Hai Francien, stoer van je om het te delen. Ben blij voor je dat het nu is zoals het is en je er blij mee bent. Voor mij nog ruim twee weken en dan is het zo ver. Ben heel benieuwd naar het resultaat. Geen idee of je me volgt maar zal er foto’s van plaatsen. Ga nu jou opzoeken! x
 6. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Hai Suus, en als je er vragen over hebt mag je me natuurlijk altijd prive berichten! Goed dat je volgt en ik hoop dat je je antwoorden snel vindt.
 7. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Hai B, heb je Instagram? Misschien dat je mij prive een berichtje wilt sturen? Dan kan ik wat specifieker ingaan op je vragen. Wat ik overigens graag doe!
 8. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Lief dat je dat vindt. Dank! En heel leuk dat je gaat volgen. Natuurlijk zijn de Amerikaanse volgers al een hele stap maar eens een #dutchgirl always a #dutchgirl ;-) En ik merk gewoon echt dat er in NL veel minder openlijk over wordt gesproken. Zonde want voor mij gaat er ineens een wereld open en geloof me, ben een hartstikke realistisch en nuchter Nederlands (doe maar normaal) persoon maar er lopen veeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer vrouwen in de rondte dan alleen in Amerika die lopen te tobben met hun gezondheid of wat ook door de ooit gekozen implantaten. Valse schaamte, nergens voor nodig!
 9. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Wauw! Wat een bericht. Wat stoer dag je het zo durft te zeggen! Meid, bij twijfel NIET doen. Verdiep je er maar even in met de Engelse hashtags. Ik heb zo veel support van Amerikaanse vrouwen! Fit girls, uit de porno wereld, plastische chirurgen...mensen die heel erg bezig zijn met uiterlijk vertoon en het lichaam en meer en meer worden zich bewust van de gevolgen. Als je verder prive wilt kletsen kun je me via mijn Insta schrijven wanneer je maar wilt! Of vragen stellen. Liefs en heel veel succes met je overwegingen!
 10. My natural way of beauty

  My natural way of beauty : 1 oktober 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  10 jaar geleden, 28 jaar, was ik er van overtuigd dat protheses mij beter stonden. Zeker na een jaar borstvoeding en mijn slappige B borstjes. Al vanaf de dag dat ik ze heb liep het al niet lekker. Het stond allemaal prachtig maar mijn rechterborst voelde doof aan en eigenlijk voelde ik mij onprettig met grote borsten. Toch heb ik er een paar jaar plezier van gehad maar altijd had ik wel een stemmetje in mijn hoofd die mij influisterde dat het misschien toch niet zo veilig is als er wordt beweerd. Drie jaar geleden kreeg ik allemaal vage klachten die steeds erger werden. Ik heb mij werkelijk een bult gezocht online naar antwoorden. Waar kwamen mijn klachten vandaan en hoe kan dit?? Ik heb met artsen gesproken, ben geopereerd aan een aantal klachten maar telkens bood geen operatie of medicijn (of de tientallen dingen die ik zelf heb geprobeerd) de oplossing. Úren heb ik op het internet gezocht en door puur stom toeval stuitte ik op het ASIA syndroom en via doorklikken naar de complicaties die implantaten kunnen geven. Voor mij ging er een wereld open. Door de nieuwe informatie werd ik een stuk wijzer en daarbij las ik continu mijn eigen verhaal! Uiteindelijk ben ik dus overgegaan op de beslissing om de protheses te laten verwijderen. En ik kan echt niet wachten. Online, via Instagram, hou ik een blog bij tussen nu en de dag van operatie. My Natural way of beauty. Graag wil ik (jonge) vrouwen behoeden voor het gedoe wat implantaten kunnen veroorzaken. Of vrouwen met vage klachten helpen bij het wellicht verkrijgen van informatie waar ze wat aan hebben (deze laatste misschien nog wel belangrijker want uiteindelijk moet iedereen zelf weten wat ‘ie met zijn of haar lijf doet). Zelf heb ik namelijk te veel jaren gezocht naar wat het waarschijnlijk is wat bij mij de klachten veroorzaakt. Op Instagram heb ik enorme steun aan een groep vrouwen die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Inmiddels een kleine 50 volgers maar NUL Nederlandse vrouwen. Het lijkt wel of het in NL nog een klein beetje taboe is (??) terwijl Amerikaanse plastische chirurgen mij volgen en prive berichtjes sturen om te helpen bij het maken van een juiste keuze. Zelf zou in eerst voor explantatie, lift en lipofilling gaan maar ik denk dat ik uiteindelijk kies voor de explantatie en lift. Geen lipofilling. Ik heb weinig vet en wil eigenlijk elk eventuele risico vermijden.... Mocht je dus zelf in een situatie zitten dat je denkt aan explantatie, misschien al een datum hebt (mijne is in oktober), gewoon nieuwsgierig bent en wilt volgen, volg me. No problem. Het zou een doodnormaal onderwerp moeten zijn. Net als het plaatsen van de implantaten hoort het uithalen er nou eenmaal soms bij. Net zo gewoon als implantaten in je mond of wat ook. Ik kan in elk geval niet wachten tot de dag dat ze er uit zijn! Veel succes voor iedereen die hiermee rond loopt!
 11. My natural way of beauty

  explantatie borstprothese

  Hai Anni-Lore, ik ben blij dat ik dit forum heb gevonden. Ik hou zelf een blog bij op Instagram over mijn zoektocht naar de beslissing om de implantaten te laten verwijderen. Ik hoop hiermee andere vrouwen in hún zoektocht te ‘helpen’. Ik heb uren gezocht op insta en facebook naar vrouwen die ook bv blogs bijhielden om antwoorden te vinden op mijn eigen vragen die ik had. Loop al langere tijd met allerlei vage klachten rond en heb al een kleine geschiedenis achter de rug met dokters etc die allemaal niet weten waar mijn klachten vandaan komen. Door te zoeken en te zoeken kwam ik er achter dat het miss wel mijn implantaten zijn! Daarna ben in specifiek gaan zoeken en weet ik voor 99% zeker dat het mijn implantaten zijn. Ik merk dat er niet veel over wordt gesproken terwijl er zo gigantisch veel vrouwen rond lopen met implantaten én klachten. Ik wil er graag over praten, er wat rugbaarheid aan geven zodat bij anderen het kwartje wellicht wat eerder valt dan bij mij (paar jaar). Verder vind ik het mooi dat de vrouwen die hier mee bezig zijn gaan voor een gezond lijf en niet voor de zogenaamde sexy look. Mij heb dus een Insta account geopend en ik hoop op veel volgers. Plaats daar foto’s van nu en straks ook van ná de operatie. En uiteraard hoe het gaat qua de klachten die ik nu heb en straks hopelijk niet meer. De volgers die ik nu heb komen uit Amerika. Als je zoekt op gerelateerde hashtags dan kom ik op ongeveer 700 openbare berichten. En dat in een groot land als Amerika. Ik verwacht dus geen grote aantallen NL volgers maar elke dame die met klachten en/of twijfels rondloopt is er een. Vandaar mijn berichtje ;-)
 12. Hallo, jonge vrouw in de 30 met een geplande explantatie op 1/10/18. Kamp met verschillende ‘vage’ klachten en na het heel veel zoeken en lezen over explantatie viel het kwartje. Het valt me op dat er ‘in the open’ niet veel over te lezen is. Terwijl juist door de persoonlijke verhalen van anderen werd ik wijzer. Naast verschillende fora heb ik lang gezocht op NL social media accounts om verhalen, foto’s e.d. te volgen van vrouwen die kampen met lichamelijke klachten en het besluit hebben genomen om de implantaten te verwijderen. Mocht je interesse hebben dan deel ik op Instagram (my Natural way of beauty) my journey to due (explantatie) date:1/10/18
 13. My natural way of beauty

  explantatie borstprothese

  Naast verschillende fora heb ik lang gezocht op NL social media accounts om verhalen, foto’s e.d. te volgen van vrouwen die kampen met lichamelijke klachten en het besluit hebben genomen om de implantaten te verwijderen. Mocht je interesse hebben dan deel ik op Instagram (my Natural way of beauty) my journey to due (explantatie) date:1/10/18
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×