Ga naar inhoud
Borsten Forum

Jansjelou

Premium Member
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

163 profielweergaven
 1. Oei dat zou mij ook storen. Gewoon lekker je hart luchten hier hoor! Is het een teleurstelling voor je dat je moeder er zo over denkt? Je had dit vast niet verwacht van haar. Ik hoor ook regelmatig dat als vrouwen "teveel" aandacht krijgen of zelfs betast worden omdat ze gekleed gaan in een kort rokje oid het hun eigen schuld is! Dan denk ik ja doei, mannen moeten leren zich te beheersen.
 2. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  Inmiddels gevonden dat zich rondom de hydrogel een dunner kapsel vormt.. Ik zag nog een aantal andere klinieken waar vergroting met monobloc hydrogel goedkoper is dan in de parkkliniek en olvg is natuurlijk ook een mogelijkheid. Het scheelt wel aanzienlijk..
 3. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  Laat ik net de foto's aan m'n man zien, zegt ie: ik zie amper verschil! Nou ja Doet me toch een beetje twijfelen..
 4. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  @vuurzonnetje ja de stap gezet voor een consult, nu nog daadwerkelijk de ingreep plannen, het zijn best veel centjes, daar moet ik nog even over nadenken maar ik weet nu iig wat er mogelijk is. 15 jaar geleden was het een ander forum, borstenforum .nl geloof ik. @Monstrea dankjewel :) ja een maat groter ook gepast maar beide over eens dat het voor mijn postuur net te groot was. Wil graag uitkomen op een D cup.
 5. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  Vanochtend op consult geweest.. Mijn wens was monobloc hydrogel prothese op de spier.. Dit had ik nog niet eens kenbaar gemaakt want hij stak zijn standaard riedeltje af maar na het passen van 2 verschillende maten heeft hij een offerte gemaakt voor de hydrogel protheses 370cc OP de spier. Ik ben daar blij mee want was bang dat Nio deze prothese alleen onder de spier zou plaatsen maar ik heb genoeg klierweefsel voor op de spier Hij gaf aan dat bij deze prothese controles niet noodzakelijk zijn omdat hierbij geen kapselvorming voorkomt? Dat wist ik niet.. Maar Nio en ik waren het er allebei over eens dat deze maat bij mij het beste past dus dat was wel fijn. Nu nog gaan kijken wanneer ik het ga plannen..
 6. Jansjelou

  Na 15 jaar opnieuw oriënteren

  Consult bij dr. Nio staat gepland: 27 september. Duurt nog even maar oeehhh vind dit al zo spannend
 7. Is het wellicht ook genetisch bepaald? En heeft het te maken met de elasticiteit van de huid? Mijn moeder heeft op 65 jarige leeftijd nog steeds stevige rechtopstaande borsten. Zelf heb ik aan 2 kinderen een zeer lange periode borstvoeding gegeven, op het laatst voedde ik alleen nog maar met links en rechts was gekrompen tot een a cupje. Steeds met vulling in m'n bh gelopen. Een jaar na het stoppen met voeden trok het weer bij, ging van links C cup en rechts A naar beide weer B. Ze hangen niet, ze zijn ook niet meer zo stevig als voorheen. maar zijn in de zwangerschap ook hooguit tot een grote C gegroeid.. Dus mijn huid is ook niet snel flink opgerekt geweest.
 8. Ik lees even mee ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de antwoorden op de vragen die jij stelt.. Ik heb nu ook een paar zachte borsten en ben ook een tikkeltje bang dat dit straks weg zal zijn na een bv.
 9. Wow! Cheststands. Klinkt uhmm.. Pijnlijk. en indrukwekkend.
 10. Dank voor jullie antwoorden. Stelt me gerust Leuk dat ik niet de enige (ex) volleybalster ben. @Rocker ik ben van plan bij het passen niet te kijken naar het aantal cc's idd. Eerst kijken wat ik mooi vind staan en daarna pas aan de pc vragen hoeveel cc het is. Nu eerst vakantie vieren en daarna een afspraak plannen bij de pc heb er steeds meer zin in!!
 11. Dan ben ik heel erg benieuwd hoe dat gaat! In de volleybal wereld zie ik niet zo vaak grote boobs en de dames met grotere boobies maken vaker netfout Succes met het beachen!
 12. De cupmaten op zich zeggen me niet zoveel.. Dus wellicht dat ik groter wil dan een D cup 15 jaar geleden werd me 260 cc aangeraden om op een C cup uit te komen. Mijn borsten waren toen maar iets kleiner dan nu maar de maat van m'n bh 's hetzelfde. Ik ga het wel horen tijdens een consult. Mijn voornaamste vraag is nu of ik een middenweg kan vinden tussen wat ik mooi vind en wat ik praktisch vind Ik hou ook van sporten en als ik met veel grotere niet zo makkelijk kan sporten, rennen en springen dan ga ik liever voor wat minder cc's.
 13. Nu ik me aan het oriënteren ben en wat voor en na foto's bekeken heb merk ik dat ik de resultaten met protheses van tussen de 500cc en 600cc het mooiste vind. Eigenlijk had ik dat niet direct in gedachten voor mijzelf, toch vind ik het erg mooi. Ik zal uiteraard mijn beslissing maken op basis van wat mogelijk is volgens de pc en wat ik mooi vind. Ik ben 1m73 en weeg 68kg, daarbij heb ik redelijk brede schouders en draag nu bh maat 75b. Mijn wens is een flinke D cup. Mijn vraag is of een cup D (of E of groter) in de weg zit? Wat is jullie ervaring? Ik vind het heel mooi, wat groter maar is het ook praktisch . Ik heb jarenlang volleybal gespeeld en aankomend jaar zal ik waarschijnlijk alleen nog maar training geven maar toch af en toe een balletje slaan en met volleybal maak je nog wel eens een duik op de harde vloer van de gymzaal. Hetzelfde met beachvolleybal maar dan in het zachte zand. Uiteraard land ik dan niet direct op m'n boobs maar ze zouden zomaar in de weg kunnen zitten of de landing kan dan toch pijnlijk zijn In dat geval ga ik liever voor iets kleiner maar misschien maakt het helemaal niet uit..
 14. Dankje voor je reactie en je ervaring Toen ik 15 jaar geleden voor een consult ging adviseerde de pc om ze voor de spier te plaatsen. Ik denk niet dat dit veranderd zal zijn al heeft elke pc natuurlijk zijn eigen werkwijze. Ik wil graag een consult bij dr. Nio. En ik zal eens kijken bij dr. van Straten. Heb jij trouwens ronde of druppelvormige protheses?
 15. Nu ik me aan het oriënteren ben rijst bij mij de vraag in hoeverre er invloed uitgeoefend kan worden op het eindresultaat? Ik weet niet beter of na een bv behouden borsten dezelfde vorm alleen zijn ze groter? Ik heb wat foto's bekeken en ik vind zelf borsten met wat "hang" het mooiste.. Echter wat ik in voor en na foto's zie is dat deze voorafgaand aan de bv veelal "leeg" waren. Zelf heb ik redelijk wat borstweefsel van mijzelf, ze hangen niet en zijn dus ook niet leeg. Heb een b cup. Ik denk dan ook niet dat ik een resultaat ga bereiken wat ik zou willen. Blijkbaar wil ik wat meer bolling onderin en hoeven ze voor mij niet zo hoog te zitten.. Maar ben bang dat met mijn eigen borstweefsel dat wel zal gebeuren? Wil ook niet dat mijn tepels hoger komen te zitten.. Hoeveel invloed heeft de vorm van de prothese op de vorm van de borst? En de wijze waarop de prothese geplaatst wordt? Ik weet natuurlijk wel dat er een verschil is tussen anatomische en ronde prothese en het percentage vulling van deze protheses echter bij meer vulling wordt de borst ook een beetje gelift? Klopt dat? Iemand die zijn licht hierop kan schijnen? Ik ga deze vragen ook aan de pc voorleggen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×