Laartje

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Laartje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ik maakte me ook wel zorgen om die spierpijn. Spierpijn was aan de onderkant van mijn borst en leek wel alsof ik daar een blauwe plek had waar iemand continue op duwde. Ik heb mijn chirurg gebeld en deze zei dat dat normaal was. Dus even volhouden dus. Als ik een inspanning doe dan krijg ik echt gezwollen en gespannen borsten en dan worden ze keihard (hoewel ze in het algemeen ook nog vrij hard zijn). Je wordt direct afgestraft als je te veel doet he? Ik ben afgelopen weekend naar de Hunkemöller geweest en daarna had ik echt last. Geduld is in dit geval echt een goede deugd Neerliggen helpt inderdaad goed. Toch maar best even rustig aan doen Ik heb gisteren en vandaag nog ibuprofen genomen en dat helpt wel, maar ik wil toch van de medicatie af. Veel succes met je herstel
 2. Yvie Jouw verhaal is zo herkenbaar. knellende BH, spierpijn aan de onderkant, moeilijk ademhalen. Ik ben nu 4 weken PO en nog niet overal gevoel in mijn borsten enz e zijn nog erg hard ook. Heel veel succes met je herstel.
 3. Ik ben echt nu al zo benieuwd naar het resultaat. Ik kan niet wachten. Het gaat heel erg vreemd voelen denk ik om plotseling boobies te hebben en jurkjes te dragen. Alles heeft toch meer vorm met grotere borsten. Ik vraag me alleen af of ik het zonder bh rond lopen niet ga missen. Ik loop nu thuis altijd zonder BH rond. Mijn borsten zijn klein maar hebben wel een goede vorm. Ik heb ook nog geen kindjes gehad dus ze staan nog recht Mijn chirurg is Dokter Verdonck. Ik lees hier ook echt goede reacties van dokter Straten op dit forum dus je bent waarschijnlijk zeker in goede handen Ik ben nog op zoek naar kleding voor na de operatie. Ik hoor vaak dat een onesie of een jumpsuit het beste zijn omdat je die niet over je hoofd moet trekken. Heb je een hoog , laag of midden profiel gekozen?
 4. Kelly wat een toeval! Ik heb ook een A of kleine B en krijg ook 375cc dual plane ronde motiva. Dus dat is hetzelfde als jou Ik wil graag uitkomen op een D en de chirurg zei dat 375cc voor mijn huid echt het maximum is. Anders is er eventueel kans op striemen. Ik word 14/11 geopereerd en vind het allemaal heel spannend. Door welke chirurg word jij geopereerd?
 5. Kelly Klopt helemaal. Wanneer word je geopereerd? Heb je al besloten hoeveel CC je wilt? Wat is jouw voorsituatie? Je foto hier op het forum ziet er super mooi uit
 6. Kelly Dit is inderdaad een zeer duidelijke schets. Dat is een enorm grote hulp. Dankjewel daarvoor. ik word 14/11 geopereerd en op basis van jouw zeer duidelijke uitleg kan ik nu een beter keuze maken. Super! <3
 7. Hoi Charlotte Ik ben maar 1.64 en weeg 60 kg dus ik ben zeker niet groter. Ik heb wel duidelijk aangegeven dat ik een D wil uitkomen. Hij zei me dat die 375cc echt de max is aangezien het anders niet meer natuurlijk lijkt (ik heb een vrij smalle borstkast) en dat mijn huid dan te veel zou moeten rekken. Ik heb wel een erg gevormd lichaam, beste wel uitgesproken heupen en billen en een platte buik dus grotere borsten passen wel bij mijn lichaam zegt Verdonck Ik vind het moeilijk om cc te kiezen maar heb besloten om toch voor de grotere te gaan en op 25cc zal het nu ook niet aankomen. Ik denk dan van: ik ga eindelijk borsten krijgen en dan mag dat ook gezien worden Ik heballeen wat schrik opdat de progressive niet wat te hoog zouden staan, maar het zal dan een beetje bolling hebben. ik heb liever wat bolling bovenaan in plaats van dat ze te veel hangen. met een D cup is er toch wat zwaartekracht mee bemoeid.
 8. Hoi Ellen, Ik word op 14/11 geopereerd bij dokter Verdonck en krijg ook Motiva Progressive. Mijn voorsituatie is een A en ik krijg 375cc en zou dan op ongeveer een D cup uitkomen Dokter Verdonck zei me ook dat dit voor mij het maximum was anders zou het er absoluut niet meer natuurlijk uitzien. Hij zei me ook dat ik dan vanboven een heel klein beetje "bolling" zou hebben. wat is jouw voorsituatie? Ik kon kiezen tussen 350cc en 375cc en ik ben dan toch voor de grootste gegaan. Ik wil namelijk achteraf geen spijt hebben dat ze te klein zijn. Jij nog 1 maandje en dan is het zover. best spannend he? xxx
 9. Hoi allemaal, Hoe gaat het met jullie? Ik ben gisteren op consult geweest bij de praktijk van Diane Gabriels in Eindhoven voor een second opinion. Ik ga mijn operatie wel laten doen bij dokter Verdonck in Diest. Dokter Verdonck heeft me 350cc aangeraden dual plain, midden projectie en bij praktijk Gabriels raden ze me 400cc aan, dual plain en midden projectie. Ik heb nu een 80A en wil graag uitkomen op een D. Wat denken jullie?
 10. Heb je het resultaat al gezien? Wat vind je ervan? Kan je goed slapen? Ik wil geen kanonnen, maar ook niet dat ze te veel hangen. Ik vind het toch best moeilijk om de keuze te maken voor de CC maar ik vertrouw erop dat Dokter Verdonck weet waarover hij praat.
 11. Hoi, Is een super aangename man dus dat stelt wel gerust. Als ik het met jou vergelijk dan klinkt 350cc wel meer dan genoeg. Ik wil ook geen kanonnen namelijk Heb je ook dual plane? ben je tevreden over het resultaat? Heb je een appel, appel-peer of peer gekozen als model? Ik heb appel-peer gekozen, wat wilt zeggen: een beetje projectie bovenaan. Hoe voel je je na 2 weken? Ben je alweer aan het werk? Ik wens je een goed herstel.
 12. Hoi allemaal Ik heb gisteren mijn operatie vastgelegd bij dokter Verdonck bij Belgian Breast Clinic. Op 14 november wordt ik geopereerd. Best wel spannend! Ik wilde toch graag nog jullie mening. Hij heeft me 350CC aangeraden, ronde prothese, dual plane, prothese motiva. Ik heb een A en wil graag uitkomen op een D. Is 350cc dan voldoende denken jullie? Ik vroeg hem of 375cc ook nog zou kunnen? Hij zei me toen dat 350cc precies goed bij mijn lichaam zou passen. Zijn er dames met een vergelijkbare situatie? Ik was eerlijk gezegd heel erg tevreden over de ontvangst en de uitleg van dokter Verdonck
 13. Hoi allemaal Ik heb op 4 september een eerste afspraak bij Dokter Verdonck. Naar de reacties op dit forum ben ik daar vrij gerust in. Ikzelf heb nu een A en zou graag naar een grote C of kleine D gaan. ik ben benieuwd naar mijn consult. Konden jullie snel terecht bij dokter Verdonck voor een operatie of is er een wachtperiode van 6 maanden?
 14. Ik twijfel tussen een grote C of een D maar ik kijk het wel even aan tijdens de afspraak. Het komt nu echt wel dichterbij voor jou. Hoe heb je het op je werk geregeld? Heb je het eerlijk gezegd tegen je baas en ga je verlof opnemen of kan dit gewoon als een medische ingreep gezien worden? Daar worstel ik nog een beetje mee. Oh dus jij hebt tijdens je zwangerschap al een D cup mogen ervaren Leuk!
 15. Super spannend! Ik heb 4 september ook een afspraak bij dokter Verdonck. Welke cup wil je als resultaat? Ik heb ook een A cup namelijk. 10 oktober is niet meer lang Ik wens je alvast veel succes. Moest je lang wachten na je eerste afspraak om een operatie in te plannen?