Boobie9000

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boobie9000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Phoeh het zal nog een zeer moeilijke keuze worden dan. Op zijn website vind ik de vrouw met 230cc echt de perfecte borsten hebben (ik wil het net iets minder aanwezig ) en ook als ik hier tussen de openbare foto-albums kijk op het forum heb ik "mijn" favoriete borsten tot nog toe verkozen en ook deze werden door Van der Weij geopereerd. Mag ik vragen welke complicaties je hebt ondervonden? Wat zijn trouwens de voor- en nadelen van voor en achter de borst? Voor de borst heb je minder pijn, maar oogt het minder natuurlijk dacht ik? Achter de borst ben je nog in staat om later borstvoeding te geven. Bij achter de borst; bewegen ze dan juist meer of minder mee als je beweegt en als je op je zij gaat liggen? Wat met krachtverlies? Niet dat ik nu veel arm/borstspieren heb, ben eerder gespierd in mijn onderlichaam.
  2. Wat een lijntje Von! Niet dat het van mij zo heel veel slechter is maar toch beter weer eens beginnen fitnessen als ik dit zie en dat op je 47ste!! Ik heb wel nog enkele vraagjes; ik heb je voorgaande berichtjes in deze discussie gelezen dus weet dat je bij Dr. Van der Weij bent geweest en ook dat je 340cc hebt, maar kun je me nog wat meer vertellen? Voor of achter de borstspier en de vorm van de implantaten en of je daar eerder de vrije keuze in had of hij een voorstel deed en daarvan veronderstelde dat jij het wel zou aannemen? Betekent dual plane trouwens gewoon achter de borstspier of is daar verder nog iets speciaal aan? Trouwens nu heb je een E, maar ze lijken niet supergigantisch of is zijn dat enkel de foto's? Omdat ik bijna niks heb stelde ik mij vanaf een D-cup altijd gigantische balonnen voor. Klopt het trouwens dat er slechts 1 voor-foto in je album staat? Het is mijn eerste kijkje in een album dus ben hier nog een groentje in in het herkennen welke foto van wanneer precies is
  3. Dankjewel Vonnepon! Ja het is zeker geen impulsieve beslissing; ik ben er al 3 jaar zeker van dat ik het wil maar het moest niet direct. Eerst bijeensparen natuurlijk! Ook ben ik verder wel zelfzeker, enkel die kleine borsten he.. Heb ook al bijna 4 jaar een vriend die er niet over klaagt, maar ik ben er gewoon zelf niet blij mee. Telkens als het zomer wordt ben ik blij, maar vanaf ik aan bikini's denk slaat het om. Ik haat bikini's kopen en vind mezelf er niet mooi in. Als er vrienden met een zwembad in de tuin een feestje geven dan "vergeet" ik mijn bikini of ga ik zelfs niet, ook stranddagjes ontzeg ik mezelf met vrienden. Op die manier is het voor mij wel duidelijk gebleken dat ik er beter iets aan doe.
  4. Hey! Ik heb dezelfde vraag als enkele vrouwen hierboven. Heb al heel wat rondgekeken op websites en momenteel is mijn top 3: Dr. van der weij, De wellness kliniek en kliniek beaucare. Daarom zou ik heel graag toegang krijgen tot de albums van de meiden die bij een van deze drie gegaan zijn. Ik hecht zeer veel belang aan het natuurlijk resultaat. Alvast bedankt aan degene die mij toegang willen verlenen
  5. Beste lotgenoten met kleine boobies of ex-kleine boobies Ik stel me kort even voor. Ik ben 24 jaar en stond ook achteraan in de rij bij het borsten uitdelen. Daarom kijk ik er ook enorm hard naar uit om er "binnenkort" (die binnenkort zal waarschijnlijk nog wel een half jaartje op zich laten wachten dan ben ik 25 en vind ik het borstloze leven wel welletjes geweest) eens werk van te maken, echter gaat dit ook met veel stress gepaard want niemand wil na zo'n investering uiteindelijk ongelukkig zijn met het resultaat. Op andere fora heb ik intussen wel al wat info opgedaan en ook heb ik al wat websites afgeschuimd. Mooie voor-na foto's vond ik tussen de foto's van Wellness Kliniek in Genk en Kliniek Beaucare in Machelen en ook bij Dr Van der Weij (alle foto's op de website van deze laatste zijn supermooi). Echter vind ik vele valse borsten ook helemaal niet mooi en ben daarom eigenlijk nog op zoek naar échte foto's want website foto's van zo'n klinieken zullen wel enkel de best gelukte exemplaren showen. Waar ben ik naar op zoek? Ik zou het resultaat heel graag zo natuurlijk mogelijk houden en dacht daarom aan 230-280cc. Ik las ook op een forum een vrouw die zei dat ze een zeer natuurlijk resultaat had dat ze zelfs nog meebewogen of schuin vallen als ze op haar zij ligt en zij had dual plane. Zijn er vrouwen die me willen toevoegen aan hun album en een woordje uitleg willen geven voor welke vorm en grootte van vullingen ze zijn gegaan, en waar deze geplaatst werden (voor of achter borstspier) en plaats van de incisie en in welke kliniek (+ eventueel kostprijs). jullie zouden me er zeer gelukkig mee maken want vrouwen die zeggen dat ze zeer tevreden zijn met het resultaat zeggen me minder dan effectieve voor-na foto's gezien iedereen uiteindelijk een andere smaak en dus andere wensen en verlangens heeft. De foto's hoeven niet enkel van De Wellness Kliniek of Beaucare of Van der Weij te zijn maar deze lijken op het eerste zicht mijn voorkeur te hebben. Ik ben zelf van Gent dus liever klinieken die binnen ongeveer anderhalf uur te bereiken zijn met de auto. Alvast bedankt!