Evi2

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Evi2 last won the day on July 28 2018

Evi2 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Evi2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zeker en vast. Ze mogen dan ook een.mooie bh hebben, zodat ze zeker mooi staan. We mogen ook fier zijn op wat we nu hebben.
 2. Ik had ook van die rode lijnen, maar zijn helemaal weg gegaan. Ik heb eind september gepland voor een nieuwe bikini. De lingeriezaak hier heeft dan braderie en haalt dan ook al hun zwemkleding uit. Heb mijn momentje al gepland om daar te gaan passen. Super service daar en ga dat nodig hebben om mijn maat te kennen.
 3. @Elvyra mijn linkerborst had ook een dikker litteken voel dat soms nog. Dat probeer ik met mijn olie wat te maseren, dan wordt het soepeler. Mijn borsten zagen er toen ook heel nep uit. Ondertussen'hangen' ze als ik mij vooroverbuig enzo... ze worden iedere dag natuurlijker. Gelukkig @Cameltje je ze zijn hier ook al iets kleiner geworden, ik vind dat nu niet zo een ramp, omdat ze meer en meer natuurlijker worden. Ik geniet ervan! Last mag ik niet echt zeggen, maar ik voel wel dat mijn man werken is en ik meer doe. De ene dag heb ik steken rechts, vandaag links aan de zijkant... maar Dr. Decoene zei wel dat dat nog een half jaar kon duren. Ik kijk vooral uit naar die nieuwe bikini, eind september doen we een landal met vrienden. Eindelijk met een gevulde mooie boezem.
 4. @Elvyra hier gaat goed. Ze zijn al heel erg veranderd. Op het moment is rechts minder ingezakt. Maar geduld hebben. Jij bent ook vandaag verlost van je verband hè. Sportbh gevonden? Past het? Hoe voel jij je nu dat het uit is. @Cameltje hoe voel jij ondertussen? Want je bent een weekje verder dan ik. Zou zo graag eens gaan zwemmen met mijn gezin.
 5. Dit wil ik wel meevolgen. Kocht altijd de S of XS. 70A. Maar waar ga ik het best. Eind september op weekend en daar gaan we zwemmen. Nu nog maar 17d po dus kan nu nog niks kopen. Sowieso zal ik slip en bovenste apart moeten kopen. En een badpak, waar, wat, hoe? Ik oktober op bosklassen, dus graag een badpak voor dan. Suggesties allemaal welkom @Missme top topic!
 6. Ben zo blij voor je dat je gehoord wordt en hopelijk voel je je binnen een paar dagen al veel beter.
 7. Vandaag heeft mijn jongsteschoot zoontje., vandaag 2 jaar geworden, gemerkt dat er iets aan zijn mama is veranderd. Hij kwam nog eens op mijn schoot zitten en legr zijn hoofd op/tussen mijn borsten. Voorheen was er zo goed als niets, maar nu draaien met zijn hoofdje... vond zijn plaats niet. Voelen..met de handjes... 'bal'? Hij snapte het nietniet,bloes open doente en op zoek naar de bal. Terwijl s ochtends onder de douche geen van beide iets waste opgevallen.
 8. Nuchter vanaf het moment dat ik ging slapen. Ik had zoveel zenuwen dat ik daar eigenlijk geen probleem mee heb gehad.
 9. Mijn bolle buik is al veel minder dag na de operatie was ik precies 3 maanden zwanger. Nu nog maar 1 bij wijze van spreken, want normaal ben ik zo goed als plat. Nog even volhouden! Ik had nagevraagd voor de borsten in te smeren, maakte niet uit met wat. Ik heb thuis nog littekenzalf liggen van mijn zoontje zijn waterpokken en met hydraterende bodycreme mocht ik allemaal gebruiken. Luisteren naar je lichaam, dat is het beste dat je kan doen. En volgende week kan je van plezier uitroepen hoe blij je bent dat alles uit is.
 10. De autogordel is inderdaad heel gevoelig. Merk ik ook. Mijn jongste zoontje wordt deze week 2 en weegt 13,5 kg. Mijn man is nog t.e.m. dit weekend thuis en dan ook terug werken. Maar Lars kan de trap al alleen en kruipt ook in zijn autostoel. Dus ga hem daarin stimuleren. Dus op die manier redden we ons wel.
 11. Pijn heb ik eigenlijk niet meer. Het trekt soms of voelt wat ongemakkelijk maar ze zei dat ik die dingen wel nog tot 6 maanden zou kunnen voelen.
 12. Wat keek ik uit naar vandaag, eindelijk verlost van dat mega verband, de jeuk en de hitte. Voor de zekerheid een afspraak gemaakt om het daar te laten doen. Je wilt toch zeker zijn dat alles echt in orde is. ZALIG!!! Nu die sportbh nog 6 weken en een fijne shopday met mijn hubbie plannen om nieuwe lingerie te kopen. Eindelijk verlost van die AA, want ondanks ik de bh maat A droeg.... deze was niet gevuld. Eindelijk terug vrouw, eindelijk terug borsten. Zo blij dat ik de stap heb gezet.
 13. Sorry verkeerd uitgedrukt, oudste is 5 en de jongste wordt de 3e augustus 2jaar. Ook een man die mij hier heel goed helpt. Mama is mijn haren komen wassen na 4 dagen buiten dikke handdoeken rond mij, mijn hoofd achterover terwijl ik in de tuinstoel zit. Lekker buiten. Tweede keer mijn man het zo gedaan. En nu heb ik het gisteren alleen gedaan boven het bad. Stap voor stap lukt meer en meer. Komt goed.