LoveBee

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LoveBee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je wel, het aftellen is officieel begonnen, het is al overmorgen aaaaaah!
 2. Ladies, Het is allemaal heel snel gegaan, ik word op 27 november geopereerd door Dr. Nio in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. Dr. Nio had me dus 325cc aangeraden en ik heb uiteindelijk 300cc gekozen. Dit is rechts, links wordt iets minder ivm asymmetrie. Anywho, nu terug van vakantie en volop voorbereidingen aan het treffen. BH's, supplementen, aaaah, zo veel om aan te denken. Wat mag er volgens jullie absoluut niet ontbreken aan het pre-op to do lijstje? Hebben jullie tips voor BH's e.d.? Dank alvast!
 3. Hi! Welke BCAA heb jij gebruikt? En ben je daar nog voor de operatie mee gestart? Thanks!
 4. Hiiii! Zou ik jouw foto's mogen zien? Heb ook als advies 300cc gekregen, maar het klinkt (nu nog) zo groot.
 5. Jaaa, heb er net over gelezen. Ga ik zeer zeker doen! Dank je wel voor de tip :). Wat is het verschil qua herstel, prijs e.d.?
 6. Je hebt helemaal gelijk hoor. Ik ga me er nu nog beter in verdiepen en dan bij Dr Nio alle vragen neerleggen. Ik was zelf ook niet zo goed voorbereid blijkbaar. Misschien heeft hij van alles verteld, maar dat het langs me heen gegaan is (vond het allemaal best spannend ;)). Zou trouwens heel fijn zijn als je me op de hoogte houdt. Super bedankt alvast en heeeeeel veel succes donderdag!
 7. Hii, ik kreeg advies 300cc en twijfel enorm...Wat zou jij nu anders doen als het kon?
 8. Ik ben in A'dam geweest, maar de operatie is in Rotterdam. Dr Nio heeft me 300cc en 260 cc aangeraden, maar het lijkt me voor mij nogal groot...
 9. Oh, wacht. Is dat de middelste die Dr Nio laat zien? Die is mij aangeraden, maar wist ff niet meer wat het nou was.
 10. Oh, ben benieuwd! Ik heb ook iets verschil. Krijg je ronde of anatomische protheses? Dr Nio heeft mij niet gevraagd naar het type siliconen en highprofile etc. Komt dat nog later?
 11. @fitgirl90, ah meis! Hier ben ik dus ook zo bang voor. Ben 1.74 en ook slank...mij werd 300cc voorgesteld, maar ben bang dat het te groot is... Zou ik ook naar jouw foto's mogen kijken? Twijfel enorm.
 12. Hey girls, Afgelopen week ben ik voor een consult bij Dr. Nio geweest. Wat een leuke en grappige man! Ik ben een keer eerder op een consult bij Bergman in Amsterdam geweest, maar mijn gevoel neigt naar Dr. Nio. Ik twijfel alleen over het aantal cc's, dus dat wil ik eerst voor mezelf bepalen voordat we een datum prikken. Ben 1.74m en weeg 60kg en zou van een kleine 75B naar een volle 75C of 75D willen gaan. Alle tips om een maat te kiezen en waaraan te denken in deze fase zijn welkom, vooral van meiden die ong. dezelfde lengte/gewicht hebben.