Artamesia

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Artamesia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hoi, spannend dat je een datum hebt! Ik kreeg mijn BV op 12 juli, nu dus 9 dagen geleden. Ik ben zelf 1.77m en 57 kg, kwam van een AA. Ik kreeg 245CC voor de spier en kom nu uit op een 75B/70c. Ik zou nog even een consult vragen om je vragen te bespreken en te kijken wat er kan!
  2. Helemaal naar wens, veel beter meegevallen dan verwacht! Ik ga morgen alweer werken, dat kan wel met de job die ik uitoefen. Met het resultaat ook heel tevreden! Is natuurlijk nog maar dag 5 nu, dus alles nog lekker bol. Maar heerlijk om iets te hebben
  3. Hoi, afgelopen donderdag was het na meer dan 10 jaar onzekerheid dé dag! Mijn borstontwikkeling is nooit echt op gang gekomen. De afgelopen 4 jaar (2 zwangerschappen en borstvoeding) lag de focus er minder op. Maar nu de jongste 2 jaar is, was het wel duidelijk dat cup AA echt definitief was De consultatie in de global care clinic viel reuze goed mee! Iedereen erg vriendelijk en discreet, dr Nelissen to the point maar op een aangename manier. Ik koos voor de motiva demi 245cc en ben helemaal blij met het resultaat. Ik was 2 dagen na de operatie al pijnvrij. Vandaag controle gehad, zag er al helemaal prima uit, amper zwelling en een heel klein blauw plekje ! Na metingen kwamen ze uit op 75B/70C. Helemaal wat ik wilde!
  4. Hoi, ik werd afgelopen donderdag door dr Nelissen geopereerd en heb eigenlijk zelf een supergoede ervaring. Ik vond net dat hij heel erg luisterde naar wat ik graag wilde. Alle verpleging is ook echt enorm lief en behulpzaam en je wordt ook goed opgevolgd nadien (‘s avonds een telefoontje, dag nadien een telefoontje, net al op controle geweest)
  5. Hallo allemaal! Ik ben Els, 29 jaar en mama van twee kindjes (4 en 2 jaar). Ik kreeg afgelopen donderdag een borstvergroting en heb me hier nu aangemeld om wat mee te lezen met anderen over hun ervaringen en om mijn eigen verhaal te doen. Groetjes!