Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Buttercup2.0

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Buttercup2.0

  Dr. Muylemans Thomas

  Volgens wat ik hoorde werkt franz van genechten enkel nog in Antwerpen en brasschaat, en niet meer in hasselt. Kijk maar eens op surplus.be. Indien je graag door hem geopereerd wil worden kan je daar misschien terecht.
 2. Buttercup2.0

  Effe voorstellen

  Ik ben over de eerste shock wat het liften betreft. Ze gaan uit zichzelf niet meer hoger komen te staan, dus dan nu maar "korte pijn" en een tepellift ipv binnen enkele jaren een volledige lift. In oktober staan er afspraken bij dr bosmans en dr danau op de planning, en in december ga ik op consult bij dr plovier. Zeer benieuwd wat deze 3 me gaan vertellen.
 3. Buttercup2.0

  Twijfel aantal CC dokter nio

  Ok @Rebexterke ik ga effe op zoek. Heb men weg nog niet helemaal gevonden wat betreft de werking van het forum :-)
 4. Buttercup2.0

  vreemde tepel

  Geen ervaring met het blauwe 'topje' maar wel een zeer mooi resultaat!
 5. Buttercup2.0

  Twijfel aantal CC dokter nio

  Hey @Rebexterke, ik ga ook voor een halve maanlift combi met bv. Hoe vallen de littekens mee? Daar ben ik best wel bang voor... Zou ik eens in je album mogen spieken?
 6. @Happy2016 zou ik aub ook in je album mogen kijken? Ik zou ook gaan voor bv met tepellift bij dr plovier en ben heel zenuwachtig hoe dat er genezen en wel komt uit te zien. Je post is al van enige tijd geleden dus ik hoop dat je nog actief bent op het forum. Als ik nieuwsgierig mag zijn: hoeveel heb je ervoor betaald? Mijn consult is pas in december dus het is nog lang wachten voor ik wat meer info heb...
 7. Buttercup2.0

  Effe voorstellen

  Afgelopen zaterdag was het zo ver: mijn afspraak bij dokter Verdonck. Het werd een koude douche: er blijkt een lift nodig te zijn. De 'hang' is nog maar in een beginstadium, waardoor het met een tepellift op te lossen valt. Nu ben ik doodsbenauwd voor de littekens... En ook wel teleurgesteld dat ik niet door dokter verdonck geopereerd zal worden. Gezien het bv met tepellift zal worden zal ik door zijn collega dokter danau geopereerd worden. Iemand ervaring met dokter danau of met een tepellift? In elk geval heb ik 9 oktober een 2e consult gepland zodat ik met dokter danau alles verder kan bespreken.
 8. Buttercup2.0

  Effe voorstellen

  Hallo allemaal, ik ben een 31-jarige plus mama van 2 gekke pubers en ik ben ondertussen 7 jaar samen met hun vader. Vorig jaar zijn we getrouwd. Ik ben voor de trouw een 12-tal kg afgevallen, en dat zorgt ervoor dat mijn borsten er sindsdien maar slapjes bij hangen. Vandaar de keuze voor een borstvergroting, die had ik mezelf beloofd als ik netjes op gewicht bleef . Op 1 september heb ik een afspraak bij dokter verdonck bij de belgian breast clinic. Ik las al veel goede ervaringen van dames die door hem geopereerd werden. Naar de reacties ben ik denk ik gewonnen voor Motiva implantaten. Ikzelf ben hier op zoek naar meer info over het al dan niet achter de borstspier plaatsen, hoe groot zijn jullie gegaan, wat met de littekens achteraf...? Ik ben 1m60 en weeg 55kg. Toen ik nog een stukje dikker was had ik een 75D. Ondertussen is dat een slappe 70C geworden. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en voor en na foto's
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×