Cameltje

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Cameltje

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Hoi, ik ben hier al eventjes niet meer op geweest. Heb het heel druk gehad. Met mij gaat het heel goed. Geen pijn meer alleen af en toe nog wat steken in mijn borst. Maar is normaal. Ik ben nu morgen 8 weken. En heb nu maat 75D Ze zijn ook al mooi wat gezakt. Alleen bewegen ze nog niet. En ik had ze eerlijk gezegd nog iets groter gewillen. Maar schijnt dat ze nog wat groter worden dus ben benieuwd. Haha
 2. Bij mij was dat ook met die strepen. Dat trekt weg hoor. Als de kostjes eraf zijn van u littekens dan mag je smeren. Oei dat is niet fijn. Hopenlijk komt alles nog inorde! Ja ik voor eind augustus. Hier ook een lingerieshop. Wel heel duur. Maar ze moeten goed zitten he. Kijk er al naar uit! Haha
 3. Haha ja ik kijk er ook naar uit. De laatste week van augustus ga ik shoppen. Staat al gepland in de agenda met mijn vriend. Ja idd dat heeft ze tegen mij ook gezegd. Ik ben al blij dat ze gelijk zijn en dat ik er geen problemen mee heb. Van mij mogen ze alleen echt niet kleiner worden hoor. Hahah
 4. Haha ik zo ook niet weten hoe het in het duuts is. Hahah ik denk dat er ook Gwn bron zo staan. Ik had geen blauw plak aan mijn borsten. Enkel rode strepen. Maar die zijn gelukkkig weg getrokken. Ik heb 330cc extra high profiel. Maar heb wel een bh gepast van Marie jo en D zat wel als gegoten. Ik wel blij zijn dat de sportbh uit mag spant echt super hard. Hij trekt ook aan de zijkant. Maatje kleiner niet. Ze lijken Gwn klein. Al zegt mijn vriend van niet. Of anders ben ik ze al gewoon. Haha ik kijk wel elke dag. Haha. Tot aan de poel gaat normaal wel met zwemmen he?
 5. Ja is normaal hoor. Bij mij geen ze er ook heel fake uit. En zaterdag ze bijna in mijn nek. Haha nu zijn ze echt al heel wat veranderd. Ik vind ze nu eigenlijk te klein. Ze zeggen dat eerst de zwelling weggaat en dan lijken je borsten een stuk kleiner doordat de spier ze nog tegen houd. Maar na een paar weken rekt je spier uit en dan ze weer wat groter worden. Want ik vond ze ook echt eerst te groot. Maar nu vind ik ze toch te klen. Even geduld hebben zeker. En is ook doodnormaal dat je voorzichtig bent dat went wel. Ik heb af en toe van Ah ja ik heb een borstvergroting maten doen. Dat ik het Gwn was vergeten. Haha hoeveel cc heb jij? Ik heb nu mt 75 of 80C maar zit wel vrij stak. Mijn eerste douch was ook heel eng. Ik had schrik voor de stralen op mijn borsten en voor de pijn. Maar deed echt deugt. Maar ik had wel geen blauwe plekken jij wel??
 6. Hoi met mij gaat alles goed. Ik krijg blijkbaar geen meldingen meer aan. Ik heb geen pijn meer. Alleen Af en toe doet mijn litteken pijn. Maar cava nog. Mijn borsten zijn wel kleiner geworden. Maar ze zeggen dat ze normaal terug groter worden en dat het normaal is. Dus duimen maar. Is dat bij jouw ook zo? Ja snap ik. Maar je mag ik het zwembad he. Alleen niet je litteken. Ze zei me wel dat je een onder moogt gaan en er dan weer uit en afdrogen. Dus heb ik dat in mijn zwembadje al gedaan. Hihi. En jij nog last. En hoe zijn jou borsten nu?
 7. Hoi, met mij gaat het echt goed. Af en toe wat steken en overgevoelige tepels. Ik ben vandaag 4 weken. En ik ga blij zijn dat ik een gewone bh kan dragen. Ik vind mijn borsten wel een heel stuk kleiner geworden dan in het begin. Dus ik hoop echt dat die nog groter worden. Ooh kei spanend! Het zal jouw echt deugt doen. Je gaat je ook al stukken beter voelen. En ook spannend dat je ze vandaag gaat zien. Succes en laat me maar iets weten.
 8. Ja is idd heel gek. Je hoord die hier allemaal verschillend is. Ja vind ik ook lastig om te kiezen welke kledij. Want je ziet het zo gemakkelijk zitten.
 9. Ikzelf heb ook 2 weken met een borstverband rondgelopen. Wat een hel was. Maar is voor tegen bloedingen tegen te gaan. Nu een sportbh maar wel geen borstband aan. En ze zijn ook al aan het zakken.
 10. Ja dat gevoel heb ik ook. En mijn tepels zijn echt overgevoelig. Dat het soms gevoelloos is. Echt gek. En die branden ook. Ik kan zelf de gordel van de auto niet verdragen. Ik hoop dat et normaal is. En mijn rechterborst doet soms raar als ik met mijn arm beweeg. Precies of het voelt als bellenblaasjes. Echt gek gevoel. Ja ik ben ook sinds deze week mijn dochter aan het pakken. De opvang is gesloten dus ik zit thuis met haar en mijn vriend is werken. En moet ze in haar bed bed steken wat hoog is en de trap naar beneden kan ze wel maar ik vind het nog wat gevaarlijk want het is redelijk stijl. En ook in haar Eetstoel zetten in de autostoel zetten. Dus op dat gebied is dat niet goed. Het gaat e maar ik weet niet of het gevaarlijk is. Doe jij het al? Ik heb wel geluk dat ze niet veel weegt. Nog geen 10kilo. En wordt volgende maand 2j.
 11. Ja dat kan ik geloven. En je mag je eindelijk terug douche. Dat ga je goed doen. Ja mijn datum staat al sprint om te gaan shoppen met mijn ventje. Haha. Kijk er ook al naar uit. Ja idd dat Han ik ook dan ben toch zeker. En hoe is het met de pijn? Ik ben nu ook bio-oil gaan kopen schijnt ook goed te werken. En smeert beter dan nivea crème.
 12. Ja door dat verband heb je het alleen maar warmer. Ik kon er in het begin ook niet tegen. En ben dan ook een zweter tussen mijn borsten klets nat. Dus nog jeuk erbij ook. Ik heb extra high hieronder mijn kaartje. Ja ik heb in de 1 borst een 330 en de andere een 300 omdat er veel verschil opzat en kreeg ze ze zo mooi gelijk. En dat is ook zo. Ik kon ook niet groter gaan zei de dokter na de operatie. Ik heb een te taaie spier. Maar ben wel blij met de 330. Als je wilt ik heb voor en na foto’s. Wil ik je wil prive sturen hoor. Ja zie gewoon dat je zeker een voorsluiting neemt. Want ik kan mijn armen ook nog altijd niet gied bewegen en mijn bh dicht doen vanvoor ga maar moet ook wel wat kracht gebruiken. Dus ben blij dat de sluiting niet vannachter zit.
 13. Dokter decoene zei me dat je echt moet bewegen. Dus zeker wandelen en fietsen mag je ook. Ik was gaan fietsen ba 1week maar voelde wel dat ik heel moeilijk kon vertrekken en erafspringen. Dan moest ik teveel druk leggen op mijn armen. Maar nu de 2 de week kan ik wel goed fietsen hoor. En de schokken doen niet meer pijn. Amai toch een groot verandering van je borsten? Ik had enkel na mijn bevalling een C door de borstvoeding. Ik heel blij maar helaas toen ik stopte met borstvoeding te geven was het helemaal weg en had ik nog minder dan ervoor. Ja ik heb ook omtrek 70. Amai oei nog niet zo lang diabetische? Dat is niet zo fijn. Ik raad je ook aan om heel veel water te drinken. Toen ik mijn verband nog aan had dan deed ik die plakker lis en stak ik mijn gsm er tussen voor een foto te trekken. Haha zal een foto laten zien. Echt grappig. Waren 2 ballen. Maar zodra dat het verband eraf is dan zien ze ee helemaal anders is. Want nu staan ze ook nog heel hoog maar dat gaat nog zakken. Het is pas na ongv 6m dat je het eindresultaat ziet.