Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jeans70

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over Jeans70

 • Verjaardag December 14

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zwolle

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Haha geweldig verhaal, hopelijk een goede nacht zonder al te veel vrachtverkeer
 2. Fijn ! Zal er zorgvuldig mee omgaan!
 3. Ja idd. Mooi natuurlijk zo. Ik heb donderdag laatste gesprek en gesprek met annesthesist, mag ik de pc alleen die foto laten zien? Dit is wat ik wil.
 4. Zie net dat ik deze al gezien en geliked had, echt prachtig. Dit is mijn voorbeeld en hou ik dan maar voor ogen. Wel enorm zo zeg die eerste week, oef
 5. Ow super, ga eens kijken hoe dat werkt
 6. Koptelefoon zou ik je foto’s mogen zien? Krijg hetzelfde als jij en spanning begint te komen , paar foto’s en verhalen gezien waarvan ik dacht Ali durf ik nog wel.... zou graag nu iets positiefs zien.
 7. Ik ben 3 weken vrij gelukkig, en heb eigenlijk maar 1 wat zwaardere client. Dus hoop dat ik het net zo goed op als jij, bedankt voor je reactie
 8. Zijn er hier ook mensen die in de zorg werken? Ik heb zelf drie weken vrij na de operatie ,wat zijn jullie ervaringen,zou dat voldoende zijn!
 9. Ik heb even meegelezen, krijg dezelfde operatie, wat ontzettend leuk om jullie enthousiasme te lezen !! Nou las ik iets over zwemmen,kan dat al zo snel?
 10. Zijn hier mensen die door Daphne geopereerd zijn? 28 september zal ze mijn operatie uitvoeren en ben zo benieuwd naar ervaringen van anderen.
 11. Hoi hoi, ik ben Jean , woon in zwolle en sta op de lijst om op 28 sept. Geopereerd te worden.Man man wat spannend, van theezakjes naar volle borsten. Heb al een poosje even meegekeken hier en na al die enthousiaste verhalen krijg ik er zo veel zin aan! Ik ben niet de jongste meer,47 jaar maar niet te oud om deze stap te nemen vind ik zelf. 13 sept. Heb ik nog een laatste gesprek met Daphne van Dam van de Bergman kliniek die me gaat opereren en daarna de annesesist. Heb nog zoveel vragen, maar kan hier ook veel nieuws opdoen heb ik al gemerkt.
 12. Jeans70

  Mijn operatie !

  Vandaag mijn operatie door Daphne van dam van de Bergman kliniek
 13. Ik wil erg graag indrukken op doen door foto’s te kijken, ik weet ook niet goed wat ik moet doen, maar HOE kan ik de foto’s bekijken, snap weinig van deze site
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×