Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Anon

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

115 profielweergaven
 1. Ja klopt! Heb hier zò lang naar uitgekeken en nu komt het toch al een beetje dichterbij. Daar had ik tot nu toe zelfs nog niet tussen gekeken, bedankt!
 2. Hallo allemaal, Ik heb de afgelopen dagen met beclinic gemaild en vandaag gebeld om mijn consult vast te leggen bij Plovier, 10 december is het zo ver Nu vraag ik mezelf wel af wat ik tijdens het consult best allemaal kan vragen aan hem. Wilt iemand zo lief zijn om haar vragenlijstje met mij te delen? En wat vraagt hij trouwens allemaal aan mij tijdens zo'n consult? Heb geen flauw idee wat ik er van kan verwachten.
 3. Hallo dames. Ik ben mezelf de laatste tijd heel erg aan't stressen of ik wel "groot genoeg" kan gaan naar mijn mening.. Ik ga binnenkort een afspraak maken bij Dr. Plovier van Beclinic maar zou van hieruit toch al even willen weten wat mogelijk zou kunnen zijn. Ik zit momenteel op een 70b, volgens de verkoopster van hunkemöller (wie mij tevens ook heeft opgemeten) zit mijn volume laag en heb ik aan de bovenkant van mijn borst niet zo veel. Ik zou graag heel groot gaan omdat ik dit gewoon mooier vind dan bv een d cup. Tevens ook omdat een 70d nooit echt een "volwaardige" d cup is tegenover een 80d ofzo.. Hier onder even een foto van waar ik naartoe zou willen gaan. Foto van mezelf wil ik wel in pb sturen moest het nodig zijn.
 4. Hallo, Ik ga voor mijn bv waarschijnlijk naar dr. Plovier. Ik zou graag de vaste gel of ook wel "gummy" willen, die je bij wijze van kan open snijden en die NIET lekt. Nu zie ik volgend op de website van Plovier staan; De vulling die bij Be Clinic wordt aangeboden bestaat uit vaste (of cohesieve) siliconengel. Dit implantaat krijgt in staande houding een druppelvorm, omdat de siliconengel zich naar beneden verplaatst. Maar hoe kan een vaste "gummy" gel zoals ik hierboven beschreef nu druppelvormig worden in staande houding? Of is dit een andere soort gel dan wat ik wil? Kan iemand mij vertellen wat soort gel het is en of deze ook niet lekt als je de prothese bij wijze van zou open snijden? En weet iemand toevallig met welke merken Plovier werkt? Alvast bedankt
 5. Op zijn website vind ik geen prijzen terug en zou toch wel graag willen weten aan wat ik me bij hem ongeveer kan verwachten gezien ik al meerdere keren gelezen heb dat hij erg prijzig is.
 6. Ik ben volop naar een goede chirurg aan het zoeken die mij mijn droom borsten kan geven. Ik hou van het "extreem" grootte, maar wel niet als een voetbal er op 'geplakt' (niet te veel bolling vanboven). De enige chirurgen waarvan ik terug vind dat ze groot durven gaan zijn dr. Nio en dr. Plovier beiden zijn tamelijk ver in afstand voor mij, net over 2u en 1u rijden. Nu zit het zo dat ik (ongewenst) ondergewicht heb, ben 1.69 en zit op 47kg, ben dus nogal mager van postuur. Ik ben bang dat ze daardoor niet veel kunnen plaatsen, 400-600cc lijkt voor mij niks. Heb al verschillende foto's bekeken en vind het allemaal klein of gewoon normaal, en daar ben ik dus niet naar opzoek.. Denk dat ik dan absoluut niet tevreden zou zijn met mezelf. Als het aan mij ligt mag er sowieso 800-1000cc in. Nu is mijn vraag zou dit aantal cc's mogelijk zijn bij mij? En worden zo'n grote implantaten wel geplaats bij de 1e keer? Zit ook nog met m'n leeftijd, ben 20, tegen de operatie daadwerkelijk zal plaatsvinden waarschijnlijk 21. Zullen ze dan niet moeilijk doen over dat ik zo groot wil gaan? Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
 7. Anon

  Foto's gezocht!

  Hallo dames, Omdat ik in 1 van de volgende maanden een bv ga laten uitvoeren ben ik op zoek naar foto's van vrouwen die een bv hebben ondergaan en omvangmaat 70 hebben. Ik zoek foto's van een Dcup of groter. Heb hier al eens proberen te zoeken tussen foto's en albums maar zonder succes..
 8. Hoi, Dit is dan wel al een "ouder" topic maar wou toch even reageren. Ik zit momenteel in dezelfde situatie als jou en ga binnenkort ook een bv laten uitvoeren en ben dus nog volop bezig om een goede pc te vinden. Ik heb er 1 gevonden in Gent (weet niet vanwaar je ongeveer bent dus weet niet wat haalbaar is voor jou) dr. De meyere van Artemedis. Je vind ook veel goede commentaren over hem hier op het forum. Hij gaat écht voor het natuurlijke. Dokter D'hondt is mijn schoonmoeder bij geweest, geen probleem bij gehad. Maar heb hier op het forum wel al anders gelezen, nuja over iedere pc zal ooit wel eens een minder goed woord komen.
 9. Anon

  Bh omtrek maat na borstvergroting

  Ooh dankje!! Dubbele maten als in DD, DDD enzv? Want DD komt normaal gezien ongeveer overeen met een E cup hebben ze mij ooit verteld, hoeveel er van klopt weet ik niet
 10. Anon

  Bh omtrek maat na borstvergroting

  Bedankt voor je reactie! Ik heb zelf een 70B bij mezelf opgemeten en in de winkel hebben ze exact hetzelfde gemeten dus daar vertrouw ik wel op. Ja ik vind het lastig om te zeggen of de omtrek nu daadwerkelijk kleiner word DOOR een bv. Heb er hier iets over gelezen maar dat is het dan ook, verder opzoekwerk heeft tot hier toe niets opgeleverd. Magerder word ik van mezelf sowieso niet heb al "ondergewicht" nu en zit wel op het laagste wat ik kan zitten, niet dat ik anorexia heb of iets dergelijks want mijn vader is ook zo dus is vast iets in onze genen. En dikker worden zou ook al een uitzondering zijn, probeer al jaren ca. 10 kg bij te komen maar zonder resultaat. Hoop dat ales ik ooit zwanger word alle kilo's lekker blijven plakken. En dat van die zustermaten klopt inderdaad, dit is mij ook in de winkel verteld. Ik hoop alleszins dat ik hetzelfde blijf qua omtrek want online vind ik enkel bij zalando en een lingeriewinkel bh's in bvb 60e/60d en die zijn dan weer niet persé allemaal even mooi (smaken verschillen natuurlijk). Weet je toevallig ook of de pc mij op voorhand (met zekerheid) kan vertellen dat mijn omtrek niet kleiner wordt?
 11. Hallo, Ik heb hier tussen alle topics ergens gelezen dat iemands omtrek maat van bh kleiner was na een borstvergroting. Nu is mijn vraag of jullie omtrek kleiner is geworden na een vergroting, of groter geworden of gewoon hetzelfde is gebleven. Heb namelijk al een kleine omtrek dus vrees dat ik problemen zal ondervinden moest deze nog kleiner worden. Alvast bedankt! Sorry als mijn topic verkeerd geplaatst is, weet nog niet hoe het allemaal werkt hier..
 12. Anon

  Voorstellen

  Hallo allemaal, Ik ben 20j en ga binnenkort een bv laten uitvoeren. Ik ben nooit echt tevreden geweest met mijn borsten en hoe ze er uit zien en dit is de laatste jaren alleen maar verergert.. Het beperkt mij in zo veel dingen in mijn leven; ik draag niet wat ik écht zou willen, mijn seksleven lijdt er onder doordat ik veel niet wil owv mijn kleine borsten, ik draag geen bikini/badpak en heb hierdoor dus ook al jàren niet meer gezwommen, ect. Ik hoop van een 70B naar een E cup te gaan, minimaal D cup. Weet zelfs niet in hoeverre ik met een D gelukkig zal zijn dus laat staan minder.. Ik ben nu dus op zoek naar een goede pc, ik heb er al enkele gevonden maar heb zelfs geen idee bij welke ik een consult zou vragen en in hoeverre onze visies overeen zullen komen. Ik hoop alleszins op het beste. Volgende chirurgen heb ik al gevonden; Dr de meyere - Gent Dr heintz - AZ gent/prive mariakerke Dr plovier - Overijse Dr vanoorbeek - Brasschaat Dr verdonk - Diest
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×