Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jansjelou

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  Consult bij dr. Nio staat gepland: 27 september. Duurt nog even maar oeehhh vind dit al zo spannend
 2. Jansjelou

  slappe borsten na een zwangerschap

  Is het wellicht ook genetisch bepaald? En heeft het te maken met de elasticiteit van de huid? Mijn moeder heeft op 65 jarige leeftijd nog steeds stevige rechtopstaande borsten. Zelf heb ik aan 2 kinderen een zeer lange periode borstvoeding gegeven, op het laatst voedde ik alleen nog maar met links en rechts was gekrompen tot een a cupje. Steeds met vulling in m'n bh gelopen. Een jaar na het stoppen met voeden trok het weer bij, ging van links C cup en rechts A naar beide weer B. Ze hangen niet, ze zijn ook niet meer zo stevig als voorheen. maar zijn in de zwangerschap ook hooguit tot een grote C gegroeid.. Dus mijn huid is ook niet snel flink opgerekt geweest.
 3. Ik lees even mee ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de antwoorden op de vragen die jij stelt.. Ik heb nu ook een paar zachte borsten en ben ook een tikkeltje bang dat dit straks weg zal zijn na een bv.
 4. Wow! Cheststands. Klinkt uhmm.. Pijnlijk. en indrukwekkend.
 5. Dank voor jullie antwoorden. Stelt me gerust Leuk dat ik niet de enige (ex) volleybalster ben. @Rocker ik ben van plan bij het passen niet te kijken naar het aantal cc's idd. Eerst kijken wat ik mooi vind staan en daarna pas aan de pc vragen hoeveel cc het is. Nu eerst vakantie vieren en daarna een afspraak plannen bij de pc heb er steeds meer zin in!!
 6. Dan ben ik heel erg benieuwd hoe dat gaat! In de volleybal wereld zie ik niet zo vaak grote boobs en de dames met grotere boobies maken vaker netfout Succes met het beachen!
 7. De cupmaten op zich zeggen me niet zoveel.. Dus wellicht dat ik groter wil dan een D cup 15 jaar geleden werd me 260 cc aangeraden om op een C cup uit te komen. Mijn borsten waren toen maar iets kleiner dan nu maar de maat van m'n bh 's hetzelfde. Ik ga het wel horen tijdens een consult. Mijn voornaamste vraag is nu of ik een middenweg kan vinden tussen wat ik mooi vind en wat ik praktisch vind Ik hou ook van sporten en als ik met veel grotere niet zo makkelijk kan sporten, rennen en springen dan ga ik liever voor wat minder cc's.
 8. Nu ik me aan het oriënteren ben en wat voor en na foto's bekeken heb merk ik dat ik de resultaten met protheses van tussen de 500cc en 600cc het mooiste vind. Eigenlijk had ik dat niet direct in gedachten voor mijzelf, toch vind ik het erg mooi. Ik zal uiteraard mijn beslissing maken op basis van wat mogelijk is volgens de pc en wat ik mooi vind. Ik ben 1m73 en weeg 68kg, daarbij heb ik redelijk brede schouders en draag nu bh maat 75b. Mijn wens is een flinke D cup. Mijn vraag is of een cup D (of E of groter) in de weg zit? Wat is jullie ervaring? Ik vind het heel mooi, wat groter maar is het ook praktisch . Ik heb jarenlang volleybal gespeeld en aankomend jaar zal ik waarschijnlijk alleen nog maar training geven maar toch af en toe een balletje slaan en met volleybal maak je nog wel eens een duik op de harde vloer van de gymzaal. Hetzelfde met beachvolleybal maar dan in het zachte zand. Uiteraard land ik dan niet direct op m'n boobs maar ze zouden zomaar in de weg kunnen zitten of de landing kan dan toch pijnlijk zijn In dat geval ga ik liever voor iets kleiner maar misschien maakt het helemaal niet uit..
 9. Dankje voor je reactie en je ervaring Toen ik 15 jaar geleden voor een consult ging adviseerde de pc om ze voor de spier te plaatsen. Ik denk niet dat dit veranderd zal zijn al heeft elke pc natuurlijk zijn eigen werkwijze. Ik wil graag een consult bij dr. Nio. En ik zal eens kijken bij dr. van Straten. Heb jij trouwens ronde of druppelvormige protheses?
 10. Nu ik me aan het oriënteren ben rijst bij mij de vraag in hoeverre er invloed uitgeoefend kan worden op het eindresultaat? Ik weet niet beter of na een bv behouden borsten dezelfde vorm alleen zijn ze groter? Ik heb wat foto's bekeken en ik vind zelf borsten met wat "hang" het mooiste.. Echter wat ik in voor en na foto's zie is dat deze voorafgaand aan de bv veelal "leeg" waren. Zelf heb ik redelijk wat borstweefsel van mijzelf, ze hangen niet en zijn dus ook niet leeg. Heb een b cup. Ik denk dan ook niet dat ik een resultaat ga bereiken wat ik zou willen. Blijkbaar wil ik wat meer bolling onderin en hoeven ze voor mij niet zo hoog te zitten.. Maar ben bang dat met mijn eigen borstweefsel dat wel zal gebeuren? Wil ook niet dat mijn tepels hoger komen te zitten.. Hoeveel invloed heeft de vorm van de prothese op de vorm van de borst? En de wijze waarop de prothese geplaatst wordt? Ik weet natuurlijk wel dat er een verschil is tussen anatomische en ronde prothese en het percentage vulling van deze protheses echter bij meer vulling wordt de borst ook een beetje gelift? Klopt dat? Iemand die zijn licht hierop kan schijnen? Ik ga deze vragen ook aan de pc voorleggen.
 11. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  Hallo allemaal. Hier jansjelou. Een jaar of 15 geleden was ik al eens actief op dit forum en heb ik me georiënteerd op een bv. Ik was toen 20 jaar en ben wel op consult gegaan bij dr Wu van de parkkliniek. Uiteindelijk om verschillende redenen besloten niet voor een bv te gaan oa omdat ik mijn borsten eigenlijk "te mooi" vond voor een bv.. Nu 15 jaar later, in de tussentijd 2 kinderen gekregen en een flink lange periode borstvoeding gegeven en er nooit meer zo over nagedacht tot een paar weken terug begon het weer te kriebelen. Mijn kleine b cup van toen is in de loop der jaren een iets grotere b cup geworden maar mijn borsten zijn (vind ik zelf) ondanks de borstvoeding en zwangerschappen nog steeds erg mooi. Klein maar fijn. Echter vind ik dat wat grotere borsten beter bij mij passen. Ik ben slank maar heb wel brede schouders. Ik heb wat grotere borsten altijd mooi gevonden alleen zelf heb ik ze niet Ik ben benieuwd of ik nu dan wel de stap zal zetten. De parkkliniek (of parkmedisch centrum?) heeft nog steeds mijn voorkeur. Toendertijd heb ik me goed ingelezen over alles wat een bv betreft, ik weet niet of er inmiddels wat veranderd is maar ik ga lezen hier en dan zal ik er vanzelf wel achter komen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×